-
Danas se vidi ž. tijelo, iako su mi LH postale ful pozitivne od subote i ta "pozitiva" još traje, evo već 3.-i dan, a danas mi je NAKON ovulacije (imam žuto tijelo, folikul puko), a LH kaže da kad je pozitivan tek slijedi ovulacija. Inače, nemam PCOS od kojeg bi to stalno bilo pozitivno (gledali me i na VV, i u MB-u u ovih 5 godina), nisam trudna i jedino imam te mikroc. jajnike. To mi se već događa 3 put, da su mi LH ono ful pozitivne valjda 5-ti dan nakon sluzi itd. Caljda ja taj najjači LH uhvatim na peaku i ono kad po krivulji pada. U MB-u traže prvi dan kad postanu pozitivne, ali meni se bilo čudno oslanjat samo na LH jer imam ta isto kao čudna iskustva iz prethodnih mjeseci pa sam išla i na folikulometrije. UZV danas kaže endo 17 mm, ovulacijski promijenjen (bio je neki pridjev, al' sam zaboravila). Pitala da li da uopće uzimam ja utrogestan na toliki endometrij, isto rekla dr. da uzimam (ja sam bila nešto "zabrijala" da s obzirom na moju endometriozu šta ću sad filat endo da raste preko svake mjere, rekla dr. da ta moja razmišljanja nemaju veze i da jedno s drugim nema veze). Spomenula i moju zabrinutost zbog debelog endo, kaže dr. nema veze. Šta znači ovo tvoje gore tini, ne znam, i zašto je predložila biopsiju - to je najbolje odmah pitat u bembu dr-a ili dr-icu kad ti što nije jasno
.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma