Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 153 od 153

Tema: Elektivni carski rez

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I mislim da tako u stvari postupa većina nas. Pročita, kritički obradi, vidi jel' to za mene ili ne - i postupa po svom osjećaju. Vjerujem da ništa od toga nitko ne čita kao nekakve poslanice... nego kao smjernice, kao struje u mišljenjima, od čega se odabere nešto što se nekome čini vrijedno ili relevatno za njega.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

sorci je sve rekla i svaku njenu rijec potpisujem i veliki naklon!!!!!

mene uzasno smeta ti ruzni izrazi za one koje su rodile carskim rezom, niti ne toliko zbog mene jer mene nitko nece uvjeriti u suprotno, u to da ja nisam rodila, vec zbog nekih drugih koje su pod utjecajem forumasa pocele misliti o svom porodu kako je bio grozan i kao da nije rodila, mislim da bi se tim zenama trebala dati podrska i priznati da su RODILE a ne jos da nabasaju na sve te izraze...svi smo drukciji,,mene ni ne dira previse sta ce netko reci protiv, a netko se odmah baci u bed..i mislim da je grozno da se neka zena ne osjeca kao da je rodila, mislim da je to uzas!!!!!!!!!!!!

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj single prvotno napisa
    sorci je sve rekla i svaku njenu rijec potpisujem i veliki naklon!!!!!

mene uzasno smeta ti ruzni izrazi za one koje su rodile carskim rezom, niti ne toliko zbog mene jer mene nitko nece uvjeriti u suprotno, u to da ja nisam rodila, vec zbog nekih drugih koje su pod utjecajem forumasa pocele misliti o svom porodu kako je bio grozan i kao da nije rodila, mislim da bi se tim zenama trebala dati podrska i priznati da su RODILE a ne jos da nabasaju na sve te izraze...svi smo drukciji,,mene ni ne dira previse sta ce netko reci protiv, a netko se odmah baci u bed..i mislim da je grozno da se neka zena ne osjeca kao da je rodila, mislim da je to uzas!!!!!!!!!!!!
    Imam vjeru u majke/rodilje da znaju sta je najbolje za njih i da su sposobne izabrati nacin poroda. Ako neka zena zeli roditi doma, po meni je to jednako vrijedan izbor ako zeli roditi na carski.

Treba biti iskren i posten prema sebi i drugima, ako sam zelis neki izbor, onad ga moras omoguciti i drugima, i prihvatiti da njihov izbor moze biti drugaciji od tvojega.

Ono sto ne shvacam je ako majka odluci roditi carskim rezom, tko ima prava odluciti drugacije? Lijecnik -pa taj isti lijecnik obicno se zalaze za drip, za epi, klistir, brojne UZV u trudnoci, CTG i druge medicinske postupke i mnoge se rodlilje "bore" protiv toga. Neka druga osoba - pa sta se nje tice kako ce netko roditi, nece ta osoba zivjeti sa posljedicma odluke. Dakle, izbor mora biti samo na majci.

Nije mi jasno kako netko moze pogledati svoje dijete i pri tome osjecati da ga nije rodila, vjerojatno je stvarno doslo do neke traumaticne situacije ako se stvorila takva percepcija. No, i sa time se treba nositi, kao i sa drugim problemima u zivotu. To sto se netko tako osjeca nista ne znaci za odluku neke druge osobe o nacinu poroda.

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •