Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 148

Tema: ZPB 2005/6 (11. dio)

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Koko prvotno napisa
    za ivorove male krpelje to ti je to bilo mala. ne da se skinuti, možeš malo s noktom, sitno, crno i ima nogice kad izvadiš... i malo prati sad to mjesto tj mjesta di su ga pikali. ako crveni, onda bi trebalo pokazati doktoru. i zapamti datum kad si to vadila jer ako dobije temperaturu u okviru mjesec dana nakon tih krpelja, trebaš spomenuti doktoru...tak su meni rekli. ja sam tu u panici nazvala i zavod za javno zdravstvo gdje prate zaraze s krpeljima pa me pitala gdje je zemljopisno došlo do uboda i obavjestila me da tamo do sad nisu imali zabilježenu zarazu. priznajem da sam ispaničarila ali mene je smirilo kad sam sve to izvidila. uglavnom su ljudi više cool oko toga.
    Ma daj, misliš da je to stvarno to? Ja sam nekako zamišljala da je to barem malo veće, ali možda smo mi to odmah skužili tak da se nije stigao "napiti" krvi. Ja sam ti to njemu sa pincetom izvadila i poslije je bila samo mala sitna crvena točkica. Sad više mislim da niš nema. Baš ću večeras provjeriti kod kupanja.
    A da ne pričam da sam jednu takvu beštijicu iščupala sa pinčija nemreš vjerovati! tamo je hodao dosta bez pelenice, onak samo u laganim hlačicama.. ali svejedno, kako se TAMO zavukao

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Sanja vibrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !!!
    Neka te zarazi virus trudnoće pod hitno!!!

Pusa Ivoru za hrabrost u borbi sa klopićima!

Mila je onda jako slična sa uspavljivanjem kao i Grga.Jedino je malo "teža" !Mi barem s tim nemamo problema.Još smo na broju cipelice 20 ili 21.Već bi mu htjela kupit neki veći broj,gdje ima veći izbor.

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

All the world's a stage.. to su riječi (Shakespearove, naravno) s kojima počinje predstava 'Sabrana djela Williama Shakespearea – skraćena'.
    MM me odlučio izvesti nakon duuugogodišnje stanke (od kad imamo Keti, meni se teško odvajati..) u kazalište. Godinu prije smo valjda svaki tjedan bili u kazalištu..
    Predstava nas je oduševila, dugo nismo tako nešto gledali. Najbolji opis je "valve smijeha"..
    I bilo mi žao što i naše čudovište nije s nama, i što ne uživa. Prvih pola sata bi se sigurno i ona valjala od smijeha i komentirala.. a poslije bi joj fokus otišao na.. što_god.
    Voljela bi takve predstave na otvorenom, ili.. na nekin način organizirane da i djeca mogu prisustvovati.

Ovaj vikend smo bili doma, i napravili "probu" skidanja pelena. U subotu nije bilo nešto (sjetila se pokakat i koji put malo popiškit na kahlicu), al danas je već puno bolje. Ne znam kak će to funkcionirati u relaciji čuvalica-baka-mi.. al, možemo probati. U svakom slučaju, kad smo mi doma ostavljat ćemo je bez pelena neko vrijeme, i vidjeti jel vrijeme za odvikavanje.

Bili smo danas kod MMovih na vikendici, i K. nije ni zaklopila oči, a kamoli zaspala. Sad spava.. a nama čudno.. koliko slobodnog vremena..
    (ne bi se bunila da 2 puta tjedno ode spavati oko 20-21. njeno vrijeme je bliže 23-24..)

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

*Sanja* baš mi je drago da ste se lijepo zabavili. I potpuno te razumijem što se tiče deficita u društevnom životu tipa kazalište, kino itd... Meni nije problem ostaviti Ivora bakama i dedama (mislim, mogu se opustiti kad sam negdje drugdje) ali kad bih on barem lijepo zaspao i ne budio sve svako malo Ovako mi je fakat teško zatop što ZNAM da doživljava traumu i on i baka i deda dok im ne zaspe.. tako da se ne sjećam kad sam zadnji put bila nedje poslije 20h.
    Nego, di igra ta predstava?? Zvuči jako fora,

Mi se polako spremamo za more. Idemo u petak ujutro (ako se stignem spakirati ) i nema nas 2 tj (nije dugo, ali nadam se lijepom vremenu, i vremenu provedenom s Ivorom). Probat ću se javljati povremeni da vidim što se zbiva kod vas jer će MM imati laptop.

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mala, predstava je u Vidri (kad navrate u Zg).
    Keti se naravno sto puta probudila, i tražila me..

Kaj je, cure? Počelo ljeto i godišnji, a vi se ulijenile?

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Evo mene trudbenice!

Joj bilo nam je super na moru: Gab se raspametio! Uživao je u vodi - nažalost u slanom bazenu jer je pristup u more bio previše strm i odmah u duboko. Skužili smo što nam sve od rekvizita treba za pravo ljetovanje...
    Između ostalog to su i male šlapice za vodu? Jeste li negdje vidjele?

Mene od večernjih izlazaka sada strašno vuku Sonic Youth i Stoogesi! Filmove gledamo na DVDu, kazalište sam već odavno prekrižila, a od koncerata mi nešto ništa nije bilo da ginem za tim. Evo ovo mi je sad onako prva stvar koja me baš rajca. Budemo još vidjeli kako ću to organizirati...

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

[quote="Olivija"]Skužili smo što nam sve od rekvizita treba za pravo ljetovanje...
    Između ostalog to su i male šlapice za vodu? Jeste li negdje vidjele?/quote]Pa ajde podijeli to iskustvo s nama Ja sam mu kupila šeširić, mislila sam kupiti suncobran (ali ne znam hoću li stići), i ne znam uopće što više. Jedva čekam i ja vidjeti Ivorovu facu kad skuži more i kamenčiće i valove hehehe
    Šlapice za vodu mislim da neću kupovati već ću ga pustiti da hoda bos jer ćemo biti na šljunčanim plažama pa si nekako mislim da nam neće trebati :/ Ima onih plastičnih u Pittarellu ali to se meni čini tako sklisko, ja to nikada nisam voljela pa neću ni Ivoru to kupovati. Njihovi su tabani ionako manje osjetljivi nego naši. Ja nisam vjerovala kad sam vidjela kako moji nećaci hodaju po stijenama bosi, kao koze i uopće ih niš nije pikalo ili peklo.

Citiraj Olivija prvotno napisa
    Mene od večernjih izlazaka sada strašno vuku Sonic Youth i Stoogesi! Filmove gledamo na DVDu, kazalište sam već odavno prekrižila, a od koncerata mi nešto ništa nije bilo da ginem za tim. Evo ovo mi je sad onako prva stvar koja me baš rajca. Budemo još vidjeli kako ću to organizirati...
    kad su SY? Uopće nisam skužila... totalno sam out

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj sanja74 prvotno napisa
    Mala, predstava je u Vidri (kad navrate u Zg).
    Keti se naravno sto puta probudila, i tražila me..
    joj Sanja, baš mi je žao. O tome ti pričam, tako i Ivor. Zato sam ja izgubila volju za izlascima, što mi nije drago ali očito mora proći još neko vrijeme da on počne lijepo spavati, i da nova beba počne lijepo spavati ... potrajat će to vidim ja. O dobrim eventima ću čitati od vas i u novinama.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Vidjela sam na drugim klincima baš dobre sandalice na čičak od one kao pjene (one tvrde plastične su i mene živcirale) - nisam sigurna kakva će točno biti plaža pa bolje da tražim u ZG nego na moru... Inače ni ja ne mislim da je problem bockavo kamenje, ali kaj ak' bude bilo stakla, ili ako dijelovi budu betonirani (na bazenu se strašno sklizao bosonog...)
    - suncobran ili mali šator
    - čamac/bazen na napuhavanje
    - spužvasti podlošci za ležanje
    - ... A rekla sam si da odmah moram zapisati! A koja skleroza...

SY - mislim da su datumi 26. i 27. 8. na Jarunu...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Olivija,ja sam Patriku takve sandalice kupila u Cicibana i on ih obožava.Ja malo manje jer mu se nogice znoje u njma ali nekako mislim da bi u onim klasičnim plastičnim bilo još gore.
    Mi bili jučer cili dan na moru! Patrik se nauživao.Bućka sve u 16,plaža je odjekivala od njegova smijeha.Uživao sa šlaufom i u maminom zagrljaju jednako.Čak se i zagrcnio 2-3 puta,samo pljunio rekao "bljak" i nastavio sa guštanjem.Problem nije bio ući u more nego iz njega izaći. Viče brrrr a neće vani.A da!Cijelo vrijeme je bio bos i mislim da je to dobro za stopala.

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Sanja,tješi me kad ti kažeš da se Keti budi svako malo i traži te,jer onda nije samo da se Grga budi radi cice,možda bi se budio i tražio me i da ne cici.A ovako ispada cica krivac za sve.A njemu je sve na svijetu!
    Jučer smo popodne bili na jednoj svadbici.Bila je fešta od 2 popodne do 10 navečer.Baš super i za nas i za klince.Da se ponovo udajem tako bi i ja napravila.Mi smo bili s Grgom,došli smo u pola 4 kad se on probudio i bili smo do pola 10 kad ga je savladao umor.Vani je bilo dječje igralište i kad smo Grgu konačno predvečer pustili na onaj veliki tobogan do pola 10 se nije prestao spuštati.Jedva smo ga od njega odvukli.I spuštao se skroz sam,uopće ga nije bilo strah!
    A kako je plesao,bio je glavna zvijezda!Svirala je neka grupa iz Splita,koji inače sviraju pratnju nekom poznatom pjevaču,zaboravih kome.I stavrno su fantastično svirali!

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

dobro jutro!!!
    jučer je moj mališa prvi put kakao u tutu :D kad se dignuo, pogledao je, rekao gadljivo baaa i s pokakanom guzom otčao u kut što dalje od tute... naravno, baka je trčala za njim brisati guzu...
    a jutros je prvi put piškio u tutu!!! :D

nadam se skidanju iz pelena ovo ljeto... barem dnevnih. noćna je i dalje strašno mokra...

toliko od mene za sada...

puse svima

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

bobaibeba, to s Keti i buđenjem ima veze samo s tim što želi biti pored mene (nas), i pomaziti se s nama po noći.. ona već dugo ništa ne pije noću (ponekad malo vode, ako je vruće) ali se redovno budi.
    a tobogani.. nema valjda ni jednog na koji se nije popela. što strmiji, to bolji.

magriz, super za malenog!
    mi smo u fazi da Keti kuži kad piški, i kad čučne ipitam kaj radi kaže "piškim", ali rijetko pristaje u tom trenutku sjesti na kahlicu.
    jedino ako je animiram prije nego joj je jako sila, pa sjedne na kahlicu i nekaj se igramo.. sve mislim da niš od odvikavanja za sad.

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Evo me! Vratila sam se. Ema je sada ponovo u Samoboru jer ja sljedeca dva tjedan imam obaveze vikendom a onda nakon 14.07 odlazimo svi zajedno turneju po jadranu. Moram obici svu familiju i frendove. U kolovozu smo opet u Karlobagu pa sve do pocetka skolske godine.

Ema je super. Cim smo dosli isla je raditi inventuru svojih igracaka. Morala je svaku izvaditi i pogledati. Uf toliko novih igracaka a zapravo su joj sve poznate.

Oli - Ema ti je cijelo vrijeme bila bosa. Vidjela sam klince u svakakvim slapicama za vodu i onda kada bi im mame i tate skinule slapice urlali su na sljunku jer nisu htjeli biti bosi. Ema je prva dva dana hodala kao po jajcima ali sada kako se navikla je super.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

*Magriz* bravo za Frana i njegovo novo iskustvo! :D
    Što se tiče skidanja pelene, ja nisam baš tako optimistična.. Ivor već kaka i piški u tutu više od 6 mjeseci pa opet mislim da nije još spreman. Kad smo bili za produženi vikend na vikendici kod mojih staraca, pustili smo ga da šeta bez pelene, piškio je par puta na travu (čučnuo se i pi-pi 8) ), ali opet je bilo nezgoda svako malo... kao mali pesek Ali što se kakanja tiče, nikad mu nije "pobjeglo".

Ne znam :/ baš me zanima kako ste planirale početi sa tim odvikavanjem i kako skužiti jel dijete spremno ili ne? Naime, moj Ivor još niš ne priča (osim mama/tata) tako da mi ne kaže ka-ka ili sl. samo se držao za pinčija. E sad, jel mu je to godilo što je bez pelene pa zato, ili je to bio neki znak :? tko će ga znati.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Mala - daj mi reci kako je prošlo kod doca vezano za Ivorovog pinčija?
    Ja isto mislim da Gab još nije spreman: kuži kada mu se događa ali još ne može stisnuti ili najaviti, tako da još ništa

Svizac - ma i ja bih rado da Gab hoda bos, no već sam rekla: ne znam kakav nas teren čeka :/

Fran: :D

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mala - daj mi reci kako je prošlo kod doca vezano za Ivorovog pinčija?
    Misliš na ono kad smo bili na pregledu u Klaićevoj? Ako to pitaš, rekao je dr. da je još prerano za bilo kakve zahvate i da dođemo negdje u 10.mj. Vjerojatno ćemo trebati maknuti malo viška kožice, i malac definitivno ima tzv. "ukopani penis". Ja sam pitala jel to može predstavljati neki fizički problem kasnije kad će se pinči trebati pokazati u punom svjetlu (eh, zabrinuta mama ) pa je rekao da ćemo to još vidjeti, ali za sada to nećemo ništa dirati već samo tu kožicu jer se njemu zapravo desi da mu se "uvuče" unutra u tu kožicu i izgleda kao da je ukopan ali kad se ta kožica navuče preko, onda mu je normalan (e sad, to je isto subjektivno što je nekome "normalno" a što "malo" hehe).

Ovaj post mame ženske djece mogu slobodno preskočiti

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Mala01 prvotno napisa
    Ne znam baš me zanima kako ste planirale početi sa tim odvikavanjem i kako skužiti jel dijete spremno ili ne? Naime, moj Ivor još niš ne priča (osim mama/tata) tako da mi ne kaže ka-ka ili sl. samo se držao za pinčija. E sad, jel mu je to godilo što je bez pelene pa zato, ili je to bio neki znak tko će ga znati.
    ne mogu reći da je F spreman, ali ako ću čekati da bude spreman, to može biti na godinu ili onu slijedeću, a to ne želim. definitivno ću se potruditi ovo ljeto. ja sam skinula pelene s 1,5god, ne jer sam bila spremna, nego je bilo ljeto i moja mama je zaključila da je njoj bilo dosta pranja i peglanja pelena i vjerovala je da ja to mogu. što-god netko pričao, nisam traumatizirana zbog toga, naprotiv...

F je kakica u tuti bljak, ali za piškenje je bio oduševljen...

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Mala - to su dobre vijesti! I meni se čini da je bolje malo pričekati. Gabu se još uvijek ne da prevući: ono davno prije kada se ful otvorio se samo zapravo povukla ona neka kožica koja je bila sasvim slijepljena na glavić. Sada je to čisto, ali ne mogu prevući. No nekako mi se čini da neće biti potreban nikakav zahvat i da će to sve doći na svoje mjesto.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Magriz, ja držim fige! I mi ćemo definitivno probati. Na moru ćemo biti 2 tj, pa ćemo vidjeti.
    Ne brine me pišanje po plaži, ali koji plan imate za kakicu ako ga stisne dok smo na kupanju? Ne da mi se baš nositi još i tuta na kupanje.. kaj da mu stavim neki papir ili nešto sl. da se na to pokaka pa onda to bacim u smeće ili u obližnji zahod?
    Hm, dajte savjete. Magriz, kako si ti to zamislila?

*Oli* ma to ti je normalno kod Gaba (nisam vidjela, ali po tome što kažeš mislim da je ok). Kod Ivora je ipak ta dijagnoza ukopanog penisa pa to malo drugačije izgleda. Onak kao da ga nema, a onda kad se navuče, mali proviri i nije uopće tako mali

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Patrik se boji tute,i to toliko da je ne želi niti dodirnuti a kamo li sjesti na nju.Rekla bih da nije spreman,a?
    Kožica od samog početka uredno ide do kraja.
    Mala01 bio ti je na Rodi nedavno baš tekst takvog naslova-je li dijete spremno na odvikavanje od pelena.Ja pročitala i zaključila-definitivno i veliko NE.
    E a jo jedne će ubrzo trebati kupovati.

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Eh, curke.. kad vas čitam, dođe mi još veća želja da ponovo imam kćer. Ovi vaši razgovori su mi prekomplicirani..

Mi bi trebali kupii brdo gaćica za odvikavanje, al nikako.. uopće me nema u gradu. Ne znam ni jel su krenula sniženja.. .. a treba mi nešto ljetne robice za na posao.
    Cipelice za more joj neću kupovati. Skroz se navikla hodati bosa po doma, vrtu, plaži.. a ak baš pika, nađemo bolju plažu. Ne znam još ni gdi ćemo na more.

Jučer smo gostovali u Školici za posvojitelje, i baš me to nekako raznježilo, sjetilo svega s Keti, nas kad smo iščekivali hoćemo li ikada dobiti dijete..

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sanja

Mala - Kada bi Emu stisnulo kakanje na plazi onda sam u kanticu stavila pjeska ili sljunka i ona je cucnula tj. sjela na kanticu i obavila i poslije sam ja to u plasticnu vrecicu i u smece. Emi je to bilo super zabavno. Jednom joj je pobjeglo u moru i onda sam sa lopaticom pokupila i opet u vrecicu i u smece.

Pusa

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Eh, curke.. kad vas čitam, dođe mi još veća želja da ponovo imam kćer. Ovi vaši razgovori su mi prekomplicirani.. ...
    Pa nikada prije nisam tako pomno zagledala nečijeg pišu kao svog klinca, pa sam pomalo i fascinirana!

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Eh, curke.. kad vas čitam, dođe mi još veća želja da ponovo imam kćer. Ovi vaši razgovori su mi prekomplicirani.. ...
    Pa nikada prije nisam tako pomno zagledala nečijeg pišu kao svog klinca, pa sam pomalo i fascinirana!
    hehehe me too!

I btw Sanja-i ja bih radije kćer da mogu birati. Zamisli da rodim sada opet dečka pa on opet ima drugačijeg pišu, pa usporedba, pa ovako pa onako

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

E da vam ispričam jučerašnju anegdotu:
    ovaj tjedan ostavljam Gaba s tetom čuvalicom, ali kod nje (duga priča). Gab je sve prihvatio fenomenalno tako da sam jako zadovoljna. I jučer mi muž od gospođe veli: A znate li da Gabrijel i ja imamo nešto zajedničko? Ja gledam upitno, a on mi veli da je on za mamom trčao sa stolčekom :shock: Ja pukla od smijeha! Pitam pa je'l se sjećate? A on veli da kako ne?! No, baš mi je drago da ostavljam Gabrijela u takvoj obitelji!

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Da nabacim jedan divan komentar od danas: Ajme kako je narastao, pa jel ima on dvije godine? Bože, kako je velik! Ajme...
    Ma nek je sve drugo u redu, za visinu lako ćemo... A ja... :? :? :?

Pusa svima!

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ASTRA,
    (javi se ponekad, fališ nam)

Oli, super je kad dijete ostavljaš ljudima kojima vjeruješ. I mi smo našli čuvalicu za Keti ovo ljeto, dok naše nema.. Još se trebamo "bolje upoznati" - odnosno d ona provede neko kvalitetno vreijeme s Keti, al cura je super.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Astra, koji komentar!! Mrak!

