Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Prva menstruacija uz minimalno dojenje?

oleandrina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Prva menstruacija uz minimalno dojenje?

Dojimo otprilike 2 put dnevno, beba ima 6 mjeseci, a tako je sad već nekih mjesec dana. Koji put malo povuče dok čeka bočicu, ali često ne želi, i kad da to je kratko. Kad bih trebala očekivati prvu menstruaciju? A da se ne zabrinem...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam s prvim djetetom dobila prvu menstr. nakon 7 mj. Isto sam smanjeno dojila, bolje reći izdajala 3 puta dnevno (nije me tada tko imao educirati kako i što raditi za uspješno dojenje). Znači, nemaš brige, doći će ona već (kad joj se budeš najmanje nadala i kad ti bude najmanje pasala ).

oleandrina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ne znam da li je moguće da menzes ne dolazi dokle god se imalo doji...? I u kojem roku bi trebao doći otkad se dojenje potpuno prekine?

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

sve je individualno
    ja sam dobila prvu mens. kada je Vid imao 6 mj. a dojila sam 8-9 puta dnevno + početak dohrane

po drugi put sam ostala sam trudna kada sam dojila cca 5 puta dnevno
    - dojenje nije kontracepcija

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

potpisujem mirtu u prvom djelu - upravo tako je bilo i kod mene.

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

mi već 6-7 mjeseci dojimo od 4 popodne do jutra, nekih 6-7 puta, mala ima godinu i pol + još malo i menge još nema

SaniSeva

Početno

Dojim ju već evo skoro 9 mjeseci, 6 tjedana nakon poroda.
    Bila kod gin na pregledu, onom kontrolnom i mislila da još uvijek krvarim, kad mi ona reče, da sam dobila.
    Super :shock:
    Sad su mi još bolnije nego prije.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A da se ne zabrinem...
    cuj, ako mislis na brigu zbog trudnoce, mozes se zabrinuti odmah, jer ovulacija prethodi menstruaciji, dakle trudna mozes biti i prije nego sto dobijes.

oleandrina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Znam da mogu biti trudna i prije nego me uveseli menstruacija, ali onda bi stvarno trebala biti super plodna, nije nam palo napamet dojenje proglasiti za kontracepciju
    Možda naprosto spadam u onu skupinu koja ne dobiva dok god imalo doji.
    Jel bi simptomi trudnoće kod dojilja trebali biti isti il ima razlike?

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

tek nakon što sam potpuno prestala dojiti (10 mjeseci ali nikada isključivo dojila) sam dobila mengu i to negdje mjesec dana nakon zadnjeg podoja...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

hm... to je valjda totalno individualno.. Ja sam dobila prvu mengu samo mjesec i pol nakon poroda ( iako sam tada, kao i sada dijete samo dojila). Marko sada ima 3 i pol mjeseca, iskljucivo ga dojim i imam stvari redovno svaki mjesec. Ne znam kako to dodje, mislim da je meni sve to ubrzalo radi soka koji sam dozivjela odmah nakon poroda i tih prvih mjesec dana ( M je zavrsio u bolnici, primio transfuziju.. ma svasta je bilo.. )
    Meni su simptomi bilo malo zesci; ful sam bila zivcana, naprosto sam ujedala sve oko sebe ( iako do tada nisam bas imala takve simptome PMS-a ), mada mi je i u trudnoci bilo slicno, nisam imala nikakve nuspojave trudnoce osim sto sam mjenjala raspolozenje 5 puta u 5 minuta...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •