cure drage, nisam htjela nikoga uvrijediti s mojim postom. to je smao moje mišljenje koje ne mora biti u redu ili točno. valjda svi u rh imamo pravo reći što mislimo. ipak, možda sam bila malo presmiona u iznošenju misli pa se ovim putem duboko ispričavam.
natasa30, posebna isprika tebi jer vidim da sam te uzrujala. nije mi to bilo ni na kraj pameti. do mene u sobi je bila žena koja je rodila prirodno i kojoj je beba bila modra jer je ostala bez zraka kod poroda i još je bila s uvrnutom nogicom tako da je odmah morala početi raditi vježbe. u sobi do moje je bila žena koja je imala bakterije u cerviksu (ne znam točno koje jer ni ona nije znala), ali beba se rodila s menigitisem (sad su u zgb na operaciji glave), a malo podalje se beba nagutala plodne vode i ostala na neonatologiji na ispitivanju 12 dana. mojoj kolegici nekoliko tjedana prije se omotala pupčana vrpca oko djeteta pa je silnim tiskanjem dijete doživjelo šok i nakon poroda koji je morao završiti na carski beba je provela na neonatologiji tjedne jer se nije znalo zbog čega svako malo grca.vjerojatno sam ja od silnog straha stekla pogrešan uvid. naravno da se ne rađaju sva djeca vaginalno uz probleme, ali mene je nekako to okruživalo. a opet s druge strane nisma čula da se iti jedna od ovih problema dogodio carskim rađanjem. opet, možda sma ja zaista kako ti kažeš pobrkala lončiće. ipak, ja bih opet na carski i to je moj stav koji valjda smijem iznjeti javno, ili možda ne????
svima šaljem puse.