Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Skakanje po trampolinu

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Skakanje po trampolinu

Plaze i centar grada (Pirovac, Vodice, Murter) su pune tih razno raznih sprava. I H poludi za tim. Otisle smo 1x skupa i odusevila se. Da, ja sam kriva. Sada stalno hoce skakati. E sad, koliko je to opasno - jel ona jos premala? Mislim, glava je kod male djece dosta teska...A naravno, mjere nema...A ni MM. Danas je skakao s njom u rukama. Ne jako, ali opet :/ A H se ne da van i po pola sata.

A tek one strahote od onih gumenih sprava, u kojima samo gledam kako ce je netko od vecih opaliti nogom ili pasti na nju...

Kada ste ih poceli pustati na takvu vrstu zabave?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Lovre je počeo 'skakati' na trampulinu s godinom i po (mislim). Ovo skakati je u navodnike zato što je on prilično oprezno dijete pa je to skakanje izgledalo tako da mu se noge ne bi niti odlijepile od podloge.
    Što se onih napuhanih dvoraca (i sl.) tiče, tamo se igra samo ako je sam na cijeloj spravi (ok, toleriramo još maksimalno dvoje djece slične dobi).

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ja ćiu takve stvari odgađati i izbjegavati maksimalno kolko mogu, jer znam što bi bilo nakon prvog puta

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Dobra tema, Lea obožava te trampoline. Ja sam sve opreznija jer jedanput se desilo nešto čemu sam i sama kriva, naime prelagana je da bi odskočila koliko želi i tražila je da ja skačem s njom. U letu je pala na trbuh i glavica joj se trznula naglo iza, premrla sam od straha......
    Sad stojim sa stranke i promatram nju, ona trčkara, padne na guzu, ustane, uživa.....
    Kolegičina 19-godišnja kćer nedavno je na trampolinu pala i slomila šaku...

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Nika skace od godinu i pol i obozava ga.
    Po meni nema smisla djetetu braniti da skace na trampulinu zato jer je necije dijete slomilo ruku. Po toj logici ne bi trebalo n

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja te stvari obožavam, pogotovo trampuline! Ok, ako je guzva na napuhanima, izbjegavamo ih, ali mislim da su i zdravi (koordinacija, ravnoteža, izdražljivost, jačanje mišića...) i zabavni. Ne da ih ne izbjegavam, nego namjerno idem tamo gdje ih ima. Ali na trampulinu obavezno samo jedno dijete. Ne kažem da je nemoguće da se nešto dogodi, ali ja ih u principu rađe osposobljavam za sto više stvari, nego sto te stvari izbjegavam zbog opasnosti. Tako da se penju na stabla, skaču sa zidova, preskaču stepenice. E sad, da li ja mogu tako jer su oni spretni, ili su ono spretni jer sam im to omogućila, to ne mogu sa sigurnošću reći.
    Mislim da neće biti problema s glavom ako ona prati svoj ritam i skače koliko sama ocijeni da može. Mislim da je bolje da skače sama, nego da je netko drži.

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Jesu ovi javni trampulini o kojima pricate oni ogradjeni mrezom, a unutra 8 ili 10 trampulina, s medjuprostorima izmedju?

Ako jesu, ja vec dugo razmisljam Leonu to prezentirat (jer i sama obozavam sjest za onaj bungee i skakat do mile volje ), al me jako strah kad je guzva, tj. kad je na svakom trampolinu po jedno dijete.

Pa kad su jos veca, a oni i skacu vise i ne znaju gdje padaju, pa da ne bi doslo do toga da netko padne na moje dijete.

Eto, mene toga strah, ne toliko toga kako bi se moj mali snasao :/

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno trampolin

i Dominik obožava trampolin, sve je počelo s oko 1,5 g na krevetu, a onda s dvije godine otkrili smo ga u jednom shoping centru, lud je za njim i još nismo imali loša iskustva, jedino mi baš nije drago kad ovi "kirbajaši" zbog veće zarade puštaju po 3-4 djece unutra istovremeno, to ne bi smjeli da se ne sudaraju, ali ajde im zabrani!!!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja sam na nekom forumu čitala (a sad se ne sjećam jel to bila Roda) da skakanje na trampulinu nije dobro za male, ne samo radi mogućih uganuća i slično nego da to nije dobro za unutarnje organe (radi prevelikog treskanja)

Ja nisam Leu niti mislila pustiti na one velike trampuline ali sam razmišljala da joj kupim mali (onaj kakav u Dva Potoka imaju zakopan u rupu).

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zara skače (i naprosto je luda za tim) od prošlog proljeća - znači počela je negdje s 2.5 godine.

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Od prošlog ljeta - blizu 3 g (jednostavno nismo prije nigdje bili gdje bi mu to upalo u oko).

Napuhane igračke su bile super i ranije, ali se s napuhanog tobogana spuštao s oko 3 g i nešto sitno jer ga je bilo strah visine i hrpe klinaca. Sad je lud za njima.

patuljčica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

jao, moja V. obožava trampolin :D

Skače od svog 20-og mjeseca i sad je već pravi maher!
    Inače, kod nas u igraonici dozvoljeno je samo jedno dijete na trampolinu pa mi je to ok i dosta sam bezbrižna po tom pitanju.

Jednom joj se tako već spavalo, ali nije htjela sići s trampolina nego je ležala na njemu i samo s nogicama lupala - preslatko

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj tinkie winkie prvotno napisa
    Ja ćiu takve stvari odgađati i izbjegavati maksimalno kolko mogu, jer znam što bi bilo nakon prvog puta
    ovako i ja.
    da joj sad dozvolim na trampulin i one napuhane dvorce mislim da bi se mogli preselit u blizinu takvih stvari.
    otkad je otkrila ljulje, ne može čovik s njom izać na kraj.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I. skače od neke 2-2,5 godine, a sad je neki dan skako na onom velikom trampulinu što ima dvije špage koje ga dižu i zavezan je oko guze i nogu

nek uživa dijete

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

"Napuhani dvorac" otkrio je sad na moru, znači, s 2 godine i 10 mjeseci. Oduševio se, i čak me začudilo koliko se dobro snašao u toj vrsti zabave (s obzirom da dotad nikad nije ni primirisao blizu takvog dvorca). Ali zabava je dobra samo dok su s njim u dvorcu djeca sličnog uzrasta - uz veću djecu to je postajalo mučenje, a ne zabava.

Trampolin za sada nije u upotrebi - ne znam za koliko dugo (vjerojatno do prvog posjeta Boćarskom )

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moje bliznakinje skaču na trampulini svakodnevno već nekoliko meseci. Sada imaju godinu ipo dana i već su uvežbale da skaču sa odvajanjem stopala od mreže. Šta da vam kažem, onako malene su omiljene u parku, tako da je za njih sve besplatno i trompulina i ringišpil (obožavaju da se vrte najvećom brzinom).

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

obozavam trampoline i cak si ozbiljno planiram uzeti jedan minijaturni za po doma, pogotovo kad sam losije volje ili umorna... :D za sad znam skakati po krevetu kao u 'dobra stara vremena' 8) - sada mi se i luka pridruzuje... a mislim da cemo uskoro trebati i promjeniti madrac

da, jako je zdravo - jedna doktorica je napisala u svojoj knjizi ('ono si sto jedes' ali ne mogu se sjetiti njenog imena) - da si u ordinaciji ima jedan na rasklapanje u kabineticu - i da izmedju stranaka, kad osjeti da joj treba mali ispuhivanja a ne moze samo tako otici s posla u setnju i sl. - zna si uzeti pauzu od par minuta i hopsati

ima za kupiti i za djecu te male trampoline, vidjela sam na netu, i imaju rucke pa se mogu i primiti...

a na veliki jos nismo naisli... no prvom prilikom idemo djipati... :D

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja to sve obožavam, al je svugdi bila gužva i samo bi odšetala dalje pa D. to još nije otkrio...Tako bi rado da je neopasno...da imam jednu stvar manje za borbu protiv vjetrenjača

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kad ide na trampolin, obavezno i ja idem sa njom. Skacemo zajedno svaka na svom ili sam pored nje da kontroliram kolicinu ludih ideja koje joj padaju na pamet dok oponasa druge jos je premala da skuzi da ne moze, bas sve, sto rade veca djeca.

Meni je taj pozitivan osjecaj dok letis po zraku fenomenalan, a vidim da je i njoj, pa zasto bi joj branila, nakon skakanja jos dugo ima osmijeh oko cijele glave :D

Vise me strah da ce se polomit jureci na biciklu kada zuji okolo i gleda svud samo ne naprijed, nego na trampolinu.

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Mi smo vidjeli trampolin prekjučer, bila je velika gužva a maleni navalio da hoće skakati kao druga djeca (ali još je premali da skače u takvoj gužvi i čeka 20 minuta da dođe na red). Od onda doma skačemo po krevetu, po kauču, pa i po podu. Oduševljen je skakutanjem! Stalno viče: "Mama skači!" (Zajedno skačemo po bračnom krevetu, sigurno su susjedi već zaključili da sam prolupala.) Uvijek se namjesti tako da se može gledati u ogledalu

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Honey prvotno napisa
    Od onda doma skačemo po krevetu, po kauču, pa i po podu. Oduševljen je skakutanjem! Stalno viče: "Mama skači!" (Zajedno skačemo po bračnom krevetu, sigurno su susjedi već zaključili da sam prolupala.) Uvijek se namjesti tako da se može gledati u ogledalu
    ajd,super - nismo onda jedino mi prolupali... :D
    sjecam se da se djeci prije dosta branilo skakanje po krevetima - valjda ih je lakse bilo razvaliti...

e a jos jedna super stvar za skakanje tj djipanje je pilates lopta... jos kao bebu sam ga u narucju, sjedeci na njoj ljuljskala a danas mi stane na bedra, zagrli me i kaze: 'jos!' (to se u prijevodu :'znas sto trebas raditi - ajmo!'' )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •