-
djeciji doplatak
jos nista od dd :?
postoji li neki telefon na kojem mogu saznati u kojoj je fazi moje rjesenje o dd? iz dalmacije sam.
unaprijed hvala svima koji nesto znaju
-
Pogledaj na www.mirovinsko.hr broj za informacije
-
Ja sam za DD zvala 01/4595932, Mirovinsko u Žajinoj. Ne znam da li Žajina obuhvaća cijelu Hrvatsku. :?
-
ja sam dobila DD zaostatak na račun u banci a rješenje ću vjerojatno dobiti poštom.DD sam dobila 20.06
-
malena beba, kad si predala zahtjev za dd, dobila si onaj papir iz mirovinskog, na njemu ti je broj pod kojim vode tvoj predmet. Nazoveš mirovinsko i tražiš da ti provjere što je sa tvojim zahtjevom.
-
Kako i kod svih naknada uvijek kasne no kako je više novca u državnoj blagajni vjerojatno će uskoro riješavat sve zaostatke- uz to je i izborna godina :D :D :D
-
ma da, zakopliciralo se jer smo uz zahtjev za produzenje dd jos predali i zahtjev za novi dd. ali jos nista ni od jednog ni od drugog.
mi nismo nis predali na mirovinsko? slali smo sve postom u st. ali imam br predmeta od starog dd. jel to isto? vec nam je dolazilo da nadopunimo neke podatke (koje smo vec bili s prvim poslali
) tako da znam da je u proceduri ali kad ce se vise rijesit... :?
-
i ja jos uvijek cekam na njihov odgovor...poslala sam isto postom u zg, ali nista! zvala sam 3 puta i uvijek mi kazu da me jos nisu uzeli u obradu...ocito to traje i traje...
-
Mene su uzeli u obradu tek početkom 6. mjeseca i onda mi poslali dopis da trebaju još nekih papira... vjerojatno zbog Steline bolesti... ma za popi..it...
-
nista mi ne govori, vec mi je 2 puta dosao dopis da jos nesto treba. naime: oni prvi je bio totalno necitljiv!! nisam uopce mogla skuzit sta jos treba ali taj drugi je dosao prije misec dana i odma smo poslali trazeno pa jos nista
-
I to u izbornoj godini. Šta će tek biti poslije.
-
u neizbornoj ce trajati samo 5-6 puta duze
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma