Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Lučingera nema idući tjedan!? Info molim

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Lučingera nema idući tjedan!? Info molim

Cure molim vas ako netko zna koliko dugo ga nema. Evo ja se pratim na UZV u Splitu i javljam mu rezultat, no blizu sam ovulaciji, pa me hvata panika da ništa od transfera ako njega ne bude.
    Sad ne znam može li on dogovoriti da mi transfer obavi dr. Alebić.

Baš sam u komi! Danas mu velim da me je zadnji put punktirao jer mi folikul neće puknuti (PCOS), a on veli da njega nema idući tjedan i da i sutra obavim UZV ovdje. Danas mi je folikul 18,5 mm i endić 10.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Meni je bio rekao da više-manje nema iza 1.7. (u ZG-u je, al' ne radi, tako nešto). Rasiptala se preko curki da pitaju sestre jel' Alebić preuzima "njegove" - čula da radi. Znači, dr. Alebić i lab rade do 1.8., dr. Lučinger "prima" (ne znam to intepretirat - biće vjerojatno da prima ono na prvu folikulometriju) do 1.7., izgleda da lab radi punim snagama do 15.7., nakon toga smanjeno, ali rade navodno do 1.8. Kalkulirala nešto da li u prirodnjak na VV ili po smrzliće u MB, muž bio rađe za to da idemo po ove već postojeće embrije, a ne da pokušavamo radit nove (nikad probala prirodnjak, ali ovulacije od "7 milja" - tipa 18-19 dc, pa teško se dočeka i minimizira prostor za manipulaciju, a još ako uleti stimulacija u kratkome koja sve ispošeremeri minimalno je maniulatovnog prostora pa se raspitujemo uvijek prije kao da pokrećemo 3. svjetski rat). Uvjerena sam da, ako te je već kao primio u postupak i čujete se telefonski, da će te skrenit na dr. Alebića, sad stvarno vrijedo rade kao uigrani tim, izmjenjuju se na punkcijama i transferima, ma super (pratim ih ja stalno premda često ne idem gore ).

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

vesnare - mislim da nemaš frke. Meni je dr. A radio punkciju i transfer u prirodnom dok je dr L. bio tamo, a Lučijev sam pacijent. Dr A. je divan.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Super je da se sad tako lijepo izmjenjuju, da mogu ljudi na godišnji itd. Baš me veseli vidjet taj oragnizacijski lesson-learning . U svim drugim klinikama isto tako se dr-ovi izmjenjuju, curke nemate frke, ja bi stvarno s punim povjerenjem u sve to tako radila. To je normalno u CITO-u, u Mariboru itd., a isto su uspješni. Ja sam uvijek za timski rad, nek' se znanje dijeli, jer ono je po mome kao i ljubav - dijeljenjem se množi ! Al' pređoh u meni nekarakterističnu patetiku, al' stvarno volim to vidjet - organizaciju. Nisam uzalud bila upisala magistarski "Organizacija i management", a i nono mi je Slovenac, red rada, red pjesme .

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cure baš vam hvala na brzim odgovorima
    i meni je zadnji put dr. Alebić radio punkciju ovog folikula što nije htio puknuti, ali su tada jjoš bili u jednoj ordinaciji skupa.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Sad su skupa u dvije ordinacije ! Bit će sve OK, vesnare, uvjerena sam da će te primit.

enya22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam danas cula da dr. L. ide na neki seminar s biologicom od preksutra, tj. subote, pa do sljedeceg petka. Ali dr. A. ce biti tamo, kao i druga biologica. Za sve ostalo potpisujem inu33!
    vesnare sretno!

Inace, ovaj moj stimulirani IVF je bio kooperacija oba dr.-a, pratila folikulometrije kod dr. A, onda par puta kod dr. L, pa L. radio punkciju, a A. transfer. Od 5 JS oplodile se 4 i evo 4 embrica kod mene! Nadam se da ce biti dobitna kombinacija!

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

vesnare, cure su ti sve rekle, zapravo se nema što novoga dodati! Dr. A preuzima sve započete Lučijeve postupke. Lučija nema od subote do 09.07., potom radi još jedan tjedan pa g.o.

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Napisala sve detaljno na odbrojavanju.
    Od transfera ništa. Budući ide i biologica na seminar, a odmrzavanju nije vičan novi biolog, sve mi je odgođeno do jeseni

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Znači dobili su i muškog biologa? Sad su tamo znači Lana, ona nova biologica mr.sc. Justament i neki muški biolog?

mvrcelj avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Re: Lučingera nema idući tjedan!? Info molim

Citiraj vesnare prvotno napisa
    Cure molim vas ako netko zna koliko dugo ga nema. Evo ja se pratim na UZV u Splitu i javljam mu rezultat, no blizu sam ovulaciji, pa me hvata panika da ništa od transfera ako njega ne bude.
    Sad ne znam može li on dogovoriti da mi transfer obavi dr. Alebić.

Baš sam u komi! Danas mu velim da me je zadnji put punktirao jer mi folikul neće puknuti (PCOS), a on veli da njega nema idući tjedan i da i sutra obavim UZV ovdje. Danas mi je folikul 18,5 mm i endić 10.
    vesnare zanima me ovo sa ultrazvukom u splitu obzirom da sam i ja iz splita :? nikad mi nije receno da mogu to sve pratiti kod svoje gin. pa mu javljati. ne znam jesam li dobro shvatila pa bih volila da me malo informiras :?

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

vesnare - baš mi je žao

Ana29 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

vesnare, gledaj sve sa pozitivne strane, bolje da je ovako, da ideš na jesen, nego da se nešto loše dogodi i da propadnu smrzlići.

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mvrcelj ja sam to mogla kod dr. J. - napravim UZV kad mi on kaže i javljam mu se. Ovo se tiče jedino FET-a, a ne stimuliranog ciklusa. Obično mi je davao štopericu, dođem da vidi je li puknuo folikul i zakaže transfer.

Kod L. ovo nije igralo prva moja tri odlaska, ali eto od ovog puta je, valjda su u gužvi. Inače sam ja u Kninu, ali idem u ST privatno, jer tom docu bezgranično vjerujem, a ovdje ima samo soc. ginić kod koje se naručuje.

I za jesen mi je L. rekao da napravim UZV 8. ili 9. dan ciklusa i javim mu.

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Draga žao mi je,ali kao što ana kaže bolje i ovak nego da ti sve propadne. Odmori se do jeseni

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •