-
psihijatar/psiholog u Zg.MOLIM VAS!!!
vec ima dosta ovakvih topica ali ste sve slale na pp odgovore pa molim da i meni preporucite nekog dobrog psihologa/psihijatra(radije psihologa)..
naime sestra ima klinca od 3god.i tesko se nosi s nekim zivotnim situacijama (posao,klinac,obitelj,svekrva i tako to) pa sad neznam dali psihijatar ili psiholog..
MOLIM Vas preporuke,brojeve telefona,adrese..i otprilike cijene psihologa..ne nesto skupo..
hvala hvala puno
-
-
HVALA TONI!!
ima li jos netko preporuke??
-
-
sad sam tek skontala da nekaj ne kontam
jel ti to trazis za sestru ili za klinca?
-
Pa za sestru, bebach valjda jos ne radi (pise posao, svekrva), a i sumnjam da bebach ima svekrvu vec
-
Po mojem misljenju, treba joj psiholog. Psihijatar uglavnom rjesava teske psihicke bolesti (paranoja,shizofrenija,neuroze..), daje lijekove...
Cula sam da na Rebru imad dobrih, nisam sigurna da ce je u Gajnicama primiti, zadnji put kad sam pitala-rekli su da primaju djecu do 18 godina...
-
pa da za sestru treba
ma nemoze se u Argentinsku-to je za zastitu djece,a ne roditelja..cisto sumnjam da se tamo moze dobiti neki oblik savjetovanja.
neki privatni psiholog-koji se time bavi treba..
-
Centar za duhovnu pomoć u Vodnikovoj, tel. 4829-829. Ne plaća se ništa, ako želiš staviš dobrovoljni prilog u škrabicu na hodniku (nitko ne kontrolira jesi li i koliko ostavila), jedino nisam sigurna da rade po ljetu, mislim da imaju kolektivni godišnji. No nek proba nazvati i pitati, nema što izgubiti. Mnogima su pomogli, čak i vrlo vrlo teškim slučajevima.
Nek se drži, šaljem vibrrrrice! ~~~~~~~
-
Osoblje foruma
-
I ja od srca preporučam Modus- organiziraju i školu za roditelje!
-
HVALA curke!!
već će nešto biti!dosta sam toga prikupila sa svih strana pa nek si ona bira!!
-
Lutonjica prvotno napisa
Modus vrlo skup-250kn!
leekt, imas vise srece od mene.Kada sam trazila na ovom forumu savjet za psihologa, 2 puta, nitko ziv mi se nije javio!!!!! Osim Toni! Hvala ti Toni
-
Molim, molim.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma