Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 148

Tema: Otvaram ljetniće 2006 :D

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Pozdravi svima
    nocas smo jako lose spavali,vise smo se budili,zapravo...
    rastu kutnjaci
    nismo se ni hvalili, 6 zubeka dolje,5 gore+ovo cudo sto raste, a mozda su i ocnjaci, malo je nateceno

i jako dobra vijest o hodanju-jucer sam ga prevarila i 'nagovorila'da hoda sam drzecii za tregere hlaca, malo se opirao, hvatao me za ruku, a onda odustao i oslobodio se, cijelo popodne uzivao je u novoj vjestini, ali ja jos moram biti ODMAH BLIZU, a da bi se sam ustao i prohodao,to cemo pricekati...
    Nadam se da me necete osuditi zbog ove 'vjezbe', ali vec smo umorni od toga da ga stalno nasetavamo, a ima snage i vjestine, trci po stanu drzec nas za ruke, cini mi se da mu fali hrabrosti da se opusti i krene sam.Probao je jucer i to, od mene do kauca par koraka posve sam-pustio se i hopa.(joj curke sorii na duzini posta)

Magnolija27,mog Iana zovu svakako,nema ljutim-a najace mi je kada mu kazu Janika(to je vise po madjarski-tako ga svi iz fore zovu kada dodjemo u bakino selo),to mi je najsmjesnije...inace blesavo je,ali i to njegovo kratko ime smo skratili na IKI,i odaziva se :D

bimba iaia avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Wow,sanjana! Kod vas puna usta zubi. Mi ih imamo 4gore,4dole.
    I tek se oporavljamo od zadnjeg.
    Ali zato hodamo,ko veliki. ...dok je guza ne povuče dolje.

Jeste počele radit? Kako ste to preživjeli?
    Ja startam u pon. :/

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja radim od doma, od S. 11. mjeseca.

MM radi smjene pa ja radim kad on ne i obrnuto. nije lako

mi imamo isto gomilu zuba, ali ništa se ne koristi, jer kraljević ništa ne žvače. jučer mi se skoro zagutio s komadom banane. uopće ne zna šta bi s tim zubima. ima ih za lipo vidit. ima jedinice, dvojke, donje trojke i desne kutnjake.

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Pozdrav svima,
    i ja sam kao thalia pocela raditi od kuce, radim tako vec dosta dugo, a u rujnu cu poceti u uredu (pola radnog vremena).Imamo tetu cuvalicu,vidjet cemo...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

, svratih malo da vidim kaj ima novog kod vas. Mi smo još uvijek na dva zubića dole i dva gore. Od kada radim dani mi grozno brzo prolaze, najgore mi je kada ostanem duže na poslu, ovaj tjedan sam uspjela ići ranije (oko šest sati), a onda glupi kućanski poslovi. I ostane mi tek sat- dva druženja s mojim klincezama . A sad i ova zloćesta kiša, a dobili smo novi parkić :D za malo veću djecu i za male bebaće ne možemo ga sad ni isprobati ....odlučujem ovaj vikend ništa ne raditi, već se samo igrati :D

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Leice
    svaka čast za to što ideš raditi, a imaš dvije mace doma...
    meni bi igranje jako nedostajalo...
    i ja sam malo podjetinila uz mog malog
    IMAMO OČNjake, zbog njih nismo spavali par noći
    pozdrav svima

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Curke,
    vidim ovdje nitko ne posta.
    na našem starom mjestu je još prilična gužva
    puse

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

:D Evo, mi smo super, spavamo već dva dana u kindiću cijelu noć.
    Više je ne smijemo voditi sa sobom u kupovinu namirnica, jer kad vidi police sa hranom poćne vikati i skakati u kolicima od sreće, a kad skuži da hranu trpamo u košaricu, :shock: onda poćne dreka, vikanje, plakanje......onda je izvadim iz kolica i tješim. Ne moram vam reći kako nam je to čudno jer starijoj princezi je hrana najsporednija stvar na svijetu, obično gubljenje vremena......a mali lavić obožava papati. Nevjerojatno koji osmjeh se pojavi na njenim usnama kad joj samo ponudimo obićnu vodu .
    Sanjana, da, a što se tiće posla, osjećam veliko opterečenje, neznam da li je to samo prolazna faza, ali u zadnje vrijeme preispitujem sebe, da li je to zaista što želim, a :? da li ću tu doćekati mirovinu :/ nekak se baš ne vidim u tome. Nije mi teško raditi, dapače volim posao koji radim, inaće sam perfekcionista, pa se trudim da sve obavim maksimalno točno, brzo .
    A onda to ostajanje na poslu, neznam počelo me to strašno živcirati, jer vrijeme ne mogu vratiti, a djeca nam tako brzo rastu, ne želim propustiti neke stvari. Npr. moram doslovce žicati, da me puste na godišnji od 03.09. jer mi toga dana starije djete kreće u prvi razred, a mali lavić u jaslice. U njihovim malim životima je to poseban dan i ja jednostavno ne želim da netko drugi moju djecu vodi taj dan u školu i u jaslice.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

i mi bi malo postali s vama,gdje ste?

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Taša prvotno napisa
    i mi bi malo postali s vama,gdje ste?
    večinom na pdf 0-1, ljetne bebe...dok ne prselimo masovno...

bimba iaia avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Evo,moj 1.radni tjedan je gotovo pri kraju (volim te blagdane što razbiju tjedan).
    Bimbi je ok kod nonića,a ja na delu nemam vremena mislit na nju,pa sam ok.
    Nije mi tako teško kao šta sam mislila da će biti.
    1.dan je mm bolila glava,i zvikao je da ih čuje-ja nisam.
    Radno vrijeme mi je ok,pa to sve brzo prođe.Ali sam koma kad dođem doma,i želim biti s njom,dojiti,maziti se,igrati,a kućanski poslovi se gomilaju.Morat ću se malo bolje organizirat

Leica,želim ti da bez gnjavaže dobiješ godišnji i da možeš biti uz svoje malene taj veliki dan.

Taša

Mama Medo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj bimba iaia prvotno napisa
    Evo,moj 1.radni tjedan je gotovo pri kraju (volim te blagdane što razbiju tjedan).
    Bimbi je ok kod nonića,a ja na delu nemam vremena mislit na nju,pa sam ok.
    Nije mi tako teško kao šta sam mislila da će biti.
    :D drago mi je da je ste ok!

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Samo da vam i javim da smo i mi tu (13.08. napunila Slatkica godinu dana). Ovdje me vjerojatno nećete puno viđati jer kad stignem visim na platnenima. A tek kad počnm raditi...

Mama Medo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

, enela, vidimo se na platnenima!

Marna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

I Patrik se s veseljem pridružuje ljetnićima! :D

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Pozdrav novopridoslima!
    Leice-prvi dan u skoli je ZAKON-jos se sjecam svog
    zao mi je da te gnjave i moras se boriti za prostor i prava za uzivati s curkama
    Moj mladic ponove uveo spavanje 2x dnevno-pase mi-stignem odmoriti popodne
    puse svima

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

bok cure,mi smo danas bili u Tuhelju pa smo malo umorni.Sutra vam se pridružimo na ljetnićima.

choko avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja vam samo pozdravljam do kompa ne stignem...kako uskladite vrijeme da sve stignete.
    U idealnim uvjetima sam u krevetu u pola jedan,a u 6 budenje ako radimo ujutro.
    Ako smo popodne spavamo koliko Noa zeli...u 12 i 40 je na putu za cuvanje i tako svaki dan tj. 6 dana u tjednu.

Stvarno ne stignem do foruma...
    ma malo se jadam!

Pozdrav svim mrvicama!

E da koliko vas ima hodalica?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

:D Mi još ne hodamo, samo uz krevet, inspiracija- daljinski je zakon to joj je najdraža igračka, kad stiska gumbe po njemu onda se okrene prema tv-u, skužila je da se nekaj dešava na tv-u kad stiska te gumbe .
    Već je prošlo više od mjesec dana kako radim i još uvijek se borim s organizacijom vremena. nekad ima boljih dana, a nekad ........
    Sutra nam dolazi teta čuvalica, držite fige da sve prođe ok. Za veliku curku se ne brinem, ona je super, dosta samostalna i njoj nikad nije dosadno, voli se igrati sa sestricom, samo me brine kako će to mali lavić podnjeti.
    Nadam se da će sve biti ok .
    Pozdrav od nas !

bimba iaia avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Sretno svima pri povratku na posao!

Bimba je prohodala prije mj.dana (već).Nisam dala da je vode,dugo je puzala i onda mic-po-mic samo odšetala
    Sad je već svladala i silaženje s kreveta,frajerica!Ja legnem u krevet,a ona hop dole i maše mi,kakvo spavanje.
    A s cicama šta radi... ...školski smo davno prestali dojiti,ali ovo sad...ja legnem da joj dam bližu sisu,ali ne ona se digne i preko mene,na meni, hoće onu drugu i sl.akrobacijske poze...mislim da me
    Daljinski joj je kao mobitel "Da?Tata!" i to tankim milim glasićem,(a mama i nona zove "mamamamamamamama" i dubljim,ozbiljnim glasom,samo se njemu umiljava )
    Ah! mamin.

M.Medo-evo i mi se konačno "okitismo" jantarom ,valjda će biti bolje.

Definitivno ću dobiti općinsko-seosku nagradu za "Freak of the year" 8) (još uvijek dojim,platnene,sling,jantar,boso djete,kupanje bez šlaufića...a i spava s nama u krevetu-a što se oni više isčuđuju to ja više )

Mama Medo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Definitivno ću dobiti općinsko-seosku nagradu za "Freak of the year" 8) (još uvijek dojim,platnene,sling,jantar,boso djete,kupanje bez šlaufića...a i spava s nama u krevetu-a što se oni više isčuđuju to ja više )
    i mi smo lokalni frikovi... moram priznati da dok je medo bio mali me nitko nije čudno gledao dok dojim u javnosti, a sada tako-velik-a-još-cica komentari padaju sa svih strana. ne dira me to uopće
    danas smo u barbanu na trci na prstenac sa mei tai-jem bili 8) (zapravo imali smo i sling - kad ga MM nosi (jer mei-tai ima cvjetiće ), i mei-tai - kad ga ja nosim)

pozdrav svima

Mama Medo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

a što se hodanja tiče...
    hm, prohodao je još prije mjesec dana, ali puzanje je i dalje aktualno... kad smo doma unutra onda više hoda nego puže, ali kad smo vani juri i čim padne nastavi puzati i ne diže se više na noge... a puže zastrašujuće brzo.

Nikina mama avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Evo i nas :D , moj najdrazi danas ima prvi rodjendan :D ......hoda, ali da ga drzimo za ruku, sam stoji u mjestu, ali puzanje je i dalje omiljena aktivnost, prica tata, nesto mumlja, ali mama nikako , nece i nece, klopa ko pravi, povrce obozava, voce takodjer.....ma obozavam ga

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nikina mama Sretan vam ročkas ! :D
    Nažalost, mali lavić se nikako nije mogla naviknuti na tetu čuvalicu, gotovo je
    cijelo vrijeme. Mislila sam da će ovaj put biti lakše jer je i seka tu, ali ......baš sam nekako zbog toga i brinem se kaj će biti kad krene u jaslice.
    Sad imamo alternativu što se tiće čuvanja,a onda ja uzimam godišnji.
    Joj, jedva čekam :D

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I mi se pridružujemo, sutra nam je rođendan

Mama Medo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Nikina mama - sretan rodjendan!
    MARIE - dobro nam došli!
    Leica - žao mi je da je situacija sa tetom čuvalicom tako loša - držite se!
    Svima

bimba iaia avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

8) Samo da se pohvalim...sinoćnjom prespavanom noći u komadu.To je 1.nakon 13,5mj. :D (doduše jučer sam je dignula prije 6,pa je spavala popodne tek od 5-7 -a možda je i pomogla ogrlica za zube,inače sam je skidala za spavanje...Da joj stavim još jednu? )
    Ne nadam se da će se ponoviti i večeras...ali mogla bi i uplatiti bingo

Pozdrav svim musavima od prve rođendanske torte

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

bimba smijem ti malo vadit mast?!?
    ja takvih noći imam redovno i uredno već 12 mjeseci od mogućih 13 :D

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

8) Samo da se pohvalim...sinoćnjom prespavanom noći u komadu.To je 1.nakon 13,5mj. :D (doduše jučer sam je dignula prije 6,pa je spavala popodne tek od 5-7 -a možda je i pomogla ogrlica za zube,inače sam je skidala za spavanje...Da joj stavim još jednu? )
    Ne nadam se da će se ponoviti i večeras...ali mogla bi i uplatiti bingo

Pozdrav svim musavima od prve rođendanske torte
    bimba, pošalji kilu tih ogrlica. plaćam zlatom

nikad, ali nikad nije spavao duže od 4 sata u komadu :/

bimba iaia avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj petarpan prvotno napisa
    bimba smijem ti malo vadit mast?!?
    Sory,nema više masti...bimba sve izvadila(pocikala)-barem mi je linija bolja nego prije trudnoće

Thalia,nije do ogrlice,noćas se budila i za jučer i za danas i za sutra :/ (zjev)

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

I mi već 2 dana imamo pravo pisati ovdje :D , ali još ćete nas malo sačekati dok zadnji ljetni bebač s pdf-a 0-1 proslavi svoj ročkas.
    Do tada

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

I ovdje da se javimo, ne znam kako sam to preskočila. Tin ima 13 mjeseci, zna reći "mama" (to je svašta), "tata" (to je tata) i "kaka" (to je svašta što nije mama), hoda (ma skoro pa trči) i zna pokazati jezik i raditi kao riba i tigar što je naš najveći roditeljski uspjeh

bfamily avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

I mi imamo godinicu pa vam se pridružujemo.

Meni je osobno Ian baš lijepo i neobično ime.
    Mi istih problema imamo s imenom Enola. Neki je zovu
    Nola, Nora ili Enora.
    Bake su prva dva mjeseca nosile papirić sa imenom jer
    nisu mogle zapamtitit.
    No glavno da se nama sviđa.
    Nemoj da te ljute ti "staromodni" ljudi, ako se ne zove uobičajno odmah se svi čude.

bfamily avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ups. uopće nisam skužila da ova tema ima dvije stranice.
    Baš nisam u toku. Naučiti ću se ja već.

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

evo opet i nas..vratili se prošlu nedjelju sa mora i bilo nam je super šmrc jec....sad se vraćamo u normalu odnosno u kaos...od ponedjeljka krećemo na privikavanje, a onda se od 17.9. MM vraća na posao i počinje naš jaslički život.
    Hodamo/trčimo, gotovo uopće više ne padamo, šutiramo loptu nogom, bacamo je rukom, više ne vadimo stvari iz ormara (samo ga otvorimo i zatvorimo), čak i pričamo (najbolje je razumije baka ali i mi ponekad nešto uhvatimo tipa: daj to, ja ću, di si...), penjemo se na biciklić i silazimo sa njega (kako njenog tako i susjedinog) bez problema, namigujemo, svladali smo stepenice, plešemo ali samo na mjuzu koja nam se sviđa. Spavamo cijelu noć bez buđenja - napokon smo na moru izbacili papanje po noći!

Jako voli kad čitamo slikovnice i tako to, mislim da smo se sa mora vratili puno "zreliji" i "odrasliji" ...koliko to možemo biti sa 14 mjeseci
    I u utorak krećemo na Bebe ribe u Utrinama....

Datum pristupanja
    May 2006

Početno jaslice

ej
    Megi je napunila vec i 13 mj i debelo smo u od 1 do 3
    Krecemo u jaslice (onaj novi veliki vrtic na Jarunu) jer moram zavrsit fax (nema smisla odugovlacit na 2 god ono sto mogu sredit za pola godine...nikom tako ne bi cinila uslugu,a najmanje bebi koja bi bila doma s mamom koja ima posla preko glave i ne moze joj se posvetit kako treba ).
    Jako je drustvena,ne smeta joj kad je ostavimo bakama,tetama,rodicama,tako da se ne bojim za jaslice.Mislim da ce joj biti lijepo od 9,10 do 14-15
    Zanima me koliko ce vas staviti djecu u jaslice?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Danas smo kupili prve cipelice :D , još uvijek hoda uz rub namještaja ili ako je držimo za ruku. Jučer je napravila par koraka do sekice, ali nije bila toga svjesna. Svi smo jako uzbuđeni jer u ponedjeljak mali lavić kreće u jaslice, a veliki u prvi razred. Idemo sad papati i onda na Bundek.......

Veliki svima od nas !

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

i mi se pridružujemo pošto smo napunili našu godinicu prije točno dva dana

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Evo i mi smo se vratili s mora,schmrz, bilo je divno i krasno, i naravno prebrzo je proslo. Ian je uzivao, obozavao se kupati u moru,(vristao bi kad bi ga htjela izvaditi van), jurcati po plazi, navlaciti kantice i lopatice i jos vise rucnike i lezaljke (kako nase, tako i od pola ljudi s plaze). Na moru je prvi put poceo plesati na muziku i usput si pjevati na-na-na, i to kad su u gradu svaku vecer svirali neki indijanci, bio je ko hipnotiziran kad ih je prvi put gledao! Poceo je i vise govoriti, a pogotovo oponasati zivotinje, psa, macu, medu, lava i sl. Sad je imao 14. mjeseci i bas razmisljam kako mi se drasticno promijenio od kad je navrsio godinu dana, sad mi je po svemu ko pravi decko,nema ni traga maloj bebi.Juri,trci, zna sto hoce i jako se ljuti kad to ne dobije, sve kuzi sta mu se prica i sve oponasa.Aha, da, moram napomenuti, jos nije dobio prvi zubic!!! :/
    Sad smo se vratili u Ri,MM se vratio na posao, Ian i ja doma samujemo. Buduci da smo tek nedugo doselili u Ri, a sad dolaze kisni i hladniji dani, imam pitanje za mame iz Rijeke, sta zanimljivo radite s djecom, vec mi je receno da nema nekakvih igraonica, bar ne za ovako malu djecu? Ima li onih beba riba kao u Zg? Ili bilo kaj, neka aktivnost za djecu, dosadili nam stalno isti parkici, igralista itd?

vimmerby avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I mi vam se pridružujemo Zasad samo čitanjem uglavnom, ali evo i nas svih uskoro!
    Dotad svima !

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Zatvorile se ljetne bebe 2006. prije nego je zadnji bebač iz te skupine proslavio prvi rođendan, tako da nas možete ovdje uskoro očekivati u većem broju.

MalaBuba avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

curke, mislite da nam ovo neće također zatvorit?

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj MalaBuba prvotno napisa
    curke, mislite da nam ovo neće također zatvorit?
    Pa valjda neće ako nećemo biti prenaporne i dijeliti krive savjete o dojenju. Drugim riječima, ne smijemo biti lajave i moramo biti zbilja dobre.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Alo ekipa!
    Evo da vam se malo javimo ako nas se još sjećate!
    Bart je prije tri dana proslavio roćkas, ja u ponedjeljak počela raditi (jastučići na cicama, Bartol još uvijek lud za cicom...), on krenuo u jaslice (kod tate u firmu - VIP)... i tako, prilagođavamo se...
    Kad će neko druženje da vas sve vidimo i izbrbljamo se?

Vedraniću želimo sreeeeeetan roćkas! Anci, a kao da smo jučer bile u rodilištu, a?

Puno pusa svima!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Pozdrav svima,

evo i mi smo se konačno vratili s mora, bilo nam je super.Nadam se da ste se i svi vi dobro proveli i da nas niste zaboravili.

Vedranu sretan rođendan :D

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

a ja se vec ispozdravljala sa svima!! Ah, bas mi je drago sto 1-3 ostaje otvoren - no sada ćete moje jadikovke po pitanju novog bebaca morati trpiti vi!!!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Skoro me je kap strefila post za postom prvo Jagi, a onda Lele! Ajd bas mi je drago da ste se javile, morat cemo svakako skoro organizirati jedan skup jednogodisnjaka! Ja eto nudim prostor, a za vrijeme se moramo uskladiti!

MalaBuba avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

uskoro će susreti uživo i biti jedina šansa za druženje, kako je počelo

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

pozdrav svima. vidim da su topic otvorile cure koje se nisu druzile na 0-1 pa ukratko da se predstavimo.
    zovem se jan, imam malo vise od 13 mjeseci, hodam ko veliki, imam 6 zubeka, s mamom sam doma do 1.11 kada krecem u jaslice. inace sam jedan veseli decko koji jos cica, a voli klopati sve sta mu dodje pod ruku.
    pozdravljam nase stare prijatelje bartola i helenu o kojima nismo dugooo culi nista

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj ana0206 prvotno napisa
    Skoro me je kap strefila post za postom prvo Jagi, a onda Lele! Ajd bas mi je drago da ste se javile, morat cemo svakako skoro organizirati jedan skup jednogodisnjaka! Ja eto nudim prostor, a za vrijeme se moramo uskladiti!
    E, moram ti čestitati što ćeš po drugi put postati mama! :D Čula sam da si trudna, ali kako me nije bilo na forumu...

Ja jedva čekam druženje jer vas stvarno nisam duuuuugo vidjela!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •