-
Meni vam nitko nije dao nikakav naputak na odlasku iz bolnice, dapace dok sam se spremala kuci u mojoj sobi se nasla jedna casna koja je bila sokirana kada je vidjela moje dijete i rekla da on ne moze ici nigdje jer ima dosta jaku zuticu, kada sam to rekla medicinskoj sestri pocela urlati da casne nemaju pojma.
I da, da ne zaboravim napomenuti da smo iz bolnice pusteni u rekordnom roku.........rodila sam u ponedjeljak navecer, a kod kuce bila u cetvrtak prije podne, dakle nismo ni puna 3 dana bili u bolnici, a nije nam se nigdje zurilo.
U bolnici takodjer nije jeo jer ja ni tada nisam imala nista mlijeka iako je on skoro pa stalno bio na sisi, ali nije nista uspio navuci. Kada sam rekla sestrama da je on gladan jer ako se mene pita cijeli dan nije nista jeo, sudeci po podojima, one su me usutkale da to tako treba biti i da on treba navuci mlijeko.
Dakle, moje dijete je rodjeno 21.08.06. i zapravo od trenutka kada su presjekli pupcanu vrpcu on je poceo gladovati, sve dok 29.08. nije zavrsio u bolnici na infuziji gdje smo bili tjedan dana, on je kao biljka gladovao punih 7, 8 dana, uzas, katastrofa...........rodio se sa 3870 i pao na 3300. Jadan, ali sada je super, ima preko 11 kg, klopa ko pravi, iskljucivo zdravu hranu, ja mu se i dan danas "iskupljujem" zbog onoga sto je propatio prvi tjedan u svom zivotu. Obozavam ga
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma