Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: odjel za kirurgiju i opekline

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno odjel za kirurgiju i opekline

Pa ovako...
    imam dijete staro 2.5 godine. Zove se Marko. Nedavno se prolio vruću kavu po ruci, uglavnom po nadlaktici. :( . nije tako strašno ali bih voljela da se to riješi....poznajem dr. Zvonimira Vrtara koji je stvarno izvrstan...on bi obavio operaciju uz pomoć mladog kolege...Znam da se taj mladi liječnik zove Filip, ali ne znam prezime :? (ako neko zna recite)
    Ako je nečije dijete imalo sličnu operaciju kod dr.vrtara neka mi molim vas kaže kako je prošlo i kako je dijete reagiralo na opću anesteziju...
    Hvala :saint: [/i]

di_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

samo za utjehu, moja sestra se ofurila vručom kavom dok je imala 3 godine s time da je imala trenirku sa podfrknutom pasicom koja je čuvala jako dugo toplinu. Mama ju je odmah stavila pod hladni mlaz vode i spasila u dosta velikom slučaju stvar, međutim bili smo u gorskom kotaru i pouzdali smo se u znanje jedne doktorice u domu zdravlja u Delnicama, koja nas je nakon tri dana, kad je mala rukica počela mjenjati boju uputila da se ipak vratimo u zagreb. Sestri je tada transplatirana koža sa bedra na rukicu i sve je prošlo u najboljem redu. Operirao ju je isti doktor Vrtar i mislim da trebaš imati puno povjerenje u doktore. Znam da je teško ali oni tamo vjeruj mi znaju šta rade

šaljem vam puno i i vibrica da sve brzo prođe

i to bez ikakvih špotancija i osuđivanja, i osuđujem javno sve koji su te napali zbog te kave - ljudi SRAM VAS BILO !!!!!!!! . Imala sam potrebu to napisati još u tvom postu u kojem si ispričala situaciju ali ovdje mi se čini još i bolje.....

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno ...

di puno ti hvala na podršci i ohrabrenju...
    evo danas je već operiran(presađivali su mu kožu isto sa bedra) i sad je kod kuće....dr. Vrtar je predobar..puuuno mu hvala

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

marku

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •