Pokazuje rezultate 1 do 49 od 49

Tema: Hitno tražim dječjeg zubara!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno Hitno tražim dječjeg zubara!

Sven ima svog soc. zubara i upravo smo danas bili kod nje. Našla mu karijes ali on ga danas nije dao popraviti već je dopustio jedino premazivanje.
    Problem je u tome što zubarka za tjedan dana ide na GO, do tada je prebukirana, a kada se ona vraća mi smo na moru. Najbrže kada bi kod nje mogli popraviti zubić je kraj 8. mjeseca.
    To mi je predaleko i bojim se na što će taj karijes ličiti za 2 mjeseca pa bih ga htjela odvesti nekom drugom.
    Zna li netko nekog dobrog i nježnog privatnika koji radi i zna sa djecom?
    Da li na stomatološkom fakultetu primaju djecu koji već imaju karton kod nekog drugog?
    Pliz ako netko zna gdje bismo mogli otići jer stvarno ne bih željela ići na more sa tim karijesom.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Uf brunda, rekla mi je moja patronazna da postoji privatni djecji zubar negdje u blizini Sheratona (Kneza Borne) koji je genijalan. Na zalost nemam konkretnih podataka a sutra idemo na put. Ako zapnes, posalji mi PP i mogu pokusat saznat broj telefona.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Brunda, mislim da u Domagojevoj (to je pored Sheratona) radi izvrsna djecja stomatoloska ordinacija...

Tanja Žurić ili tako nekako, ako ne nadjes na imeniku potrazim sutra ja negdje u papirima pa ti posaljem broj

pusa

andreja

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Brunda evo ti kontakt zubarice MM, ona je inace specijalizirani djecji zubar
    MOMČINOVIĆ-BIVAL KSENIJA , stomatološka ordinacija
    10000 Zagreb, Degenova 1
    (01) 4666 775

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ljuta sam k'o ris!!!
    Bili smo kod ove srecicine zubarke Bival.
    Žena je super super!
    Ali ono što nije ni malo super je to što Sven ima 6-8 karijesa, nije mogla točno sve danas vidjeti jer su neki karijesi između 2 zuba pa ne zna da li su oba zahvaćena. Uglavnom, sve četvorke i petice :shock:
    A ljuta sam k'o ris zato jer nam naša soc. zubarka (od danas bivša) nije to uopće rekla. rekla je da ima jedan početni karijes koji može čekati do 9. mjeseca :shock:
    Na žalost - ili sreću, žalio se na jedan drugi zub da ga boli dok jede pa smo ipak prije mora otišli do ove zubarke... i dobro da jesmo jer mu je u ustima, izgleda, groblje!
    Zubarki Bival svaka pohvala, bila je divna s njim, toliko da je sve slušao bez ijedne riječi i na kraju otišao sav sretan bez suza.
    Za prvi put mu nije htjela previše prčkati da da se ne istraumatizira pa je samo jedan zub (onaj koji ga je bolio) otvorila i stavila mu ljek.
    Pošto prekosutra idemo na more na tjedan dana, tek nakon toga ćemo otići da ga zablombira a onda pauza od mjesec dana jer zubarka ide od 1.8. na GO.

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Samo da još nadopišem da po ovim karijesima ispada kao da u životu nije vidio zubara, a redoviti smo od njegove navršene 1. godine. Svakih pola godine redovito idemo i uvijek nam govori kako je sve super. Sada je prvi put spomenula taj mali karijesić

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Brunda prvotno napisa
    Ali ono što nije ni malo super je to što Sven ima 6-8 karijesa, nije mogla točno sve danas vidjeti jer su neki karijesi između 2 zuba pa ne zna da li su oba zahvaćena. Uglavnom, sve četvorke i petice :shock:
    A ljuta sam k'o ris zato jer nam naša soc. zubarka (od danas bivša) nije to uopće rekla. rekla je da ima jedan početni karijes koji može čekati do 9. mjeseca :shock:
    Moja sogorica je zubarka (ima privatnu ordinaciju) i bas mi je o tome pricala. Najcesce se to dogadja kod djece, jer njima soc. zubari ne vole popravljati zube. S djecom nije lako raditi, treba puno vremena...Pa se prave da ne vide karijes. I onda pacijenti dodju k njoj, a usta puna karijesa. Pa se roditelji i odrasli pacijenti cude: pa kako, pa moj mi je socijalni zubar rekao da imam 1,2 zuba za popraviti, a vi kazete 7. I onda ispada kao da ona zeli raditi samo da zaradi. Onda im pokaze, da sami pogledaju.

Svaka cast izuzecima, naravno....

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

jooooj meni je sad koma - Petru još nikada nisam vodila u zubara a ima već 3 i pol godine i bilo bi zaista krajnije vrijeme.
    Redovito peremo zubiće - s elmexom i elektronskom četkicom za djecu - i čine mi se zubići bijeli i sjajni i bez ikakvog karijesa.
    Na sistematskom u vrtiću je bio zubar koji im je svima pogledao zubića, ali to nije bio pravi pregled na zubarskoj sjedalici.
    Znači svakako bi je morala odvesti? i to što prije, ha?
    kad se u principu ode na prvi zubarski pregled - vidim Brunda da Sven redovito ide od svoje prve godine!
    I jeste li vi prvi puta samoinicijativno otišli ili vas je pedijatar savjetovao da odete? Ovi Belgijanci ništa ne preporučuju....

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Moj H teta pogleda, koliko moze...jer kao teta nije bas autoritet

Kaze da treba na prvi pregled doci izmjedju 12-24 mj, ovisno o djetetu.

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

kad se u principu ode na prvi zubarski pregled - vidim Brunda da Sven redovito ide od svoje prve godine!
    I jeste li vi prvi puta samoinicijativno otišli ili vas je pedijatar savjetovao da odete?
    Mi smo išli samoinicijativno. Željela sam da se prvi kontakti sa zubarom dogode dok nema karijesa i da se navikne na stolac i redovite odlaske. A naravno, mislila sam i da će ti redoviti odlasci biti dobra preventiva da se karijesi ne dogode, tj. kad se dogode da budu rano otkriveni i popravljeni. Ah, kakve li zablude...

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Sad sam se i ja zabrinula. Od njene prve godine idemo na kontrole i premazivanje i uvijek je sve u redu. Ali sad se pitam da li je stvarno. Vjerojatno ne bi bilo loše potražiti još jedno mišljenje, da ne bi bilo iznenađenja.
    Inače naša stomatologica voli pregledati što prije djeci zubiće, tako da je mali bio sa 9 mjeseci kod nje ( doduše tad je imao već 8 zubića). Nikad nije prerano za posjet zubaru

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

podižem ovo iz prašine...

jel zna netko još nekog dječjeg zubara osim gore navedene, možda.
    malo nam je daleko od zapada.
    kakvi su vaši zubari za klince? zadovoljni ste?

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Dr. Šalković u D.Z. Nehajska ( Zagreb-Zapad). Svi klinci iz kvarta su kod nje i svi su zadovoljni ( koliko ja znam). Nama je super

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mamita, malo vam je daleko, ali vjeruj, isplati se.
    Žena je stvarno divna
    Ima ugovor sa HZZO-om pa ne plaćamo ništa nego smo prebacili karton kod nje.
    Sven je do sada popravio 5 ili 6 zuba. Nikada niti jedne suze, dolazi i odlazi sa smješkom i sav ponosan.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Veki prvotno napisa
    Dr. Šalković u D.Z. Nehajska ( Zagreb-Zapad). Svi klinci iz kvarta su kod nje i svi su zadovoljni ( koliko ja znam). Nama je super
    I mi smo kod nje i super smo zadovoljni, ali sam čula da navodno više ne prima nove pacijente. U svakom slučaju, informaciju treba provjeriti.

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tnx žene

MamaRibice avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ima li netko istakustva s dr. visnjom katic (iz garicgradske)? ona navodno radi ozonom.

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

što je to? nebušenje?
    jel jednako učinkovito?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mislim da se to ne može uvijek primijeniti, odnosno kad karijes nastupi, više ne ide.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj anledo prvotno napisa
    Brunda, mislim da u Domagojevoj (to je pored Sheratona) radi izvrsna djecja stomatoloska ordinacija...

Tanja Žurić ili tako nekako, ako ne nadjes na imeniku potrazim sutra ja negdje u papirima pa ti posaljem broj

pusa

andreja
    puh, puh, brišem prašinu.

ima li netko iskustva sa dr. žurić?

ili, imate li preporuku za dječjeg zubara u široj okolici kvatrića, po mogućnosti s hzzo ugovorom?

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

dr Picek u perkovčevoj, znači hzzo - nije tako blizu, ali žena je divna. Diana je već kod nje popravljala zube bez au, domnik se kod nje pretvori u med i mlijeko- već sam joj rekla da bih joj prepisala svu svoju imovinu koliko je divna s klincima - užasno je normalna i oko dogovaranja termina - koristi sms i sl. ako treba nešto otkazati ili pomaknuti - dostupna, ljubazna... Što da vam kažem - kod nas je kazna "nećeš ići zubaru" i da ne štedi na kvalitetnim stvarima, moji su komplicirani zbog alergija i nikad nismo ništa nadoplatili, dobijem onajbolje odgovarajuće - oko ne neki luksuz, šarene plombe i to, ali sve što treba. Ma mi ćemo joj osnovati fun club.
    nije mi u rodu 8)

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mi smo L odveli zubaru prošli tjedan kad je napunio godinu dana.
    Imamo naj,naj zubarku i prezadovoljni smo. Idemo tamo obiteljski.
    Vedrana, ne znam prezime - kraj Sheratona

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Mi smo krenuli kod dok.Stolar ozonom, kad mi je nabrojala 12 komada, skoro sam u nesvjest pala, još uvijek nemam mišljenje o njoj, vidjet ću da li je to učinkovito tek, i jaaaako je skupa, ima li još iskustva od nje?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Tražim preporuku za dobrog dječjeg zubara (ženskog) na istočnom dijelu grada, a može i NZ.

Za sada sam po forumima pronašla riječi pohvale za dr. Mirela Antunović Konstantinović iz Mandlove i jako puno pohvala za dr. Maša Tepšić iz Sigeta (privat).

Ima netko broj telefona ili adresu dr. Maše?

Neki treći prijedlog??

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj anima prvotno napisa
    Mi smo krenuli kod dok.Stolar ozonom, kad mi je nabrojala 12 komada, skoro sam u nesvjest pala, još uvijek nemam mišljenje o njoj, vidjet ću da li je to učinkovito tek, i jaaaako je skupa, ima li još iskustva od nje?
    Sad tek ovo vidim. Jeste zadovoljni?

Nama zubar još ne treba za popravke (kuc, kuc!!), ali dobro je znati kako izgleda to s ozonom.

sandraL avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj anima prvotno napisa
    Mi smo bili kod nje.
    Jedino što mi se dopalo je to što nema brusilice jer sumnjam da bi Lucija uopće otvorila usta da čuje zujanje ili da joj krene brusiti zubić.
    Mislim da bi bilo krvi .
    Doktorica mi je antipatična. Lagano je nezainteresirana i ne zna sa djecom. Mislim, nemože reći djetetu od 4-5 g. onak svisoka: nemoj plakati, pa nisi mala beba.
    Cijena je bila paprena, mislim da sam za dva zubića platila oko 700 kn.
    Možda mi se ne bi učinilo skupo da plombice nisu ispale u roku mjesec dana

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Moram priznati da se ni meni dr. Stolar nije svidjela.
    Kad dvogodišnjaku počne vikati "moraš, to su bakterije", pri tom mu pokušava ugurati onu ozon-spravu s kapicom u usta, a onda mu prstom na kojem nema rukavice (ali ima odurno dug nokat) pokušava dignuti usnicu da dođe do zuba, to je više nego dovoljno da mi padne roleta.

Za klince (curici ispred nas, cca. 3 godine i mom dvogodišnjaku, to je samo ono što sam ja vidjela) pod normalno prodaje set Heal Ozone za dodatnu njegu kod kuće, a preparati iz seta se ne smiju koristiti za djecu mlađu od 12 godina. Znakovito koluta očima ako je pitate jel to baš normalno... A na spomen alternativnog rješenja koje ne sadrži zakiseljeni preparat fluora odmah se nudi da će vam ga ona nabaviti (ali ga sama ne spominje).
    Prvi pregled 100kn, tretman 1 zuba ozonom 250kn, Heal Ozone set 100 kn, pristup sasvim malim klincima nikakav, spremnost na razgovor+ odgovaranje na pitanja = nula bodova.
    Uz njenu tarifu, neprihvatljivo.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Hvala cure. Očito ćemo potražiti nekog s ozonom dalje od tete Stolar. Šteta. S malo ljubaznosti i boljeg pristupa djeci žena bi mogla zgrnuti veće novce.

I dalje tražimo nekog tko radi s ozonom pa ako netko zna...pliz

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mi isto tražimo dječjeg zubara...skoro mi je pa nevjerojatno da je pedodonta tako malo...Imamo karijes (za sada blaži) na sjekutiću i jednu malu rupicu na kutnjaku...Do sada nismo bili kod zubara ali je moj mali čovjek spreman na suradnju...pripremamo ga svaki dan tako da trebamo normalnu, simpatičnu osobu koja mu neće utjerati strah u kosti i koja kvalitetno obavlja svoj posao...Čini mi se, tražim previše?
    Gledala sam malo po netu pa našla ime Lada Hemerich-Martinčić, Pantovčak, između ostalog se bavi i dječjom stomatologijom... Zna li tko što o njoj?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tražiš privatnika ili preko socijalnog?

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno broj telefona

Citiraj VIPmama prvotno napisa Vidi poruku
    Tražiš privatnika ili preko socijalnog?
    Draga VIP mama
    može molim te broj pedodonta na PM (i privatnika i socijalnog) ?
    Hvala

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj mim prvotno napisa
    Hvala cure. Očito ćemo potražiti nekog s ozonom dalje od tete Stolar. Šteta. S malo ljubaznosti i boljeg pristupa djeci žena bi mogla zgrnuti veće novce.

Išla sam u Valdent kod dr. Tkalec, nje više nema tamo, ali znam da rade s djecom i sa ozonom.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

mi smon svi familijarno kod dr. Mirele Jonak u dz Končar u voltinom.
    nije pedodont, ali ima odličan pristup i zna s djecom (i sa mnom koja sam istraumatizirana i panično se bojim zubara).
    Moj T ju obožava i sluša ju bez problema. čak je i J dobrovoljno pokazao zube.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

VIP mama, ne mora nužno biti privatnik...važno da je dobar kako za malenog tako i za mene jer sam i ja jedna od onih koji se panično boje zubara...čak bi radije da se nađe dobar zubar prek socijalnog jer privatnici kaj je da je dobro deru...

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Goranova Ma prvotno napisa
    VIP mama, ne mora nužno biti privatnik...važno da je dobar kako za malenog tako i za mene jer sam i ja jedna od onih koji se panično boje zubara...čak bi radije da se nađe dobar zubar prek socijalnog jer privatnici kaj je da je dobro deru...
    U pravu si da košta puno kod privatnog, ali vrijedi onaj njihov pristup.
    Moj se plašio bijelog mantila i još da nekom otvori usta, ma nema šanse.
    Onda nam je VIPmama dala kontakt broj i riješili 8 zuba i odmah nakon prvog upoznavanja s ordinacijom počeo obožavati zubare...i sve ostale bijele mantile.

A plombe u svim bojama

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno broj telefona

Citiraj monax prvotno napisa Vidi poruku
    U pravu si da košta puno kod privatnog, ali vrijedi onaj njihov pristup.
    Moj se plašio bijelog mantila i još da nekom otvori usta, ma nema šanse.
    Onda nam je VIPmama dala kontakt broj i riješili 8 zuba i odmah nakon prvog upoznavanja s ordinacijom počeo obožavati zubare...i sve ostale bijele mantile.

A plombe u svim bojama
    Draga monax,
    može broj telefona na PM?
    Hvala

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako nekoga zanima privatnik koji radi fantastično, na području Prečkog - javite.
    mojoj kćeri je popravio sve što je bilo za popraviti (5 zubića). totalno bezbolno, nema nikakve vizualne razlike između zdravog i popravljenog zuba. ja sam prezadovoljna. s tim da je zubar super sa djecom, sve objašnjava, pokazuje...

istina, košta, ali mislim da vrijedi svake kune. ako nekome zatreba - javite mi na pp.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Meni isto nije žao dati lovu ako je nešto dobro i kvalitetno...dapače! VIP mama, ako nije problem i ja bi kontakt telefon... Unaprijed hvala!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I mi obozavamo svojega zubara - radi i preko HZZO-a. Jedini kojemu je moj mali htio otvoriti usta. Blizu je Kvatrica, netko je pitao pa ako vas zanima

ordinacija Doblanovic, trazite Kresu (s njim radi i njegov tata).

http://www.zagrebdental.com/hr/ordinacija/kontakt/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jako mi je drago

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Blazenka prvotno napisa
    I mi obozavamo svojega zubara - radi i preko HZZO-a. Jedini kojemu je moj mali htio otvoriti usta. Blizu je Kvatrica, netko je pitao pa ako vas zanima

ordinacija Doblanovic, trazite Kresu (s njim radi i njegov tata).

http://www.zagrebdental.com/hr/ordinacija/kontakt/
    Veliki potpis, ja sam već velika pa se bojim zubara i dotičnome isto bez problema dajem da črčka po zubima, tako i MM pa i mali, doktori su fantastični i velika preporuka...

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

...za sve iz splita preporučam dr. simonellija...radi preko hzzo i nemam riječi za njega...duša od čovjeka...moja mališa od 3 god. ide s radošću kod njega (čak je dobila i diplomu za hrabrost) jer se prvih nekoliko posjeta zbilja trudio da joj pregleda zubiće kroz igru i zezanciju tako da se ne preplaši...tek nakon toga je upalio bušilicu i nije se uopće bunila jer je uspio steći njeno povjerenje...
    ...zato moje još nije ...ja još uvijek rađe trpim nego da pustim bušilicu po zubima 8)

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mondu prvotno napisa
    Citiraj mim prvotno napisa

Išla sam u Valdent kod dr. Tkalec, nje više nema tamo, ali znam da rade s djecom i sa ozonom.
    Lovro ide kod njih. Prvo ga je obrađivala dr. Tkalec, no sad je kod dr. Tafre.

Lovro, koji je velika kukavica, je prezadovoljan svojim zubarom. Imaju jako dobar pristup. Idemo svakih 2 mjeseca na premazivanje. I popravio je jednu rupicu od karijesa sa ozonom.
    Uglavnom, popravljanje zubiju mu ovog trenutka ne predstavlja problem.

ovdje je info o dječjoj stomatologiji kod Valdenta.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    Citiraj anledo prvotno napisa

pusa

andreja
    puh, puh, brišem prašinu.

ima li netko iskustva sa dr. žurić?

ili, imate li preporuku za dječjeg zubara u široj okolici kvatrića, po mogućnosti s hzzo ugovorom?
    Tek sam sad ovo vidjela, pa ne znam je li ti još uvijek aktualno. Mi smo svi kod Žurićevih. Veliki D je do sada bio nekoliko puta, srećom nije mu trebalo ništa raditi pa nemam pravu sliku kako to izgleda kad baš popravljaju zube djeci. Uglavnom ga uzme doktorica (njih je troje - ona, njezin supug i sin), prošli puta sin, koji i sam ima dijete te dobi, i oboje su jako pažljivi i strpljivi pa problema nije bilo. Idemo skoro opet, a nadam se da ipak nećemo steći i iskustvo popravljanja zuba

Meni osobno su svi ok. Imaju ugovor s HZZO-om.

Lila ha avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mi smo kod dr Jonjić Ahel popravili prvi zubac, apsolutno bezbolno sa 2 i pol godine. Doktorica je ljubazna i baš je super za klince. Nije mu popravljala sa bušilicom već ručno. Sve u svemu nama je prvo iskustvo bilo za 5.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Leta prvotno napisa
    Moram priznati da se ni meni dr. Stolar nije svidjela.
    Kad dvogodišnjaku počne vikati "moraš, to su bakterije", pri tom mu pokušava ugurati onu ozon-spravu s kapicom u usta, a onda mu prstom na kojem nema rukavice (ali ima odurno dug nokat) pokušava dignuti usnicu da dođe do zuba, to je više nego dovoljno da mi padne roleta.

Za klince (curici ispred nas, cca. 3 godine i mom dvogodišnjaku, to je samo ono što sam ja vidjela) pod normalno prodaje set Heal Ozone za dodatnu njegu kod kuće, a preparati iz seta se ne smiju koristiti za djecu mlađu od 12 godina. Znakovito koluta očima ako je pitate jel to baš normalno... A na spomen alternativnog rješenja koje ne sadrži zakiseljeni preparat fluora odmah se nudi da će vam ga ona nabaviti (ali ga sama ne spominje).
    Prvi pregled 100kn, tretman 1 zuba ozonom 250kn, Heal Ozone set 100 kn, pristup sasvim malim klincima nikakav, spremnost na razgovor+ odgovaranje na pitanja = nula bodova.
    Uz njenu tarifu, neprihvatljivo.

kako misliš set Heal Ozon se ne smije davati djeci mlađoj od 12 god? :shock: lagano sam u šoku, a inače, potpisujem sve od a-ž i definitivno kod nje više ne idem, kod drugogo dok. da, ali kod nje, ne

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

hop jako bih htjela čuti odgovor

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

sad tek vidim.
    pročitaj uputstvo na setu.
    žao mi je što sad nemam vremena za dulje objašnjenje,
    ali ta pasta iz seta sadrži sastojke koji su za klince ispod 7 katastrofa,
    a bolje ih ne koristiti do 12.-te (na setu piše da je za odrasle i djecu
    stariju od 12, dr. Stolar ih prodaje po 100kn i savjetuje premazivanje bez obzira na dob).

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Leta prvotno napisa
    sad tek vidim.
    pročitaj uputstvo na setu.
    žao mi je što sad nemam vremena za dulje objašnjenje,
    ali ta pasta iz seta sadrži sastojke koji su za klince ispod 7 katastrofa,
    a bolje ih ne koristiti do 12.-te (na setu piše da je za odrasle i djecu
    stariju od 12, dr. Stolar ih prodaje po 100kn i savjetuje premazivanje bez obzira na dob).
    Piše na uputi: The HealOzone Patient Kist is safe for children 12 years of age or over. Children under 12 years of age, consult your dentist... a naš dentist je rekao ok? Stvarno mi je nevjerojatno ako je to istina, to što dok. Stolar radi, pa kako je to moguće? Vjerujem da bez te paste ne bismo dobili ovakve rezultate, jer ono jedno tretiranje ozonom bez paste je nula bodova, znači, po tome, liječenje ozonom i nije za djecu ispod 12? Please nađi vremena pa malo pojasni!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •