Citiraj Mony prvotno napisa
Arkana, hvala, ne trebas se ispricavat zbog mogucih jezicnih gresaka - savrseno te razumijem, i hvala ti puno za recept!!!
drago mi je

Citiraj Mony prvotno napisa
Isprobat cu ga odmah za vikend, no mislim s manjom kolicinom najprije - jedno 2 kg paradajza.
Jer- koliko tebi pivskih boca ispadne od 5kg paradajza?
Meni za pocetak treba 1 il dvije, jer ne znam kolko to traje u frizideru :?
ne znam, to radi mama, mi dobijamo na gotovo. Cuvamo ga u spajzu, ne moras ni u frizider. Traje vise od godinu dana ako ga ostavite, u to cisto sumnjam.


Citiraj Mony prvotno napisa
I jos jedan tehnicki detalj:
kakva je to masina koja dijeli kozicu i kostice??? :?
Nikad cula...
Ja sam mislila stavit to u multipraktik - jel bi to bilo OK?
Al kako da se rijesim viska tekucine onda? Il ce isparit kod kuhanja?
masina je za mlevenje elektronska, kupio tata u Italiji.
moras nekako izbaciti kostice i kozicu. visak tekucina ispari. ali probaj sa onaj mesnati paradajz, mama ga zove "jabucar".

Nadam se da ces biti zadovoljna. moj savjet je samo manje secera...
Dobar tek