Citiraj Koko prvotno napisa
za ivorove male krpelje to ti je to bilo mala. ne da se skinuti, možeš malo s noktom, sitno, crno i ima nogice kad izvadiš... i malo prati sad to mjesto tj mjesta di su ga pikali. ako crveni, onda bi trebalo pokazati doktoru. i zapamti datum kad si to vadila jer ako dobije temperaturu u okviru mjesec dana nakon tih krpelja, trebaš spomenuti doktoru...tak su meni rekli. ja sam tu u panici nazvala i zavod za javno zdravstvo gdje prate zaraze s krpeljima pa me pitala gdje je zemljopisno došlo do uboda i obavjestila me da tamo do sad nisu imali zabilježenu zarazu. priznajem da sam ispaničarila ali mene je smirilo kad sam sve to izvidila. uglavnom su ljudi više cool oko toga.
Ma daj, misliš da je to stvarno to? Ja sam nekako zamišljala da je to barem malo veće, ali možda smo mi to odmah skužili tak da se nije stigao "napiti" krvi. Ja sam ti to njemu sa pincetom izvadila i poslije je bila samo mala sitna crvena točkica. Sad više mislim da niš nema. Baš ću večeras provjeriti kod kupanja.
A da ne pričam da sam jednu takvu beštijicu iščupala sa pinčija nemreš vjerovati! tamo je hodao dosta bez pelenice, onak samo u laganim hlačicama.. ali svejedno, kako se TAMO zavukao