Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 148

Tema: Otvaram ljetniće 2006 :D

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno Otvaram ljetniće 2006 :D

Da se odmah uguramo u "veliki" podforum

Vidim da nema ljetnića pa sam samouvjereno otvorila ćeterski topić i čekam. Ionako smo se s trudnoćom selili s proljeća na ljeto pa nazad (gazda je ipak odlučio bit' ljetna beba) pa smo u laganoj krizi identiteta

Dakle, evo nas kod vas. Ima se po dvije jedinice, dvije dvojke i jedan kutnjak. I dalje se cica, jede se samo jogurt i 7-korn sa zobenim mlijekom, sve ostalo il pljuje il se davi. Noću spava po 2 sata u komadu.

I ja već radim mjesec dana :umorni smajlić koji zijevaaaa:

To je to!

Ako sam falila topic, molim moderatora da mi da po prstima i bana me na 25 minuta za kaznu što ne čitam. Izvlačim se na glavobolju.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

evo uskoro i nas kod vas! za 12 dana punimo godinu dana pa se selimo među VELIKE kako dobro zvuči :D

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Dobro nam došli!!!

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Evo i nas ovdje! 28.6. mali misek napunio prvu godinicu, za vikend imalo svoj prvi "tulum" i jako je uzivao :D
    Hodanje je vec odavno savladao, sad ga muci penjanje, pokusava se verati po svemu i svacemu, i jako se ljuti ako je previsoko pa ne moze gore
    Papa sve i svasta, ali nema jos ni jedan jedini zub, sto me malo i brine, nadala sam se da ce do rockasa dobit, al valjda i nisu neke sanse da ostane cijeli zivot krezub
    Spava dosta dobro, al "malo" ga je teze uspavati. Apsolutno sve ga zanima, i sve mora vidjeti i cuti, dodirnuti, a onda naravno i staviti u usta (tjesim se da idu zubi, al tako je vec duuugo )
    Sve u svemu , jedan jaaaaaaako zivahan djecacic, radi kojeg sam vjecno umorna, ali i nikad sretnija

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo i nas...godinu smo napunili 28.06. i sad smo veeeeelikaaa cura - imamo 7 zubića, hodamo, brbljamo neš na klingonskom i povremeno ispalimo ta-ta, a kad nam treba dodati igračku koju smo izbacili iz kolica onda izleti i ta-ti-ce. Ne treba posebno objašnjavati da riječ mama ne postoji u njenom riječniku, ali tako je to kad je tata trenutno mama

Toliko za sada od nas....

lara01 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

došli smo vam samo
    vidimo se ovdje za 24 dana

choko avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mi stizemo za 21 dan.
    Sretni sto rastemo ,a tuzni sto se razdvajamo.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mi smo upravo postali dovoljno veliki za ovu grupu

citamo se

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj meda prvotno napisa
    mi smo upravo postali dovoljno veliki za ovu grupu

citamo se
    Sretan roćkas, Dorianu

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

A evo i nas!!
    Jučer prvi ročkas!! Imamo 3 zubića, 4. nas upravo zeza, a svi su izbili u zadnjih mjesec dana!!! Dakle, možete zamisliti kakve su nam noći.
    Cicanje je u ove ljetne dane postalo samoposluga, bilo kad i bilo gdje, samo potegne majicu ili makne kupaći i uživa.
    Hoda uz namještaj i stoji po par sekundi sama, a priča svašta. Zapravo se ne gasi

bimba iaia avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Evo i nas
    Bimba je dobila za rođ. 7.zubić,puže,prohodava,zove mama,tata,ba-ba(naš pas što čudno laje),koka(nevjenčana supruga našeg psa-stvarno!Uvali mu se u kućicu,a on spava vani. ),
    voli papati,cikati,ne voli spavati...mala roža kurjoža

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

i mi vas samo pozdravljamo i vidimo se za 19 dana

Vidim ovdje dosta novih cura.
    Hej, pa gdje ste bile cijelu prvu godinu?

choko avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Evi i nas! Danas nam je 1. rodendan.Ja sam sva pod tremom jer sutra se vracam na posao,a misic kod none.Mali mis je posta pravi decko,prava mala pricalica.
    Jos ne hodamo ,ali smo skroz u nekoj akciji.
    Mi smo sad s vama...prije smo vas pratili i zujali po forumu,a sad se prijavljujemo u nasu skupinu.

bimba iaia avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

choko...Sretan rođendan mišiću :D
    i sretno tebi s povratkom na posao....drži se.
    (To ja i sebe tješim,sad sam na godišnjem,ali ubrzo se vraćam :/ )

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma sve će to biti ok, ja radim evo već 4 mjeseca....MM je na porodiljnom. U nedjelju idemo na more - na 4 lijepa duga tjedna. A onda u rujnu počinje zabava - privikavanje na jaslice...MM počinje raditi sredinom rujna. E to će biti ludnica.....

Mali up-date o Frenki - više uopće ne puzi, samo hoda i pokušava trčati. Čak ni ne pada tako puno s obzirom koliko juri okolo. Pričanje nam ide slabije - tata, deda, daj daj i nešto žlabr-žlabr na kingonskom. Volimo plesati i voziti se na tricikliću ali i na tatinom bajku.

Nešto nam je slab podforum, barem u usporedbi sa ostalima....

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Eo i nas za 11 dana

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Evo i nas 08.07. smo napunili godinicu.
    Imamo 4 zubica, noć spavamo odlično od samog početka, ali zato papanje ide - odnosno NE ide nikako. Ima 11.5 kg, ali još uvijek samo mlijeko. Kada joj dam drugu hranu počme vrištati i radi kao da će povratiti.

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nego ekipa, imam jedno pitanjce. Daklem sad smo 13 mjeseci i sve kužimo - da li i kako započeti sa "odgojem" - tipa Ne dirati ladice, ne otvarati ormare i vadite ručnike....to nam je glavna preokupacija - porazbijala mi je sve poklopce....
    Do sad bi je uzela na ruke i odvela među igračke i pokušala odvući pažnju nećim drugim, sad kad to napravima protestira i plače. Pokušavam joj pričati kako je to ne-ne i kako ću ja biti žalosna jer mi je potrgala poklopce, ali kako nema povratne komunikacije ne znam koliko to pali.....daklem savjete molim...

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ajd' nam se pridružite na ljetnim bebama 2006 u 0-1 dok svi ne puhnemo prvu svjećicu

choko avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj bimba iaia prvotno napisa
    choko...Sretan rođendan mišiću :D
    i sretno tebi s povratkom na posao....drži se.
    (To ja i sebe tješim,sad sam na godišnjem,ali ubrzo se vraćam :/ )
    Hvala
    Evo danas je vec treci dan i ide...nona cuva N. pa je lakse.Prvi dan je bilo suza sa svih strana.Nista usta nije stavio do 3 a onda kad je mamu vidio ...ja sam plakala a on me ljubio i grlio...i naravno u auto na papicu.U dva sata smo 6 puta cikili
    Drugi dan je prosao super.Bez plakanja s papanjem.
    Sad ga je muz vozio kod sveki i nadam se da ce i danas biti ok.

A tako je to...tesko ali zivot.

clio180 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja se ne kuzim u te ljetnice i proljetnice, pa vas molim da me usmjerite. da li i mi tu spadamo ili ne?
    pozdravi svima!!!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Clio, ja bi rekla da spadaš u proljetne bebe
    Evo tu odi...primit će te sa zadovoljstvom

bimba iaia avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ostani clio,budi most između proljeća i ljeta

Uh,moram se negdje "požalit"....ova moja zubata me prije 2 dana ugrizla. :shock:
    Naravno, tamo gdje najviše boli...i još boli.....

clio180 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

txs jadranka605, javila se ja njima!
    ali tu i tamo cemo i vas pozdraviti!
    bimba iaia,

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

:D Eto, i ja se prijavljujem, L je proslavila svoj prvi ročkas, još uvjek ima četiri zubića, voli puno papati i piti vode.
    Počela sam raditi , moram priznati da mi je ovo odvajanje puno teže palo nego prvi put. No, nakon dva tjedna je lakše, još da se malo uhvatim u koštac sa oragnizacijom vremena, nitko sretniji od mene .

bimba iaia avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Leica!

choko avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Leica prvotno napisa
    :D Eto, i ja se prijavljujem, L je proslavila svoj prvi ročkas, još uvjek ima četiri zubića, voli puno papati i piti vode.
    Počela sam raditi , moram priznati da mi je ovo odvajanje puno teže palo nego prvi put. No, nakon dva tjedna je lakše, još da se malo uhvatim u koštac sa oragnizacijom vremena, nitko sretniji od mene .
    Pozdrav i SRETAN RODENDAN MRVICI

Mama Medo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

hej, pa i mi spadamo ovdje, zar ne!
    pozdrav svima!

medo počinje hodati (prohodao 4 koraka na sam rodjendan, pa nekoliko dana ništa.. pa neki dan sišao s konjića za ljuljanje i prošetao kao pravi kauboj 3-4 koraka.. sad opet danima ništa... ima neki svoj ritam)
    govori mama, ta-ta-ta-ba, jola (naš pas lola) - sve životinje su jola. i naravno brblja nešto na skroz čudnom nerazumljivom jeziku.
    nekada papa super i svašta, a zadnjih nekoliko dana gotovo isključivo cica
    i ulazimo u fazu ljutnje i frustracije kad nešto ne može dohvatiti/napraviti ili ga ne kužim što zapravo želi.. sa demonstrativnim bacanjem na pod (koje mi je :shock: - pa zar i moje dijete!!???)

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

:D i moja L se baca-unatrag zabacuje glavu kad se naljuti, a najsmješnija mi je kad je gladna, obavezno se naljuti i zabaci glavu u stranu kad je hranim presporo. Osim ma ma i ta ta, vava je peso, jak je osim rak i sve ostale životinje, a hjava ili hvaja ( kako koji puta ), je hvala. Puzi sto na sat, ali nema šanse da hoda, kad se osjeća bržom dok puže. Smješno mi je kad neki ljudi onak :? :shock: kaj još ne hoda.....nama to inako nije važno, prvo djete je hodalo sa osam i pol mjeseci uz krevet i držeći se za namještaj, s devet je vukla stolicu za sobom, glavno da se za nešto držala. Tako da uopće više ne reagiram na takva pitanja, svako djete je različito i na takav naćin se trudimo da im pristupimo. Ono što me najviše veseli je sreća kod jedne i druge kad se vide ujutro nakon buđenja, kad se igraju zajedno, a tek kad se smiju . Mala L obožava vrištati kad je jako sretna, pogotovo kad se igra sa sekom u njenoj sobi i kad idemo van u šetnju :D
    bimba iaia
    choko :D , hvala .

bimba iaia avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Mama Medo prvotno napisa
    (koje mi je :shock: - pa zar i moje dijete!!???)
    :shock: i moje

Cure,počelo je! male bebe!
    Mala dica,male brige....

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

i mi već nekoliko dana spadamo tu, ali kako je na ljetnim bebama 0-1 pao dogovor da se čekamo, pa da selimo skupno, mi smo vas samo došli pozdraviti.......

