Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 142

Tema: ZPB 2005. (19. dio)

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Dobar dan svima!
    Sjećate li se kako sam pisala da Lovre ne ulazi u more? E pa, to se ovog vikenda u potpunosti promijenilo!
    Prva dva dana se kupao isključivo u bazenčići i plićaku dubine do 5 cm. Onda je treći dan vidio rođaka u dubljem i poželio otići kod njega. Zašto, nemam pojma. Naime, ostatak ekipe se stalno (i prije i poslije ove promjene) kupao, rođak o kojem se radi nije 'njegova ekipa'... I tako smo mi ušli i kupali se! Bez pomagala, meni u naručju.
    Jučer smo promijenili ambijent (i lokaciju i društvo), puhalo je orkansko jugo (da vidite slike...) i svejedno se htio kupati!
    Baš sam nekako zadovoljna... zadovoljna zato što sam poštivala njegove želje i nisam ga forsirala, i zato što se (sada) voli kupati (ipak sam ja bodulka).
    Dakle, Točkice, samo malo strpljenja!

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Da ne pišem još jednom, a niste sve na pdf kružoka .... a mogle bi, zar ne???

Javljam se sa ne baš sjajnim vijestima.
    Matej ima vodeni bruh iznad prepona i trebao bi na operaciju. E, sad, treba obaviti pregled anesteziologa, UZV i još jedan pregled (sve u Klaićevoj) i cijela procedura traje dva do tri tjedna. Taman do termina. Ne znam što da radim, da li da još čekam, pa da se to napravi poslije poroda ili sad...Baš sam koma. Zahvat se radi u općpj anesteziji, jedan dan je u bolnici i ne može nitko biti s njim. Ali oporavak traje do 5 tjedana za koje vrijeme ne smije se naprezati, dakle trebao bi biti mirniji. Tu su još i vručine, nemogučnost kupanja i tuširanja, mala beba, ja u komi... Ma.... samo plačem. A on,srce mamino svaki put kaže " Mama, smiri se..."
    Sad mi još treba da mi sutra kaže na pregledu da moram ostati u bolnici ili nešto tako. Baš sam u komi....

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Škicnite malo slike. Lovro obožava more, ne da se van. A usne ljubičaste i sav se trese

Ima temperaturu 38. Zaspao je, stavila sam mu čepić i nadam se da neću imati šou po noći.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

AndrejaMa
    Nemoj se previše sekirati. Netko će ti sigurno pomoći. Tajming je stvarno grozan, ali možda je bolje da se to što prije riješi. Smiri se, moraš izgurati do termina!

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ma lako za termin, ionako sam u 37 tjednu, ali stvarno ne znam što i kako...Bit će mi lakše valjda kad prespavam....

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Drži se.
    Mateju

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

AndrejaMa
    Timing je stvarno grozan. Drž'te se.
    (Ne znam ima li kakve sličnosti s vašom 'dijagnozom' ali i Lovre je imao kilu - preponsku, koja se očekivanju slijedećeg pregleda kod kirurga sama povukla.)
    Mateju

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Maruška, daj me malo ohrabri i utješi...
    je li zanš točnu dijagnozu preponske kile - je li bila FONIKULOKELA ili neki drugi oblik? Jer po onom što su meni rekli, ova se vrlo, vrlo rijetko sama povlači. Ovo je isto preponska kila, samo što njih ima mnogo vrsta - ovisno o nastanku od crijeva, skupljnaja vode, ispadanje nekog od organa i još nekih.

Hvala vam svima na vibricama i podršci, treeba mi to, baš sam se izjadala na kružoku, jer sama po sebi pomisao da ti djete mora pod nož je grozna i teško mi se boriti s tim, a kamo lči sada u situaciji koji dan pred rođenje druge bebe....

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Andreja-iskreno se nadam da će sve proći dobro. A jel postoji šansa da se ta operacija odgodi za neko vrijeme? Mislim da li je to konačno da mora na operaciju? Joj,ne znam šta bi ti rekla....

Paulita-djeca su ti prelijepa (na mamu) i vidi se da Lovro uživa u moru , Baš ste mi svi super,i još na moru...

Maruška-kad ćeš ti na godišnji odmor?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

A di su slike?
    AndreaMa Misalv je isto imao preponsku kilu - i išli smo na dječju kirurgiju ali se ta povukla (hval aBogu). Ja sam samo plakala i tresla se kad smo došli (bio je još mali mali) pa su mi rekli "mama dajte se smirite"
    Inače kažu da je to sasvim mali rez i da operacija kratko traje.
    Nemoj se nervirati draga... Nije dobro z anikoga. Znam kak ti je - vidiš da sam paničar i cmizdravac, ali u teoriji fakat nije dobro da se nerviraš

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Pa, ne znam ni sama...
    Jučer je doktorica rekla da to treba što prije napraviti, a danas na telefon kad sam se kao trebala naručiti za UZV, rečeno mi je da imaju termin 1.8. Dakle očito nije baš tako hitno. Sad bih željela da se to provjeri na UZV (pokučšavamo to privatno) samo da mi netko to sve objasni i potvrdi pa da budem mirnija. na netu baš nema puno o tome. Tih hernija ima mali milion i za svaku je nešto drugo

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja mislim,onako laički,da to ne može biti HITNO, pogotovo što si ti pred porod pa je situacija duplo teža . Svakako bih i ja otišla kod privatnika,ili kod više specijalista. Baš mi je žao,od riječi operacija mi je loše, ali ako cure imaju iskustva ,možda se zaista samo povuče. Roko je kao beba od mjesec,dva imao vodeni bruh i samo se povuklo , ma ja sam vam najveći paničar , čim zakašlje ja plačem-i ne mogu si pomoći !!

Zaista se nada da bude sve ok !

MB-slikice od Paulite su ti na prethodnoj strani

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

AndrejaMa, provjerit ću doma koja je točno dijagnoza bila pa ću sutra napisati.
    Ovako je bilo: nakon strašne noći (grčevi/plakanje/urlanje/trešenje) ujutro sam mu na preponi vidila izbočinu. Na dan kada je napunio mjesec dana. Odmah smo otišli kod pedijatrice. Dok smo došli kod nje, kila se već bila povukla. Doktorica nas je tješila ali i upozorila da će se kila vjerojatno vratiti te da će se u dogledno vrijeme morati operirati te nas uputila na kirurga. Pregled je bio tri dana kasnije i utvrđena je 'obostrana slabost vezivnog tkiva' (tako nešto). Naručeni smo na pregled za tri mjeseca kako bi vidjeli što se dešava i dogovorili termin za operaciju. Lovri se kila više nikada nije vratila (kuc-kuc) pa smo mi zaključili da je tkivo ojačalo i da je stvar riješena.
    Držim fige da se i vama desi neki slični scenarij.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Maruška-kad ćeš ti na godišnji odmor?
    'Zapisala' sam se od 21.07. pa tri tjedna - papir sve trpi.
    Kako će to u praksi izgledati, tek ćemo vidjeti.

Još uvijek ništa od kućnog računala... šmrc... I dalje vas ne mogu vidjeti...

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

I naša se kila povukla (kuc, kuc)
    A nama je kirurg reko da ćemo vidjet hoće li se povući i da je hitno samo ako se kila ne vraća sama, reko je da ako se ne vrati da dođemo da nam pokaže kako se vraća.
    Dakle hitno je samo ako se uklješti

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Maruška-ne kužim kako nas ne možeš vidjeti ? Zar se ne vide naše prekrasne sličice uvijek ??

A avatar? Jel to vidiš? Aj mi objasni,baš me to zanima ?!!!!!

MB-šta danas kaže tata za klince ?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Company policy... Internet u firmi nam je konfiguriran na način da brani pristup određenim sadržajima među koje spadaju i 'privatne fotografije' (ili kako bi već opisali siteove tipa imageshack, public fotki i sl.). Avatare vidim.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Kaže da - zajebavaju Standard za tatu
    Kompletno izvješće imat ćemo na kraju dana

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

He,he, dokopala se ja ponovno laptopa pa da Vam se javim dok J spava nakon cjelojutarnjeg kupanja.
    Danas je bio posebno raspoložen, skakao je s mula ko veliki, zaronio bi glavom skroz ispod površine i izronio, pa opet skok...tisuću puta.
    Baš mi ga je uživancija gledat i guštat s njim...

Poljubac Mateju i jajcima...mislimo na Vas!
    MB -opusti se i uživaj...vidiš kako Trak to radi, moj tip žene, slobodno vrijeme iskoristi za shopping , ne za nerviranje.
    Maruška, tebi i prijatelju plivaču Lovri...
    Ostalima koje nismo pobrojali veliki kiss

U kojoj su vam fazi djeca? Jure momentalno u BOJIM SE!
    Danas, prije spavanja idem mu dati juhu a on "mama, ja se bojim juhe"

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

He,he, dokopala se ja ponovno laptopa pa da Vam se javim dok J spava nakon cjelojutarnjeg kupanja.
    Danas je bio posebno raspoložen, skakao je s mula ko veliki, zaronio bi glavom skroz ispod površine i izronio, pa opet skok...tisuću puta.
    Baš mi ga je uživancija gledat i guštat s njim...

Poljubac Mateju i jajcima...mislimo na Vas!
    MB -opusti se i uživaj...vidiš kako Trak to radi, moj tip žene, slobodno vrijeme iskoristi za shopping , ne za nerviranje.
    Maruška, tebi i prijatelju plivaču Lovri...
    Ostalima koje nismo pobrojali veliki kiss

U kojoj su vam fazi djeca? Jure momentalno u BOJIM SE!
    Danas, prije spavanja idem mu dati juhu a on "mama, ja se bojim juhe"

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Maruška-ok,malo mi je jasnije ,a nadam se da uskoro budete sklepali i doma nešto pa da možeš pogledati fotke !

MB-ja ću čekati izvještaj 8)

Wana-joj blago vama,mislim kad čitam šta radi Jure ,kao da ja pišem o Roku-identično ponašanje što se kupanja tiče (osim što moj skače u bazen )
    A što se tiče BOJIM SE faze,pa mi smo stalno u njoj,evo danas se bojao kamiončića u parku koji je kupio suho granje,mislim baš grozno,zločesti kamion . Mene i dalje izluđuje s tim a boji se svega; ventilatora,nekog čike, ronioca, susjeda itd,itd !!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Evo mene. Lovro je kurio cijelu noć. Morala sam mu staviti još jedan čepić. Ujutro se probudio, pocicao i povratio. A temperatura 38,2. Stavila sam mu čepić i pala je. Odspavao je od 11i pol do 1, malo bio budan i opet zaspao. Još spava, nije više vruć. Jedina dobra stvar je da se pošteno pokakao. Inače ima jako tvrdu stolicu i muči se s kakanjem, pa ga je ova viroza otvorila.

Leda je isto dobila temperaturu. 37,4 i još joj ne skidam sa čepićima. Stavila sam joj snijeg od bjelanjka u čarapice jer mi se učinilo da joj raste. Dr kaže da ne stavljam čepiće dok ne dođe do 38, a mogu i prije ako vidim da se penje, ali samo pola, i to eferalgan za dojenčad.

Mene glava rastura, valjda radi ovog vremena.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Lovre odavno nije upotrijebio 'bojim se' - a jedno vrijeme je to stalno govorio. Nama je u modi 'što je rekao'.
    Npr. netko mu nešto priča, on sluša, i kada sugovornik završi okrene se prema meni i pita: "Što je rekao ovaj barba?"
    Ili..."Đumbala, mumbala.... Što sam ovo rekao, mama?"
    Nemam pojma zašto to stalno pita...

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Paulita, drž'te se svo troje.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A šta je to danas :? ,same loše vijesti !

Paulita,čuvajte se,i javi jeste bolje .

Maruška-đumbala,mumbala- !

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

MB, Maruška naša kila je vodena, dakle ona je stalno prisuta i ne povlači se kao ona pupčana ili trbušna. To je dio kanala koji je napunjen vodom i nikuda se ne može povući. To je problem i zato treba operaciju.

