Meni je donekle pomogla, uz dobar grudnjak, vichyeva krema lipostrech koja učvršćuje rastegnutu kožu ma gdje ona bila![]()
ali mislim da nakon trudnoće nikada ne budu kao nekada
Meni je donekle pomogla, uz dobar grudnjak, vichyeva krema lipostrech koja učvršćuje rastegnutu kožu ma gdje ona bila![]()
ali mislim da nakon trudnoće nikada ne budu kao nekada
Moje su viseče trojke,niti dobro podstavljeni badić mi nije puno pomogao ,s vremenom bi se i on rastegnuo ali sad kad sam bila na moru našla sam dobro trenutačno riješenje a to je da samo treba čim duže biti u vodi do vrata pa da onda da vidite kakve su ,takve dignute ,čvrste nema ni Pamela A.Skoro su i do vrata ali bilo bi još bolje da kad se izađe iz vode da tako i stoje vani
![]()
Ja sam prvo bila žalosna kaj mi nisu ništ narasle u trudnoći.Mislim,haalooo! :? A sad su samo jedan broj veće i to dok su obadvije pune. Čim jednu isprazni, ta je ko prije a ova druga za broj veća pa izgledam ko žena iz cirkusa.Al, vjerovale ili ne, MM je lud za njima.
![]()
I ne znam kak ne primjećuje da su počele gledati u pod ( al ne zbog srama
). A kakve budu nakon kaj prestanem dojiti, opće se neću truditi zamišljati. ( možda zato kaj znam odgovor ? ) A kaj se tiče dobrih grudnjaka, sve je to super al kad se grudnjak skine...Je, ja sam čula da je za čvrstoću dobro svako jutro ih istrljati kockicom leda. Ak ni to ne pomogne, barem budete se razbudile. Led je stvarno mrzli :shock: ...
Moje su bile opuštene 5-ice (iliti po Liscinom 85 D )a sad u trudnoći su narasle na 7-icu (95 D ) a odnedavna i na 8-icu a tek sam u 22tj trudnoće :shock: Mislim,dokle će to još ići?!
A još kad rodim pa se napune mlijekom.. Stefani Hohnjec će se moći posramiti kraj mene
Khm,khm, to je bila sarkastična primjedba, ili šala. ( naime, SVI znamo da je led mrzli )MGrubi prvotno napisa