Skroz sam friska na ovom forumu pa me zanima da li mi se tocno cini da ne postoji opcija editiranja vec napisanog topica? Naime, cesto radim tipfelere i onda bi to rado popravila ali mi se kao opcija gore desno nudi samo quotanje! :?
Skroz sam friska na ovom forumu pa me zanima da li mi se tocno cini da ne postoji opcija editiranja vec napisanog topica? Naime, cesto radim tipfelere i onda bi to rado popravila ali mi se kao opcija gore desno nudi samo quotanje! :?
Ispravljam: u prethodnom postu nisam mislila" vec napisanog TOPICA vec POST-a!
dobro nam došla![]()
ne, nema edita - savjetujem ti da klikneš na "pregledajte" prije slanja posta, a ako ti i promakne poneki tipfeler nećeš biti jedina. 8)
Ja ću iskoristiti ovu priliku da lijepo zamolim nadležne da razmisle o omogućavanju opcije edit. Znam da nisam jedina kojoj ta funkcija jaaaaaaaaaaaaaako nedostaje.
ali sto vam je problem kliknuti na pogledajte ili 'preview'??Luna Rocco prvotno napisa
sigurno manje vremena ili barem isto vremena kao kada postate, pa idete citati, pa skuzite da ste pogrijesili, pa idete to ispravljati pomocu 'edit' funkcije.![]()
![]()
I razmislila si i opet dobijam košaricu, zar ne?![]()
Ah, gdje mi je Busy Bee, ona me razumije...
momze, nemam nekog logičnog objašnjenja za svoju iracionalnu potrebu za editom. Bit će da je riječ o slobodi izričaja.![]()
E da, i znam argumente protiv te opcije, ali mislim da ovaj tip foruma podržava opciju da je edit dostupan samo xy minuta nakon postanja.![]()
Ne, ne podrzava.Luna Rocco prvotno napisa
Doduse, phpBB3 to ima, ali on jos nije sluzbeno izasao.
je beta verzija.
jao sto cekam trojku.....imat ce opciju SPOJI TOPIK eeeejjjj!![]()
mada koristim opciju preview, ipak mi ponekad promakne poneka greska da bih samu sebe strpala u top kad vidim sto sam napisala, a ne moze se vise editirati. stoga, nacelno podrzavam molbu (samo da znate da nas ima), al za sada mogu prezivjeti i bez edita.Luna Rocco prvotno napisa
Nije beta, nego drugi kandidat za novu verziju. Betu ne daju uopce koristiti, nema linka za download, nema podrske i objasnjenja za update, nema nista...leonisa prvotno napisa
![]()
Al sto trojka (taj CR2) lijepo radiiiiiiiiiiii![]()
Htela sam da postavim ovo pitanje, ali to su ucinili drugi pre mene.
Meni fali editovanje postova, ako napravim neku gresku u kucanju, Boze moj, shvatice se iz konteksta.
Problem je sto sam ja sva brzanapisem nesto i onda se setim jos 5 stvari koje sam mogla stavim u taj post, a glupo mi je da pisem novi tj. dodatak.
Moj predlog je da se stavi opcija edit, ako postoje tehnicke mogucnosti, i da se vreme za editovanje ogranici na npr. 30 minuta, posle toga se opcija gubi i za editovanje se mora kontaktirati admin.
vjerujte da je citanje tipfelera manja gnjavaza od onog sto se dogadjalo kad je edita bilo
rasprava se zakuha, svak svakome svasta kaze, a onda se predomisli, sminka pa vise nemas pojma ko je tu kome i na sto odgovarao
ja nikad nisam imala problem nekome ko je u brzini napisao snjeg, a umro bi da netko drugi to procita, editirati post
to ne znaci da me sad sve mozete zasuti
samo one koje ce zbog toga izgristi nokte ili isprazniti frizider
Evo ja necu da te zaspem, a i na dijeti sam (ozbiljno), tako da su vrata frizidera za mene zakljucana.![]()
Ja sam protiv neogranicenog vremena editovanja, neko iz nekog razloga odluci da ode s foruma i obrise sve sto je napisao ( bilo je takvih slucajeva na drugim mestima ) i ne mozete nista da pratite, narocito ako je osoba bila cesta na toj diskusiji.
Mozda da se skrati period na 10 ili 15 min :?
ova verzija foruma ne dopusta takvu mogucnost
OK, nadam se da ce predlozi nas koji smo za opciju editovanja biti razmotreni kad na red dodje nova verzija 8) .
postala sam sliku na krivom topicu i nemam edit.. help
Podržavam uvođenje opcije edit, fulala sam u naslovu umjesto nakon upisala ankon... isprike
Podržavam uvođenje opcije edit, fulala sam u naslovu umjesto nakon upisala ankon... isprike