Sa kružoka, da ne pišem još jednom....
    Matej... jutros mo još veća oteklina, zvala Klaićevu, naručili me za UZV tek 1.8. A dr jučer rekla da je to relativno hitno, neka se izorganiziramo. Uglavnom, je sam ženi sve objasnila, ali to je kao termin kojji je najraniji.
    Nakon toga zvala u Polikliniku Sabol, i naručila se za sutra ujutro. Neka oni to lijepo i u miru pogledaju, ja sam sad spremnija sa pitanjima, pa ćemo vidjeti poslije toga kako dalje.
    A tek navečer poslije kupanja, sve mu se spustilo nekamo još niže, još je veće i sad se čak i buni da ga boli kad diramo.
    Bila u Vž na pregledu, beba aktivna, prst-dva otvorena, kontrola za 10-tak dana ako se prije nešto ne desi.

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

joj Andreja, baš mi je žao što to proživljavaš, i baš sada.
    vjerujem da će sve super proći i šaljem vam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a našem dragom Lovri i Ledi isto pregršt i ~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da temperatura do sutra nestane

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

AndrejaMa, možda mu je naraslo jer su je dirali. Uglavnom, nadam se da ćeš sutra dobiti bolje informacije.

Super za bebu.

Temperature su pale :D

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

:D bravo L & L.
    andreja- ideš u vž radi stolčića ili osoblja?

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Josie ,jel ima šta novoga kod vas ?

Paulita,super da je svima bolje :D

AndrejaMa-

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

AndrejaMa, nemam ti što pametno za reći... Držim fige da novi pregled da nešto pozitivnije nalaze. A ako operacija i bude hitna, dovucite baku-dvije da vam budu pri ruci. Vjerujem da će uprkos lošem timingu sve biti ok.

Paulita, dobro da se bolest nije razvijala dalje.

Da se pohvalim... svakog trenutka postat ću teta! Mojoj sekici je danas termin! Za sada nema još nikakvih zbivanja, ima pregled popodne pa ćemo vidjeti 'di smo'.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

U avataru vam predstavljam 'izvadak' iz splitskih ZPB-ića! :D
    (ima nas još...)

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Eto i nas sa pregleda...
    Drugo mišljenje je u pravilu s istom dijagnozom, ali puno bolje objašnjeno i drugačija preporuka za dalje.

Dakle, testisi se iz trbušne šupljine spuštaju prema dolje u mošnje kroz kanaliće koji se kasnije sljube i budu u biti neprohodni. Kod Mateja ti kanalići su prohodni i sad se u njima skuplja bistra tekućina koja nije opasna. Ta se tekućina može i povući, a ako se ne povuće tada bi se pristupilo operaciji sljubljivanja tog kanalića. Po njegovom mišljenju nema potrebe za žurnom operacijom, a i s obzirom na njegovu dob da izbjegnemo anesteziju i šok od operacije. Pristup svog osoblja i doktora bio je savršen, pregled detaljan, a ja mirnija.
    Pratiti i kontrolirati kroz neko vrijeme opet na UZV.

Hvala vam n avibricama i podršci...

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Suuuper vijesti! :D

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Idemo po redu....

Andreja-pa to su zaista dobre vijesti,najbitnije je da nemorate na hitnu operaciju,a i da ,nadam se,nećete ni morati !! Ma ja sam uvjerena da će to samo proći . Sada se skoncentriraj na sebe i malog bebača

Maruška-avatar je genijalan-a tko je sve to ?

A tvojoj sestri vibrrrrrrrrr da sve bude ok,jel to prva beba?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Maruška.... Obavezno izvješće kaj je sa sekom da možemo vibrati za lagan porod i poželjet dobrodošlicu. Šta se čeka? Curka ili dečko?

AndrejaMa - ajde super da još ima normalnih doktora. Da su bar svi takvi....

Šta ima kod vas novog cure?
    Tra? Šta se radi?
    Vidite kako se splitski ZPBići druže... A mi u Zg ništa ili nas nema dovoljno za druženje?

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

He, he, odgovaram ja umjesto Maruške, na avataru su s lijeva na desno:
    Jure, Marta, Marko, Lovre i Antonia (valjda sam dobro zapamtila 8) ), slika s Lovrinog 2. rođendana.

Jure sapava, a ja surfam (internetom )

Super za bubance, nek su ozdravili,
    AndrejMa, bit će sve dobro...MORA

Maruška, javi novosti čim ih bude!!!
    Mislimo na tvoju sestricu

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Iskreno, kad sam tek otvorila pdf,onako natren mi se učinilo da je to avatar od MB(puno djece) ,super je !
    A šta da ja kažem,kod nas u Os. uopće nema netko za druženje s Roda ,a mi sad bili na cugi sa malim Franom i njegovom mamom. Dečki se nisu vidjeli par dana i rasturili su kafić (sreća pa je vlasnica moja najbolja prijateljica,pa mi je manje neugodno ).
    U parkiće ne možemo jer je mokro od kiše,ma užas-za vikend bilo 40,a sad jedva 17 stupnjeva ,ako se sad ne razbolimo nećemo uopće !

MB-kako princeza i prinčevi ??

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

prvo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve kojima treba.
    što se tiče zg kave, ja odgovorno objavljujem da su zpb mame zagrebačke podružnice prelijene da se dogovore za kavu, a kada dogovor padne, uvijek s neba počnu padati kiseli limuni ili barem tri mame na putu prema daitu kolicima pređu preko psećeg dreka

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Josie-jel Jakovu narasla kosa,mislim onako kako bi ti htjela ?
    Ili još vrijedi ono u potpisu ?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    na avataru su s lijeva na desno:
    Jure, Marta, Marko, Lovre i Antonia (valjda sam dobro zapamtila 8) ), slika s Lovrinog 2. rođendana.
    Falila si. Na slici su: Jure, Marko (1), Marko (2), Lovre i Antonia. Fale Sandro (otišao uplakan malo prije foto sessiona), Marta (bila bolesna) i Toma (dobio bracu nekoliko dana prije ovog okupljanja). Cijela ekipa je rođena u mjesec i po dana!

Inače, nismo ni mi u Splitu baš nešto vrijedne oko okupljanja. Otkad su završili prorodiljni, uglavnom se to svodi na rođendane: što znači da se intenzivno družimo u veljači i ožujku, a ostatak godine slabo. :/

I da, nije ovo ekipa 's RODA' (mada su neke od cura aktivne i na forumu). Zanemarimo li poznanstva koja datiraju od prije trudnoće, združila su nas vježbanja za trudnice i tečajevi za buduće roditelje.

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Josie-jel Jakovu narasla kosa,mislim onako kako bi ti htjela ?
    Ili još vrijedi ono u potpisu ?
    a je raste mu, moram mu šiškice malo poštrigati jer mu idu u oči, a ovo ostalo još ima rasti.
    bez obzira na sve, ja još uvijek mrzim frizere , ostati će mi vječna rana na srcu i grižna u duši zbog tog nesretnog dana kada sam sa vragom na lijevom ramenu i djetetom u rukama kročila u u tu zlokobnu ustanovu na kojoj piše da je frizer za djecu, te osakatila dijete čiji će drugi rođendan ostati upamćen po najgoroj frizuri koju je ikad neki slavljenik u ključno doba imao na glavi.

trebala sam mu staviti periku, ali maškare su prošle i izbor je bio nikakav

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Josie
    Moji na moru izluđuju baku

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Josie, pitala si
    andreja- ideš u vž radi stolčića ili osoblja?
    E, pa radi oboje!
    Obavili već dva preglad, totalno drugačiji pristup od moja dva dr (i privatnog i socijalnog), MM se cijelo vrijeme zezao s osobljem, ma bili su za sada odlični!
    I želim prirodan porod, ako bude moguće na stolčiću, a ako i ne - svi njihovi stolovi i za pregled i za rađanje su skoro kao stolčić, odnosno naslon se skroz može visoko dignuti, noge nisu visoko nego su u nekom polupoložaju, ma mislim da će sve biti super.
    A i baka nam je u blizini da možemo Mateja ostaviti....

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Josie-mislim stvarno

MB-pa nije moguće da ju izluđuju,to se ona sigurno šali !!!

Andreja-nadam se da će ti se želje ispuniti !!

Maruška-baš lijepo što se družite,bez obzira na broj,lijepo vas je vidjeti, a kako ste ih samo nagovorili da sjednu svi jedan do drugoga ?? Moj Roko bi prvi zbrisao jer ima traume od očevog fotkanja svake 2 minute od kad se rodio

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Vidim da su neki od vas krenuli u rješavanje pelena,mi smo sve pripremili ,ali nekako ja mislim da Roko nije još spreman,ali eto moram ga pohvaliti danas popodne....
    Naime,nije kakao danas ujutro i ja ga poslije ručka skinula iz pelena i dala mu lonku i rekla neka malo sjedne i proba kakati,on malo sjeo ,malo ustao i tako par puta...kad odjednom ide g. van,a on se valjda uplašio ili iznenadio (ovo je 1. kakanje bez pelena) i zamahnio guzom i ustao ,a govance-fljus na tepih ,ja sam se opalila smijati jer je on bio šokiran,a ja bi plakala od smijeha i komične situacije. Na kraju da ugođaj bude potpun je i ugazio u TO ,ali sam mu ja naravno vikala bravo i da je to super i nagradila ga,a nakon par minuta je sam otišao do lonke i popiškio se u nju :D !
    E sad,meni je drago da on kuži radnju,ali nikada mi još nije dao do znanja da mora piškiti,pa ja mislim da ćemo ipak još morati dosta vježbati...ali nema veze, baš sam happy !! Eto...kako je malo potrebno da čovjek bude sretan !!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

AndrejaMa, drago mi je da su vijesti puuuno optimističnije!

Samo da se pohvalim s Ledinim mjerama:
    5 mjeseci i 13 dana, 9650g i 69 cm

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Evo i nas. Da krenem redom.

Paulita, super za Ledu. Stvarno je napredna beba.

AnrejaMa, držim fige da sve prođe ok . A prijatelju Lovri puno vibri i da boravak u bolnici prođe što bezbolnije.

Traktorka, bit će nešto i od vas. Radnja je apsolvirana. Sad ju još treba konstantno upotrebljavati.

Evo i naših dojmova s mora. Jelena se baš i ne voli kupati. Samo je sjedila s nogama u vodi, brljala po kamenčićima i zaljevala se. Petraje uživala u borovoj šumici, ako ju je imao tko čuvati, a ako ne onda je spavala pokraj vode.

Da vam se pohvalim kako je protekla naša večera s kumovima u Krku. Nadobudni smo sjeli u pizzeriju i naručili večeru. Kumovi su se smjenjivali u šetnji jer njihova mala ima 1g. i nema sekunde mira. Jelena me tri puta dizala od stola jer ju je tjeralo piškit ( vodila sam ju da piški more na stepenice ) i treći put se ženska fino pokakala :shock: i vikala bavo!. Onda sam lijepo skupljala ta mala govanca i tražila kantu s smećem.

Ostalo je sev proteklo osim povatka. Inače nam treba 4 sata vožnje sb-malinska, a ovaj put nam je trebalo 6 sati. od 7 ujutro do 1 popodne i to bez klime u autu. Imamo sreću što su nam djeca stvarno fantastična Nismo znali da ih imamo u autu. jelena je pjevala, a Petra sisala i spavala. Tek je pred brodom zakmečala. mamina dobra curica.

pozdrav

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jeluška-baš te je lijepo čitati

Kod vas mi sve zvuči jednostavno !

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Već sam otvorila novi topis, ali možda je neka od vas imala slično iskustvo...
    Dakle, mojoj seki je jučer bio termin. Bila na pregledu: plodna voda - mliječna, ctg - pokazuje odstupanja (doktorica: "trebao bi biti življi"). Naručena je danas na ponovni ctg, sutra na plodnu vodu.
    Što to znači?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •