nikada neću zaboraviti kad je pričala sestrična iz Njemačke kako ih je policajac ljtito gledao i nije htio ćuti niti jedno objašnjenje nakon što ih je uhvatio da je beba nevezana, a o kazni da i ne pričam
imala je ona AS, ali po mišljenju policajca neprikladnu, inače je dijete vozila vezano, no mala se uznemirila pa ju je išla podojiti dok je baka vozila, ne moram vam reći da to nikada prije niti poslije nije napravila

a kaj je najbolje, morale su izaći iz auta i nije im dopustio voziti dalje dok ne odu do dućana i kupe prikladnu AS

koliko znam rigorozni su i u drugim stranim državama, no kada ti isti stranci voze po našim cestama djeca im doslovce skaču po glavi, kao da su jedva čekali da "oslobode" djecu, ili su to naši ljudi kojima je samo bitno da ih se ne lupi po džepu a sdoma ih nitko ne lupa

jadno mi je što i mnogi oni koji imaju AS su je nabavili samo radi svoje komocije, da ne drže bebu na rukama (imam ih takvih u svojoj okolini) a kad dijete bude manje više stabilno da može samo sjediti ili stajati puste ih nevezano
nedavno su nam jedni takvi ponudili svoju AS jer kao njima ne treba, em je još prevelika za moje dijete em njihovo dijete nema još ni 4 godine, ali eto, ako nam treba da ne kupujemo, samo će im trebati kada budu išli na more, ja :shock: :shock:
a još najjadnije mi je vidjeti kad su roditelji naprijed vezani a djeca skaču po stražnjoj klupi