-
MGrubi,
rekla si ukratko ono što sam i ja htjela. Patronažne znaju nešto pa savjetuju isključivo dojenje, ali sama sam se osvjedočila da ne znaju kako se rješavaju problemi i kako pomoći mami.
I D je imao laganu žuticu, ali pedica to nije povezala sa slabim dojenjem. Vjerojatno je i to kumovalo, ali srećom - brzo je prošlo. Ipak sam od svih tih šokova na kraju dala adaptirano i tak sam ga se sada skroz riješila. Sve je to bilo nepotrebno da su mi prvi dan u rodilištu dozvolili razmotati ga, jer ja sam to napravila da ga probudim za podoj, no probudio se kad je isteklo naša prva zajednička dva sata. Sestra se, normalno izderala na mene, da di bi one došle da svaka mama tako razmotava, a ja sam bila friška i ležala sam još u boxu pa mi nije imao tko reći kad će doći po njega da ga sama zamotam. Tako je D ta tri dana kod mene spavao, ako bi se probudio i probao cicati, onda bi se derao pa su davali adaptirano i tako u krug.
Njihova je politika ako ide, ide. Ako ne, dajte adaptirano.
tiki,
kako ste sad?
samo da te pitam: spavaš li sa bebicom?
ja sam isto mislila da beba super spava i sita u svojoj košari dok nisam skužila da se vrti i mlatara nogicama, ali se ne probudi i ne rasplače. Kad ga stavim sa sobom i kad se tako razmlatara - stavim ga na siku i super povuče. Sad stalno spavamo skupa i redovito papa noću nakon što odvali jedan komad 3-4 sata spavanja. No kod mene je bio i problem smanjenja proizvodnje zbog upale ( nisam se trudila zadržati proizvodnju jer sam umirala od bolova), a i još navlačimo količinu da se pokrije ona rupa od adaptiranog koje smo napokon izbacili.
5 dana smo samo na cici! :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma