Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 53 od 53

Tema: ipak adptirano

dambo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

tiki,

drži se, možda treba par dana da se sve to normalizira i ustabili, mislim na ponudu i potražnju. neke bebe su pravi žderonje, pa kad ima zašto ostavljati za poslije

ne znam mogu li biti grčevi sa 4 mj :? D još zna urlati između 9 i pola 10 navečer - ali sad mijenjam način uspavljivanja - ili je sam od sebe prestao, uglavnom večeras je otplakao najviše 5min večernje nervoze

ako ti potraje, da se javiš nekome- mislim plakanje po noći - ako je drugo s dojenjem krenulo - popišane pelene itd. obrati pažnju da nije nešto nevezano s dojenjem :? , mi uvijek krivimo sebe i (ne)dostatak mlijeka. Ne znam kako si ti, ali ja sam se k'o curica naslušala kad smo išli vidjeti bebice da mame nemaju dovoljno mlijeka itd. pa mi je to ostalo u podsvijesti.

Nikina mama,

jako mi je žao da su te tako bez uputa i sa jakom žuticom otpirili iz rodilišta! Zapravo sam ljuta jer to nisu smjeli napraviti. Znam da želiš sve zaboraviti ali nemar med. osoblja je pomutio jedan dio tvog majčinstva (kao i mog, samo sam imala više sreće), a kolike žene vjerojatno tako odu doma s bebicama i upitnicima nad glavom. Sreća je moja da nas je pedijatrica naručila tako brzo na vaganje, nije mi palo na pamet da je mogla ne naručiti nas kad je vidjela da imamo problema i da sam nesigurna. Vjerojatno bi mi se dogodilo isto što i tebi. Meni je mlijeko navrlo u potocima tek nakon desetak dan borbe, tako da je više podrške moglo možda (ne ulazim u to!) pružiti i tebi šansu.
    Anyhow,
    pusa tebi i bebici. I bez dojenja se bebu može najviše voljeti kao što je i voliš. I hvala ti za iskustvo, nadahnula si me za novu temu.

Nikina mama avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja vjerujem da sam bila bolje upucena tj. da mi je strucno osoblje i u bolnici, a i patronazna pomoglo, vjerujem da bi i meni mlijeko kad tad doslo.

puhovi obožavaju smokve avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

naravno. pa čak i muškarci mogu dojiti ak se potrude.
    vidi:
    http://www.unassistedchildbirth.com/...s/milkmen.html

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •