moj problem su opuštene grudi. nakon trudnoće i dojenja izgubile su oblik....ja već dugo vježbam, ali ne primječujem napredak. jel ima tko iskustva s tim? da li koristite kakve kreme ili slično?
moj problem su opuštene grudi. nakon trudnoće i dojenja izgubile su oblik....ja već dugo vježbam, ali ne primječujem napredak. jel ima tko iskustva s tim? da li koristite kakve kreme ili slično?
Ja sam se pomirila s time. Već druga trudnoća i vise i dalje.
Još malo pa ću ih moći staviti u džepove.![]()
Moje se još drže koliko toliko.. no na kupanju sam shvatila da mi gravitacija definitivno nije naklonjena, tako da očekujem vidljivo pogoršanje...![]()
Daj koma. Još kad se sagnem a one cure iz badića kao puding...Serpentina prvotno napisa
![]()
to se i meni događa.......jel ima lijeka za to?
Prirodnog tesko![]()
Jos da mi vise pa ajde, meni su svaki put sve manje i manje.
A ni prije prve trudnoce nisu bile velike, jaca 2, tako da sam sad ko opustenija trinaestogodisnjakinja![]()
ja do jučer nisam ni skužila da moje vise, onda sam skinula fotke sa digitalca na komp sa mora i kad sam vidjela kak izgledaju u badiću ajmeeee to stvarno više nisu moje![]()
A da probamo hodati na rukama....
Mislim, možda se vrate![]()
I moje su visile dok nisam ostala trudna, sad su ko nove...Ali znam da će opet nakon dojenja biti ko čajne vrećice, one iscjeđene...
Dojenje je prilično nedužan "krivac": trudnoća najviše napravi, a i godine idu.ana.m prvotno napisa
Genetika je jedan od najvažnijih faktora.
Dojile vi ne dojile, one će biti onakve kakve su odlučile biti![]()
ne sviđa mi se ta demokracijaapricot prvotno napisa
Apri baš si me utješila.
Genetika veliš..Da znaš kakve mi je baka cice imala :shock: . A ja sam nekako sva na nju, osim u cicama....Svi su me uvijek "zezali" da sam cicata, te ovo i ono, a kad sam se gledala nakon prestanka dojenja s Jankom, "Bože, gdje li je nestala sva ta raskoš?"
Znam da ima veze i sa mršavljenjem...
e ništa, morati ćeš nabaciti koju kilu
ali jedi u stoju na glavi, da kile ne odu u bokove![]()
Ne pomaže ništa samo dobar grudnjak.
Hvala, sada ih trenutno imam i previše pa su mi cike valjda zto tak krasneMGrubi prvotno napisa
, ali iskerno se ndama skidanju svih dobivenih kila u trudnoću, a može i koja više, iskreno baš me briga za cice, postoji push-up.
Ja sam najzadovoljnija s njima bila nakon poroda- kao kod Pamele!
Sad su opet nikakve. Mislim da je tome jedina pomoć na op- stolu , a to za mene nikako ne dolazi u obzir. (Kao ni topless
)
zato nema šanse da se slikam ove godine u badiću!![]()
ma možešRayna prvotno napisa
samo pazi na kadar![]()
Ma najbolje kad izrodimo 4-5-ero, na sto kod Dr. Troy-a na generalni remont![]()
Bilježim se sa štovanjemIva prvotno napisa
![]()
Ne znam za vas ali ja imam 20 god i grudi kao da imam 50. Ali to me baš ne smeta toliko jer mi je muž reka da me voli i da ću mu uvijek bit lijepa. Eto vjerujem da i vas muževi vole pa da im to nije važno tako da se nemojte puno zabrinjavat.![]()
Postoje razni gelovi za učvršćenje grudi, ali ja baš i ne vjerujem toliko u njih. Negdje sam čitala da postoje vježbe za učrvšćenje grudi i ta ideja mi se više sviđa. Nažalost, ne mogu se točno sjetiti kakve su to bile vježbe. Ali nešto tipa, prekrižiš ruke na prsima i onda nešto....![]()
Sve je to relativno. Ja imam manje grudi i nakon trudnoće i 13 mjeseci izdajanja, ne izgledaju tako loše. Zato imam strija na izvoz........![]()
Meni su se isto i opustile i smanjile. Nakon prve trudnoće i kraja dojenja su se ipak malo oporavile i dobile neki oblik, pa se nadam da će i sada mada teško jer i godine čine svoje ...
Ma, najvažnije mi je da su one obavile svoju primarnu funkciju i da je mužić zadovoljan 8)
Heh... moje trenutno stanje je otprilike ovako.... Grudi pune mlijeka, šećem stanom, muž slini, dođe pored mene, primi ih "uuu, kako su dobre, dojit ćeš zauvijek"... Dijete se napapa... šećem stanom (i dalje gola).... "Aha, pojeo je lijevu".
Još su dovoljno čvrste, ali to vjerojatno samo zato što nemaju težinu koja bi ih vukla dolje (čitaj: male su).
Ja sam cice cijelu trudnoću mazala sa bademovim ulje ali svejedno vise :/
Pretpostavljam da je to većinom zbog naglih promjena u veličinama grudi.
Inače nosim polupraznu dvojku, u trudnoći solidna trojka-četvorka, par dana nakon poroda petica :shock: i stvarno nisam mogla nositi grudnjak jer me sve žuljalo i stiskalo.
Sada nakon 5mj dojenja solidna trojka.
Po meni sve te promjene u brojevima doprinijele su da gravitacija bude ovakva \./ \./
Ma, nema tu pomoći. Meni se u trudnoći nisu uopće mijenjale, tako da isključivo "krivim" dojenje. Jednostavno su nekak spuhane.
Dobila sam tester od fango kreme za grudi, ali ta ogromna količina koja se nalazi u testeru nije dala velelebne rezultate pa se nisam odlučila na kupovinu cijele kreme!
Cure, ak mu dođemo kao grupa možda dobimo popustIva prvotno napisa
.
A moje ak vidi možda mu proradi humanitarna crta pa ih sredi džabe.
je, a što je s onima koje muža tek trebaju naći :/ ?! s ovim cicamamali karlo prvotno napisa
...
a i ne slažm se s teorijom da su cice tu da zadovolje muškarce. sa svojima želim biti zadovoljna JA!
ja ne bih okrivljavala dojenje, nakon prve trudnoće i osamnaestomjesečnog dojenja bile su mi k'o nove, a sad nakon druge trudnoće su kapitulirale (nadam se, ne zauvijek). pripisujem to pozamašnom broju kila koje sam skupila tokom ove trudnoće, "zahvaljujući" kojima su mi dude bile k'o lubenice. to je bilo previše za sirote mišiće koji su to morali držati, pa je sve otišlo k vragu.![]()
![]()
nadopuna: nakon prve trudnoće dude (što ću, ja sam kajkavka, kod nas se to kaže dude) su mi bile ljepše, veće, čvršće nego prije! ali sad se toga mogu (za sad) samo s nostalgijom sjećati. nadam se da će more i plivanje popraviti stvar.![]()
E ovako...ja sam molila i kumila trenera na fitnessu (bio je divan, vise ne radi tamo), da mi da savjet za grudi..naime, ja sam ih htjela oblikovati i malo smanjiti...
Nakon uvjeravanja da me kicma boli pa da ih zato zelim malo smanjiti(jedino pod tim uvjetom mi je pristao dati savjet, znate kakvi su muski
![]()
), rekao mi je-traka za trcanje (koju ja obozavam, joggiranje opcenito tu spada), s dobrim sportskim topom (ja imam Triumphov), i nakon toga vjezbe s bucicama...
Rezultati su stvarno bili vidljivi..sad nisam vec 3 mjeseca vjezbala, no jedva cekam ponovo poceti cim dobijem zeleno svjetlo od DR.
ps-pa zar svi gledamo Rezi me? 8)
uh to je i moja boljka, visuljice.
Genetika je sigurno presudna, jer su mi sada baš kao kod moje mame.
Dobro nisu se još tako spustile, ali na dobrom su putu![]()
Izgleda da nas je više koje nismo zadovoljne sa svojim visilicama nakon poroda i dojenja. Meni su se i prilično smanjile. Naravno na žalost MM.
ja nisam te sriće, moje su ka u bakeDari prvotno napisa
Dobar grudnjak sam našla ali badic nikako .Možda neko zna za neki badic koj je dobro podstavljen da to kolko tolko lici na nešto?![]()
ima takvih u marićevom prolazu u zagrebu. cijena? prava sitnica! 800 - 1800 kn. ja sam si priuštila jedan. odlično stoji i stvarno su jako, jako atraktivni (primjer - moje je zlatno bijeli, gaćice sitne a dobro krojene da ništa nigdje ne ispada...)princezica prvotno napisa
zaboravila sam jedan "bakin savjet" - pri svakom tuširanju grudi par minuta ispirati hladnom vodom. nisam probala, navodno pomaže.
k2007 hvala na trudu ali to mi je preeviše novaca za badic(naravno da mogu kupila bi ga bez razmišljanja)
znam da je puno. ne bi ni ja dala tolko da nije tako savršen (i da nemam isti problem s grudima)princezica prvotno napisa
![]()
pogledaj u benetton, sad su rasprodaje. imaju neke modele full postavljene
To ja radim redovito i radila sam i prije trudnoce. Nemam pojma jel pomaze jerbo imam dva mini leteca tanjura.k2007 prvotno napisa
Al vele da je hladna voda dobra i za cirkulaciju pa valjda to hladno-tusiranje necem sluzi.
ja se otuširam hladnom vodom, jedino kad najmiliji mužić isprazni bojler i ne uključi ga ponovo...
to mi je iskustvo slično onome kad sam prvi put depilirala bikini zonu voskom...
možda i pomaže ,ali ja sam van sebe nakon takvog tretmana
momentalno mažem tur sa onim kaj garantiraju da bu celulit u 8 dana bio manji, još 2 dana i bit ću ko Halle Berry ( moš mislit)
I meni je bilo u pocetku dok nisam otkrila grif! Prvo noge otusiram, a tek onda krenem cijelo tijelo. Voda takoder ne smije biti preledena nego umjereno hladna.maria71 prvotno napisa
Sorry ja ovako upadam ko padobranac, ali čitam vaše komentare i baš ste mi razvedrile dan. Ja nažalost još nisam rodila, idem u rujnu na potpomognutu oplodnju na Vuk Vrhovec, pa tako nemam niti probleme o kojima pišete (bar zasad), ali znam da je moja šogorica dala šivati badić i donji veš po mjeri u jednom dućanu u Ul. Kneza Ljudevita Posavskog i to vrlo povoljno. Bila je jako zadovoljna. Ne znam točno na kojem kućnom broju je dućan, ali nemožete fulati, kad iz Držićeve skrenete desno u tu ulicu (znači jedno skretanje prije Šubićeve), na desnoj strani je to 4 ili 5 lokal po redu (znam da je neki frizeraj tamo, pa kafić....).