Bubica, di si ti? Javi se..

Mi sutra na more, muka mi je kad se sjetim da se još moram spakirati kad dođem doma s posla (a to će biti poslije 5) Čak mi se i ne ide kad pomislim da to.....

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Mala - razumijem te u potpunosti! Meni je samo putovanje postalo tlaka: a sad mi je još i muka u autu: ako sam naprijed stalno se okrećem nazad, a ako sam stalno nazad onda opet nije dobro Prije sam se voljela vozikati i baš samo putovanje mi je često puta bilo zabavnije od odredišta. Sada bih najradije da me teleportiraju...
    Astra -

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mala- evo, kao da sam znala da me spominjes, pa nakon sto godina upalila doma kompj.
    Bili smo za vikend kod bake, Petra je gustala, prosirila rjecnik sa "koka", a inace mi vise ide na zivce kad me stalno pitaju Pa je l ona govori? jer ne prica puno.. a sta ja mogu, kad joj se bude dalo pricat ce, sta sad..
    Prije dva tri dana mi se na mob javila Jelenap, bila je u blizini, pa nam je dosla na kavicu i super nam je bilo, njena Ana je prava frajerica!
    Dosta mi je bilo čut da malena zaspe sama, spava cijelu noć, više ne doji, nikad nije bila bolesna..ma šta da vam kažem- puno zajedničkih tema
    P. mi se bas razbolila malo, ćopila je temperatura, sinoć je bila 39,6, ali vise nisam paničarka. Radim a mm je doma s njom ove dane.
    Malo sam na poslu napredovala, pa radim jos vise, crknuta sam kad dodjem doma, cak sam jednom pozvala i tetu peglalicu i spasila se malo te hrpetine robe.
    Joj ja isto mrzim putovati! Zadnji put sam čvrsto odlučila da P ne dižem iz autosjedalice, i sjela sam naprijed tako da je ne mamim, ali plakala je i ništa je nije moglo smirit. A kupili smo joj Romer sjedalicu, savrsena je, bas za zavalit se unutra i gustat (da ne kazem da smo (joj) kupili i novi auto :D )-samo da ne plače, haha..
    Putovanja mi stvarno postaju problem zbog toga. Eto, idemo se malo inhalirat..
    puse svima

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Bubice - baš mi je drago da si nam se malo javila!

Mi smo bili na docjepljivanju: 11 kg, 83 cm. Pitam pedijatricu (novu- stara mi je bila na drugom kraju grada) da mi Gab ništa ne jede i da bi samo dojio, a ona se smije: pa što vi hoćete? Zar ne vidite kakvog lijepog dječaka imate!? Zna on najbolje što je dobro za njega...

A neću ni spominjati da sam ga jučer nakon pregleda kod ginekologa ODMAH morala podojiti! Trudnice gledaju malo :shock: , sestre i doktori . Daklem, jučer smo svi gledali bebicu, pa sad Gab stalno pokazuje rukom na svoj trbuh A navečer svi troje mramo leći na tepih pa nas onda on maže uljem protiv strija. Ja mislila biti će to jedan dan, a kad ono prešlo u ritual! Velim ja MMu da će i njemu dobro doći koliko mi se udebelio u zadnjih godinu dana

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Pustoš na našoj temi.. Jel to počeli godišnji, ili ste se samo uljenile? Ili imate boljih tema za čakulat?

Keti ponovo (već 7 dana) spava u dnevnom.. noćas prvi put nije imala noćnu moru, pa se nadam da se stanje poboljšava.. Katastrofa ju je vidjeti u "vrištećem" stanju..

(eto.. tek toliko da pozdravim)

Ah! Skoro zaboravih!
    Bila ja na kontroli jutros, imam puuuno folikula od Klomifena, svi super oko 11-12mm. Preko vikenda ih još "pumpam" Gonalom, pau ponedjeljak na kontrolu.
    Došla sam na red i za besplatnu terapiju na jesen (konačno).. al mi dragi dr danas predskazao trudnoću već od mojih malih loptica.
    Uz sve to sam i na Dexu već danima, i luuuuda zbog toga (nuspojave se strovalile na mene... i sve se divim vama trudnicama s malom djecom, duplim mamama i sl.)

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Sanja :D :D :D Ma pusti nuspojave! Samo neka počne rasti u bušici!

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Sanja :D

cure - mi smo još 2 tjedna u Zg i onda nas nema skoro do kraja kolovoza...
    jeste li za jedno druženje drugi tjedan, ako uopće više koga ima...

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Keti se budi sve ranije, tako da smo već od 6 ujutro u pokretu.
    Lijepo smo se vozikali na biciklima (ja se skoro srušila.. vidim troduplo ovih dana ), popili kavu u troje, otišli u parkić.. tak mi to druženje s mojim malim čudovištem fali preko tjedna.
    Možda se sutra zaletimo na Krk i namočimo guze u slanoj vodi..

Magriz, mi smo ZA druženje drugi tjedan! Samo da dogovorimo dan (i da se ne poklapa s mojim postupkom), i mi se nacrtamo (od 18h na dalje). Dugo se nismo okupljali..

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Može, može! Ja sam jutros kafenisala s trudničicama! Ah, sve smo iste!
    Sanja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ovo su ti već pripremne vibre!

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Bok, javljam se s mora.
    Maxa sam u petak pokupila s temperaturom iz jaslica, pa je u subotu ujutro bio bolje i popodne opet temp. 39. Odlučili smo ipak na more jer u srpnju imam samo tjedan dana godišnjeg i još tjedan skroz na kraju 8.
    Dok smo tu, Max je cijelo vrijeme u gaćicama jer mu je manje vruće, a i nemam perilicu. Kad mu se piški ode u wc i popiški se na pod pokraj školjke,a kaka ko pesek ili u gaće ili mu ispada po dvorištu.
    Šteta što nemam više god. da probamo s odvikavanjem od pelena (ja sam prestala nositi pelene s 15 mj.)
    Olivija, šlapie za more sam vidjela u dućančiću u Ozaljskoj, pokraj Nehajske, preko puta Erste banke.
    I ja se polako brinem za Maxovog pimpača jer do sad još nisam uspjela prevući i baš ima puno kože.
    Bobaibeba, kod nas slično s cicanjem, osim što već par dana bar jedno buđenje viče: "oda".
    Ponovno smo se počeli nositi u marami i tak se veseli kad me vidi da ju vežem. Naravno još od prošlog ljeta namjeravam skužiti nove načine vezanja.
    Sanja, kojeg si datuma rekla da je IVF? dobar provod na Krku.
    Nadam se da Max više nema strah od mora, ujutro ćemo provjeriti.
    Mislili smo jedan dan do NP Paklenica. Jel netko bio? Da li se može s malim djetetem upustiti u obilazak?

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ivčak, Max.. dobru zabavu!
    Keti je svaki dan po par sati bez pelene, al meni se nekako ne da u pravo odvikavanje.. Ovak si samo po doma lufta guzu. 8)

Citiraj Ivček prvotno napisa
    I ja se polako brinem za Maxovog pimpača jer do sad još nisam uspjela prevući i baš ima puno kože.
    Kažem ja da mi treba curica! Ja ovakve stvari ne bi ni skužila..

Mi bili jučer rano ujutro do Krka, okupali se i vratili.. Predveče prošetali po Bundeku, baš je lijepo kad više nije vruće.. Mogli bi se tamo vidjeti jedan dan.
    I ja namjeravam ponovo nositi K. više u marami. U zadnje vrijeme je nosim na leđima (primi je za ruke, prebacim na leđa, i ko mali majmunčić se drži).

Keti brblja non-stop, više se UOPĆE ne gasi! SMiješna je sva.. ima puno toga za reći, objasniti.. a kad joj pofali tema, pjeva, pjeva, pjeva...

A IVF.. Jutros sam bila na kontroli, folikuli su super narasli tako da večeras uzimam štopericu, i u srijedu je punkcija. Uf! Skroz sam "izašla" iz toga.. opet me frka.. trenutno samog postupka. A onda slijedi iščekivanje.. jel ima stanica, jel su se oplodile, jel se dijele, kad je transfer, jel sam trudna.. Grrrrr...
    (Treba li napomenuti da moji na poslu JOŠ ne znaju da idem u postupak? )

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sanja Mislimo na tebe!

Pusa svima.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Ivček prvotno napisa
    Olivija, šlapie za more sam vidjela u dućančiću u Ozaljskoj, pokraj Nehajske, preko puta Erste banke.
    pa da si onda odmah još nešto kupim i u onom trudničkom dućanu
    Kada racionalno razmišljam ( i čitam tekstove) onda sam uvjerena da još ima vremena za razvoj njihovih pimpača, no ipak ne bih voljela da "zakasnimo" s nečime (pojma nemam s čime) pa da moramo cvaknuti kožicu. Više bih voljela da bude prirodan...

Oooo Sanja, ma snašla bi se ti bez problema - samo neka bude !

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

evo nas sa službenog puta! bilo nam je i lijepo i naporno, i ovak i onak - sve u svemu, suma sumarum, moram reći da nije najboja ideja voditi tako malo dijete sa sobom na konferenciju...nastojat ću svim snagama izbjegavati putovanja jer mi se ne odvaja od nje, pogotovo što ne spava najbolje.
    ali moj mali poliglota je sad progovorila i francuski 8) pitamo je kako idu francuzi, a ona "oui,oui,oui" i jako je smiješna kad to kaže! i sama je zadnji dan kad smo ušli u dućan rekla "božu" što je bilo "bon jour".
    pozdrav svima! sanji vibre za folikule ~~~~~~~~~~~~~~

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Napokon sam sredila slikice. Ima od svega, jos od 1. rodendana (Oli, Ivcek mozda vidite sebe i svoje andele), od Rovinja pa naravno i more. Pogledajte

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Svizac i Sanja - ajd ak vam nije problem da mi pošaljete na e-mail fotke. Sanja - mislim na one kada smo ih pošlihtali na rubu pješčanika!

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Fotke su preslatke! Ema mi se opet promijenila!

Mila - moramo se vidjeti, da čujem taj francuski! (i da uzmem navlaku!)

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

I ja sam stavila par fotki u naš albumčić ovaj vikend - malo Paga.
    A kad i hoću li uopće srediti cijeli albumčić.. a tek razviti slike!
    (bar mi neće biti dosadno u penziji)

Ema se baš bul promjenila.. nismo je dugo vidjeli.
    Nego, kad ćemo to druženje?

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Nego, kad ćemo to druženje?
    ja predlažem utorak negdje nakon 18. može bundek, može jarun...

da se popišemo:
    1. magriz i Fran
    2.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

svizac - ema je predivna... kako se samo kupa.... gdje ste našli onu barkicu s tendicom?

sanja - ljepotica je za 10! tako je velika... izgleda mi skroz samostalna i neustrašiva...

koko - kako je bilo, malo detalja... kako je baka podnijela?

Oli - i nama se kožica još nije prevukla - samo se malo proširio otvor, pa često izlazi smegma (više nemamo one velike kvrgave nakupine pod kožicom)... a F se obožava jednom rukicom tući po jajcima, a drugom navlačiti kožicu

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

druženje utorak negdje nakon 18. može bundek, može jarun...

da se popišemo:
    1. magriz i Fran
    2. Gab & Oli
    3.

p.s. jedino za sutra najavljuju neku kišu... :/

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

druženje utorak negdje nakon 18. može bundek, može jarun...

da se popišemo:
    1. magriz i Fran
    2. Gab & Oli
    3.

p.s. jedino za sutra najavljuju neku kišu... :/
    hmmm... onda prebacimo na srijedu ili četvrtak...

pratit ćemo vrijeme sutra, pa dogovrimo u toku dana...

jedino treba odluka - bundek ili jarun?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •