Moja beba je napunila 7 meseci a kosa joj je jos uvek iste velicine 5mm kao i kad se rodila pa sam malo zabrinuta, kad li ce da poraste da pravimo kikice i masnice i razdeljak? Kada je vasoj bebi porasla kosa?![]()
Moja beba je napunila 7 meseci a kosa joj je jos uvek iste velicine 5mm kao i kad se rodila pa sam malo zabrinuta, kad li ce da poraste da pravimo kikice i masnice i razdeljak? Kada je vasoj bebi porasla kosa?![]()
I mi smo još ćelavi! Stalno joj se obraćaju sa "on"A ja nemajka ne oblačim je u roza pa da se "odmah vidi" da je djevojčica.
![]()
Ne brini, to je normalno, kosica će porasti. I ja i brat smo bili ćelavi do 10.11 mj., i nemamo nikakvih problema sa kosom. A za kikice i mašnice biće vremena koliko hoćeš.![]()
mi imamo skoro 11 mj. i još uvijek malo kosice, ali vidi se da je počela rasti konačno.
i mene smeta kaj unatoč roza robici dosta ljudi pita: jel dečko?ili se jednostavno obrati kao dečkiću. grrrr!
jedva čekam špangice i repiće
Kako su blesavi ni to ih neće uvjeriti da postoje i ženska djeca!!![]()
da, po defaultu se obraćaju dečkiću!Serpentina prvotno napisa
![]()
Nama je 11 mjeseci, kosa je počela pomalo rasti, ali je skroz svijetla pa izgleda kao da smo ćelavi.
a ja htjela imati ćelavu bebu, ćelavci su mi 8)
karlo ima 8mjeseci i čupu na glavi, šišali ga već 2x.
uživajte bez kosice jer je stvarno lakše, mi smo je sušili sa fenom :/
Onda vidi moju šmizlu u albumiću.a ja htjela imati ćelavu bebu, ćelavci su mi 8)![]()
i moja beba je ćelava![]()
i to mi je ok, pogotovo sad kad je ovako toplo. barem mu nije vruće...
razmišljam da se i ja ošišam na ćelavo
Pogle kad se moj sin rodio...Nikako da mu kosa naraste kak se spada. U ove skoro 3 godine smo ga šišali 2 puta i to samo zato jer mu je kosa rasla tako da je bila dugačka, a zapravo na parove razbroj se. Sad kad smo ga drugi put ošišali, malo kao mu je očvrsnula ali nikako da se konačno progusne.Ali znam da bude i ja sam dugo bila bez prave kose pa sad imam grivu na glavi.
karlo ima JAKO malo kose i iako ga oblačim u plavo, ajmo reć "muška" boja dosta ljudi zna pitati jel dečko ili curica, na šta moj MM poludi. Ne znam zašto jer meni to baš i ne smeta, butno da je zdrav![]()
mom dorianu raste kosa najvise na sredini glave pa ko da ima kokoticu.
a usporedo s kosom raste mu i glava, pa nikako da okosmati![]()
inace je isto plav, pa je dojam isto da je celav. a meni su celave bebe najljepse. jedino sto onda ljudi misle da je mala ogromna beba.
ne ,nece nikad imati kosu !![]()
Moja cerkica je imala preko godinu dana i jos uvijek je bila bez kose ( ne racunam onih par tankih dlacica na vrhu glave koje je imala ), dok je vecina druge djece bila "cupavija" od nje - a sad joj je 6 i pol godina i ima kosu da je moze podijelit na tri odrasle zene 8) em sto od debljine , em sto od duzine ( do guze ) .
Braco joj sad ima 8 i pol mjeseci i isti takav Meister Proper celo , hahaha... a neka , manje imam prati kod kupanja .... bas je to super .
Moja beba i nije bas vise beba..a kose jos nema..sve nesto minijaturno. Vec smo navikli da joj kosa zbilja sporo raste.Dragana_1 prvotno napisa
I super sto nema kose jerbo joj sad za ljeto ni netreba..a do jeseni ce valjda ipak nesto izrast..nadamo se potajno.![]()
Ah, i moja H prvo sisanje imala tek sa 2g i 3mj. I to vise da joj malo uredim kratku frizuricu, nego iz potrebe. Kosa joj jako sporo raste, ali je gusta i kvalitetna.
![]()
I mi smo sa 7 mjeseci- ćelavi i plavi- i svi misle da smo dečko čak i kad je obučena u roza od glave do pete- jučer sam nakon trećeg komentara kako je kršan momčić rekla da ću ić bušit djetetu uši- a ko za inat danas mica obučena ko mali brazilac -kakva nemajka
Jedna je gdja proslo ljeto za H rekla da je decko a bila je u haljinici![]()
ne brini, ela je na prvom rodjendanu jos uvijek imala 2 cm kose, a vidi je sad!! zalit ces za vremenima kad je nije tribalo cesljat...![]()
djevojcice, htjele biste nesto ovako![]()
http://s25.photobucket.com/albums/c8...ikorina008.jpg
sefica je tu imala nepunih 6 mjeseci.
ne sto je moja, al stvarno je prekrasna, ta je kosa cini zanimljivom. ovo je prije par mjeseci, sisanje nam jos nije u planu:
http://s25.photobucket.com/albums/c8...ima2006092.jpg
ok, sandraf, sad si nam svima nabila komplexe!![]()
nema potrebe za kompleksima, celavci su u modi.
:shock: Strava!Kako si joj prala toliku kosu?
Mi ćemo to ipak pričekati...
![]()
reci cu samo da to dijete nema pojma da bi se kosa mogla osusiti i bez fenavještičica prvotno napisa
dobro, mi više ipak nismo u kategoriji ćelavaca, ali nismo baš ni jaako daleko. vidjet ćemo napredak, nadam se, za koji mjesecsandraf prvotno napisa
sandraf,pa koliku je kosu imala kad se rodila?
preslatka je!!!![]()
nemoj stat na jednoj kad je ovako lipa!!![]()
imala je ogromnu kosurinu, u rodilistu su je sestre s drugih odjela dolazile vidjet, glas se brzo procuo, ljudi su me dugo zaustavljali na cesti da pipnu kosu i to najvise u dobi od 4-5 mjeseci, kad se vidjelo na njoj da je mala bebica, a kose ko u prici.malena beba prvotno napisa
ne planiram vise radjati, hvala na pitanju![]()
ni moja curica za to ne znasandraf prvotno napisa
![]()
nesto manje kose od malene K sa slike, ali isto puno, puno kose
sa 4 mjeseca vec smo repice nosili, a sisali siske xy puta![]()
Naš dečkić je malo duže bio bez kose,a kad je i narasla bila je tanka i rijetka. Čini mi se da su se stvari malo poboljšale nakon prvog šišanja po navršenoj prvoj godini. Nisam sigurna da je povezano, ali vrijedi pokušati...
nbiskup, mene su sisali do 1 osnovne skroz na kratko pa ni dan danas neman nesto vele kose, mislim da nije bas povezano sa sisanjem
sandraf zasto ne?
A ja misla da je moja čupavica...he,he-zlatna sredina
Do sada joj je rasla samo u dužinu(šiašali se par puta),a sad vidim da je počela i gušće rasti....
I onda kad netko kaže da se za bebe ne treba kupiti češalj i četka?Nama je trebao i fen.
malena beba prvotno napisa
imam rizicne trudnoce, ne bih prezivjela (psihicki) jos jednu.
al nemam sto kukati, imam njih dvoje, moj san je ispunjen![]()
lukas nema kose pa svejedno misle da je curica (jer ga oblačim u crveno, naranđasto...)Nekad ni ne ispravljam već pustim da misle što hoće!![]()
To koliko koja beba ima kose , isto je jak uticaj gena . Recimo ovdje u njemackoj kad si u rodilistu vidis da su "cupava" djeca ( tj. bebe ) vecinom bebe turaka , afganistanaca , grka , egipcana i tako tih "crnih-tamnih" naroda . evropljani ovdje vecinom ( sem izuzetaka naravno ) imaju celaviju djecu . Sestra u rodilistu je rekla da je bas tako kako sam navela , da djeca ciji su roditelji dosta crne kose i puti i inace su dlakavi dosta , takve bebe vec pri rodjenju imaju dosta kose i tamnu kosu .
Ja i muz smo svijetle puti i kose ( nismo plavi - samo ja blondirana) i tako nam oboje djece nisu imali kose kao bebe - a sad mi cerkica ( 6 god. ) ima kosu iz snova .
Sto se mene tice - meni je i prirodnije i ljepse kad su sasvim male bebice celave s onih njihovih par dlacica na glavi- nek bude beba- beba ! , gledajuci bebu turkinje koja je lezala do mene u rodilistu i ciji je sincic imao bar toliko kose na glavi koliko i njegov tatanekako mi to izgledalo malo kao "mali stari covjek" - nek zvuci nekima mozda to malo zlobno ali nije zlobno misljeno nego jednostavno me takve bebe podsjecaju na mini-odrasle .
![]()
moram te citirati da bi navela jednu izjavu koju necu zaboraviti. moja beba je bila na neonatologiji u st i tako se svi guramoo pred prozorima kad ce jedan muz svojoj zeni:KillBill prvotno napisa
sve bebe imaju kose, samo ti radjas djecu bez kose!!![]()
Evo mene tamnopute..ono ful tamnopute..tamna kosa..dlaka tam di treba i netreba.. A kosa..i meni i mojoj Bubi tako spooorrroooo raste da je to ziva dosada.KillBill prvotno napisa
sandraf, a kaj ti radis na ovom topicu? Ti kuzis da nam kosa tvoje ljepotice stvara komplekse?![]()
Nakon mog posta na ovom topicu Tii počela rast kosa kao blesava lol mobžebit da je nešto u zraku![]()
napokon se rupa od ležanja počela upotpunjavati :D
moja klinka se rodila sa hrpom čupave crne kose, a sad se bojim da će lagano poslije ljeta preći u plavušu, kako je počela svijetliti :?![]()
u mojoj su se obitelji uvijek rađala čelava i glavata djeca sa klempavim ušima![]()
tome sam se naravno i ja nadala...
moje nećakinje su na glavi imale pokoju dlaku tek sa dvije godine (sad su prekrasne curice sa dugom plavom kosom)
i ja sam bila čelava do druge- treće godine, a pogledajte moje dijete![]()
dok sam tiskala u rađaoni i doc. je rekla da vidi glavicu, ja sam pitala jel ima kosu. Umrli su od smijeha i rekli da ima,
nisam mogla vjerovati,
kad smo ddšle doma, stalno sam gledala jel joj opada kosa, jer mi nije bilo normalno da ima kosu... i dalje sam mislila da će IPAK biti čelava...
a kosa raste i raste....
serpentina, i nam isto![]()
Prije 2 dana ujutro, odjednom ćuperci!
nemamo problema sa frizom...nego, jedna mama je uletila mom malcu "ovo će mi bit nevista"... ono u dućanu...a taman je ima "muške" boje....a njen sin a sigurno 10/11god
![]()