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Evo i nas. Moja Bubi je nedavno proslavila prvi rodjendan. Puze ko avion, a vec moze i trcati dok je drzim za ruke. Ali jos se ne pusta. Pokoji samostalan korak pa mi se baci u narucje ili jednostavno sjedne kad shvati da je nasred sobe bez oslonca. Prica na klingonskom, svi muskarci su tata, a zene mama, baba ili teta kako kad. Samo je mama uvijek mama.
    Pocea je jako negodovati (plakati) kad joj nesto ne dam i srce mi se steze kad joj moram na silu nesto uzeti ili ne dozvoliti. Kako objasniti jednogodisnjakinji koji tuli da je mama napravila dobro sto joj ne da opusak s poda ? Ona je do sada uvijek bila smjeskica, nevjerojatno dobra narav od rodjenja pa me zato valjda te njene suze tako pogadjaju.
    Ja sam se inace vratila na posao i to je proslo uspjesno, bez ikakvih problema.

Mama Medo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Cokolino prvotno napisa
    Kako objasniti jednogodisnjakinji koji tuli da je mama napravila dobro sto joj ne da opusak s poda ? Ona je do sada uvijek bila smjeskica, nevjerojatno dobra narav od rodjenja pa me zato valjda te njene suze tako pogadjaju.
    joj kako te razumijem... i mene to muči :/

Citiraj Cokolino prvotno napisa
    Ja sam se inace vratila na posao i to je proslo uspjesno, bez ikakvih problema.
    :D super.
    užasavala sam se toga... sad sam si dogovorila još 6mj da radim od doma (pola radnog vremena), pa ćemo onda vidjeti dalje...

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ian je taman negdje oko prvog rodjendana odjednom od dobre bebice postao pravi mali divljak! Nevjerojatno koliko ima energije, stalno je u pokretu, juri, trci, penje se po svemu i svacemu,otvara sve ladice i ormare, vadi sve van, pa nesto potrga, pa razbije, i jos stalno strepim da se ne opali ladicom po prstima! Usto, totalno posizi kad ne dobije ono sto hoce, ili kad ne moze nesto, npr. popeti se na kauc. Onda se ljuti, cvili, vice,vristi,baca se na pod! Kad idemo u setnju, ima dana kad jednostavno ne zeli sjediti u kolicima ni sekunde, cim iskoracimo iz stana vuce me za nogu i pruza rucice da ga nosim...
    Sto se tice odgoja, mislim da se definitivno treba tako reci s tim poceti, ja pokusavam na nacin da se ne dozvoli sve sto mu padne na pamet, mislim da je najbitnije ostro reci ne i ostati pri tome bez obzira na sve! I meni se nekad srce para jer on place i urla ko lud jer mu nisam dala noz ili skare ili da razbija tanjure, bed mi je jer znam da on jos ne kuzi zasto to ne smije, ali mora nekako to nauciti,najgore je jednom nesto dozvolit a drugi put to isto ne.
    Nadam se iskreno da je Ianu ovo divljanje samo faza koja ce uskoro proci jer postaje nemoguc!

Prolaze li i vasi jednogodisnjaci kroz ovako nesto i kako to rjesavate :?

choko avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

magnolija 27 pronalazim u tvom opisu i mog Nou
    Vise nisu mrvice koje su sretne i zadovoljne s puno glupiranaj ,mazenje ...oni sad sami upoznaju svijet.Nas doktor kaze da je njemu sad trenutno dosadno jesti ,da ima puno zanimljivijih stvari koje bi radio 8)
    Noa sad sve jede s rukama...to poneka izgleda uzasano ali mu ne mislim braniti ...ladice su nam "bolna tocka".Uzasno me strah a to mu je draga zanimacija pogotovo sto mu je zabavno sto mu ja to branim.Isto tako i vrata od sobe i slozene knjige (koje vise nisu slozene)
    Meni je sladak u tom svom upoznavanju ...svaka sitnica ga raduje i novost mu je.
    A opet je to samo faza u kojoj naravno da ne trebamo popustati za sve jer tako ne gradimo nesto kvalitetno.Ako sad skuze da su granice probojne

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj choko prvotno napisa
    pogotovo sto mu je zabavno sto mu ja to branim
    To apsolutno vrijedi i za Iana,cim za nesto cuje NE, oci mu zaiskre,vragolasto se nasmije i ide upravo to napravit Danima smo se borili s cetkom za wc, jurio je cim bi otvorila vrata od kupaone i isao je zgrabiti, a ja trcim za njim prije nego je gurne u usta
    Divno je gledat kako dijete istrazuje, kako se svemu cudi, sve ga zanima, ali vidim da i on sam na neki nacin trazi granicu, sto smije a sto ne. Uvijek kad krene napravit neku glupost, okrene se prema meni i pogleda me, kao da ceka moju potvrdu. Sto puta me ne poslusa, al ja ostajem pri svome,mislim da nema druge za sad. Kad budu dovoljno veliki da mogu shvatit zasto se nesto ne smije, onda cu promijenit taktiku, i rijecima objasnit. Zasad za vecinu stvari koje ne smije mora bit jednostavno NE. ( Iako vec sama sebi idem s tim na zivce, al kaj cu )
    A kako stojite s pricanjem? Mi smo tu malo manje aktivni -mama, tata, baba, dada je prisutno vec duze, a od novijih maaa=maca, jae jae= vau vau,ne i da uz kimanje glavom, par nerazumljivih rijeci koje stalno ponavlja, iiii.... mislim da je to manje vise to.... Ma najbitnije je da on fakat sve kuzi, valjda ce skoro i brbljati
    Inace muci me jos to sto on nema niti jedan jedini zub!!!! Da li je to normalno, prosao je 13.mj., vec lagano brinem... koje su sanse da ostane krezub??

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

nije baš da sam utješna, ali ja znam curicu koja do pred drugi rođendan nije imala ni jedan zub, a ni dlake na glavi..pa su je vodali okolo raznim privatnicima, ali svi rekoše da je sve ok i ništa čudno,samo jako rijetko.

mi smo,pak,puka suprotnost-12 zuba i čupetina od grive na glavi koja se šiša svaka 2 mjeseca ili liči na dugodlakog

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ajme meni, svasta :shock:
    Mi, srecom imamo poprilicno puno kosice, i k tome brzo raste pa se isto sisamo svako malo. Ja sam cula za puno djece koji su dobili prvi zubic sa oko 15.mj., i navodno to jos spada u "granice normale"...tako da jos 2 mjeseca necu panicarit, a onda cemo vidjet

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

amo brzinski da bacim pozdrav, od jučer smo u vašem društvu

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Moja cura isto ima gomilu kose, već smo je šišali i morat ćemo opet. Što se tiče riječi, osim mama, tata, baba i papa, zna jos neke ali to valjda samo majka razumije Šetala sam s prijateljicom i moja mala pokaže na neki grm i kaze "cvijeće" (zvuci nesto kao ceće) i ja sva ponosna kao, jesi li čula, a prijateljica mi kaže: "Šta?".

Osim što je počela ispitivati moje strpljenje i granice, vidim kod nje i veliku radost novostečenim vještinama: iako još ne hoda, sva je nekako ponosna šta sve ona može napraviti sa svojim tijelom, pa se prevrće po krevetu, okreće u sjedećem položaju oko svoje osi, diže visoko nožice i gura se njima... I pri tome osmijeh ne silazi s lica, presretna što sve to njeno tijelo može. A mama uživa gledajući je.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

nabrzake:

kosa u tragovima,

zubi gomila ali se ne koriste osim za gristi mamu i večernje četkanje,

nervozan i ne odvaja se od mene :/

spava po sat vremena i budi se, osim sad kad smo se vratili s mora i umoraaaaaaan.

MalaBuba avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

evo i nas sa punim pravom k vama otprije 4 dana..
    pozdrav svima! :D

Mama Medo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj thalia prvotno napisa
    jooooooj, i kod nas je ovako... jel to sad faza ili što?
    neće više na tutu - nema šanse - urla i izvija se.
    presvući pelenu totalni horor - urla i izvija se.
    kad se napokon smiri nakon presvlačenja pelene i pokušam ga spustiti na pod - baca se i urla (a dok smo vani poludi ako ga NE spustim na pod da može puzati/hodati :/ )

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Pozdrav svima!
    Evo i nas,Ian imao godinu 29.7.,protulumario lijepo na rockasu,izludirao se s djecom-bilo je super.
    Zaradio je prvu ogrebotinu jer je puzao po zemlji, betonu,pijesku i cemu sve ne(jos ne hoda samostalno, drzi se jednom rukom,pomalo se pusta ali razumijem ga-ljepse muje kada je netko s njime dok istrazuje svijet)

Vidim da imamo puno slicnih 'problema'-kao MamaMedo s presvlacenjem pelena(ali kod nas to ne traje dulje od 2-3 dana, na srecu).

Slicno je i s 'problemom-NE' koji imaju choko i magnolija27:
    nekako je naucio sto je ne i uglavnom slusa, ne dira laptop ,povremeno ga takne prsticem (na laptopu slusamo djecje pjesmicee jer nam je cd u banani).Brinula sam se da cu imati malog neposluska ali nakon 5-6 dana koliko sam govorila ne ii jako se ljutila poceo je slusati.Pitam se do kada?

I magnolija27. nasi se decki zovu isto, kako ti ga ljudi zovu?Ian ili dopustis nekada i Jan?
    pozdrav legici Thaliji i njenom bebacu-(mi se znamo jos od jakoooo davnih vremena)
    puse

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

malo vas škicnem i gledam kak malo brbljate. brzo se zagrijte jer uskoro kad sve preselimo sa 0-1 trebat će imat kondicije.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

da, tako i mi, ali jednostavno još nemam obićaj pogledati ode...
    Ali kad se sitin uvik vas rado čitam

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Mama Medo prvotno napisa
    Citiraj thalia prvotno napisa
    jooooooj, i kod nas je ovako... jel to sad faza ili što?
    nemam pojma, ali je prestrašno :/

ja se ne mogu maknuti dva koraka, odmah plač i zapomaganje. po noći ne spava, po danu plače. jako sam jadna zbog te faze, stalno mislim da nešto krivo radim

sanjana!!!!!

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj sanjana prvotno napisa
    I magnolija27. nasi se decki zovu isto, kako ti ga ljudi zovu?Ian ili dopustis nekada i Jan?
    Uvijek kada netko pita kako se zove, moram najmanje dva puta ponoviti. Meni je lijepo i Jan, ali smo se odlucili za Ian jer mi je neobicnije i ljepse, pa moram priznati da se trudim da ga tako i zovu. Ali npr. moja teta ga uporno zove Jan ili cak Jankec , i iako sam ju prvo vrijeme ispravljala, sad sam odustala.Puno njih mi kaze da je ime tesko izgovorljivo, ali meni je to bas fora Uglavnom, nije mi pregrozno ako ga i nekako drukcije zovu, ali ipak pokusavam objasniti da se zove Ian i nek ga tako zovu ( nije ni Darko Marko ili Goran Zoran )
    A tvoj Ian, jesu li i njega pokusavali prekrstiti?

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj sanjana prvotno napisa
    Uvijek kada netko pita kako se zove, moram najmanje dva puta ponoviti. Meni je lijepo i Jan, ali smo se odlucili za Ian jer mi je neobicnije i ljepse, pa moram priznati da se trudim da ga tako i zovu. Ali npr. moja teta ga uporno zove Jan ili cak Jankec , i iako sam ju prvo vrijeme ispravljala, sad sam odustala.Puno njih mi kaze da je ime tesko izgovorljivo, ali meni je to bas fora Uglavnom, nije mi pregrozno ako ga i nekako drukcije zovu, ali ipak pokusavam objasniti da se zove Ian i nek ga tako zovu ( nije ni Darko Marko ili Goran Zoran )
    A tvoj Ian, jesu li i njega pokusavali prekrstiti?

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

UUups, slucajno sam dva puta poslala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •