Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: neki pokloncic za tete u jaslicama?

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno neki pokloncic za tete u jaslicama?

sutra je zadnji dan,kupila bih im neke sitnice,tek toliko.ali ne znam sto!!!
    imate li kakav savjet za mene?
    da im samo proslijedim buketice i bombonjeru?
    stvarno su ok i nemam zalbi na njih,mislim da zasluzuju neki znakic paznje.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Re: neki pokloncic za tete u jaslicama?

nikad mi takvo što nije palo na pamet :/

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo danas naletili na rasprodaju knjiga i kupili dvije knjige vezane za odgoj i brigu o djeci, vrlo korisne i simpatične knjige
    to smo upakirali i sutra ujutro idemo pozdraviti se s tetama i jaslicama

to je čisto znak pažnje i smatram to sasvim ok i urednom gestom

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja sam tetama u jaslicama za zadnji dan kupila neke lijepe stvarčice za kuću koje mogu ići u bilo koji stil, a uz to sam odnijela svoju zahvalnicu na koju sam nalijepila sliku M. i cvijeće.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

i mi bi nešto poklonili tetama, znak pažnje, čuvale su Sof godinu dana i bili smo zadovoljni, a i ona izgleda zadovoljno..od jednih roditelja su dobile cvijeće u lončanicama, ja imala doma jednu ogromnu bajaderu na koju sam pikirala i onda mi je proždrljivi MM jučer otvori

naime, sad prelazi u vrtićku grupu pa je ovo rastanak, a baš sam se na njih navikla

mislim da bi ih mali znak pažnje razveselio u smislu da se njihov rad s djecom ipak cijeni, nije to nikakvo mito ni kupovanje njihove naklonosti

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

To je samo znak pažnje i priznanja da cijeniš njihov posao i trud. Nije se ni njima lako rastajati s djecom i zato je lijepo zahvaliti na kraju priče i darovati nešto za uspomenu. Ja sam ove godine tako napravila u vrtiću, jer M. ide u školu.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj brane prvotno napisa
    mi smo danas naletili na rasprodaju knjiga i kupili dvije knjige vezane za odgoj i brigu o djeci, vrlo korisne i simpatične knjige
    to smo upakirali i sutra ujutro idemo pozdraviti se s tetama i jaslicama

to je čisto znak pažnje i smatram to sasvim ok i urednom gestom
    lijep i koristan poklon

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Naš se vrtić, nažalost, seli i to - predaleko, pa se moramo pozdraviti s tetama. I ja im želim zahvaliti jer su bile više nego dobre.
    Ali što - još nisam smislila :/

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mahima prvotno napisa
    Naš se vrtić, nažalost, seli i to - predaleko, pa se moramo pozdraviti s tetama. I ja im želim zahvaliti jer su bile više nego dobre.
    Ali što - još nisam smislila :/
    Mozaik knjiga ima rasprodaje na sve strane...odgojiteljima stručne literature nikad dosta...ili ako želiš kupi par slikovnica tvrdog uveza za jaslice ili one obične ...one su po 5 i 10 kn a ima ih savrsenih...
    to je savrsen poklon za tete ali i za djecu u jaslicama...svaki put kad neko dijete uzme tu slikovnicu/knjižicu sjetit će se tebe i tvog djeteta

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

brane, baš si lijepo objasnio, možda bude nešto od toga

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mahima prvotno napisa
    brane, baš si lijepo objasnio, možda bude nešto od toga
    ja sam teta brane
    ime mi je brankica ali me svi od rođenja zovu brane 8)

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Razmišljala sam da tetama uzmem neku grafiku od Elle Svaline Svilan, ali na njezinim stranicama vidim da su cijene malo too much.
    Sada razmišljam o nekom malo manje poznatom, ali nemam iskustva s galerijama po Zg. , pa molim neku dobru dušu da me uputi.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

kaj nije grafika malo too much?

Grafiku bi ja kupila npr. teti čuvalici koja je bila dvije godine s nama i s kojom smo se super sprijateljili i bili zadovoljni, a ne teti u vrtiću

kupi im sitnicu, neku biljku-lončanicu (to sam vidjela da su donijeli našim tetama ) ili neku sitnicu iz DM-a ili eto, neku knjigu, ne mora biti o odgoju djece, vjerojatno je i njima toga pun kufer pred godišnji (djece) nego šta ja znam, lagano štivo, pop psihologiju, dalmatinsku kuharicu..sitnicu

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Imaš pravo. To ti se ja malo zanesem kad su pokloni u pitanju...
    Ja bi htjela neku uspomenu, pa ću najvjerovatnije pokušati naći neku prigodnu knjigu.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj marena prvotno napisa
    Razmišljala sam da tetama uzmem neku grafiku od Elle Svaline Svilan, ali na njezinim stranicama vidim da su cijene malo too much.
    Sada razmišljam o nekom malo manje poznatom, ali nemam iskustva s galerijama po Zg. , pa molim neku dobru dušu da me uputi.
    Imaš od Svilanice one malene anđele na drvetu...mala slikica...mislim da to nije skupo.... a ti anđeli su stvarno preslatki...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •