Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Izdajanje nakon 6mj dojenja - malo teži slučaj

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Izdajanje nakon 6mj dojenja - malo teži slučaj

Počeli smo dohranu sa Milupinim rižinim pahuljicama.
    Prekjučer sam mu napravila kašicu sa 40ml mm, jučer sa 60ml mm, a jutros sam cijelo jutro muku mučila na izdajalici. skupila sam u dva puta po 40ml. Jel problem u ponudi - potražnji, jel moj mali lijepo programirao svoje cike u ovih 6 mj ili ja neznam izdajati?

Izdajala sam samo onih gadnih prvih dana kad su mi sise bile prepune i kvrgave. nisam se tila dirati u njih, uvijek sam računala - to je Karlov posao, nisam htjela brkati tu famozno ponudu i potražnju.

stavljala sam i tople obloge, al neće da curi. gurnem njemu ciku u usta i kad osjetim LD brzo je gurnem u izdajalicu... ne djeluje obečavajuće, a ne želim sada početi sa formulama.

koliko vi mlijeka stavljate u kašice? da mu uvedem npr jabuku pa će sa pahuljicama ta količina mlijeka biti dovoljna? gdje da nađem uopće pravu nešpricanu jabiku u 6mj? kod klausa hipa? koliko pitanja...

:/

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ne stavljam mlijeko u kašice, nisam ni na početku dohrane. Rižine pahuljice je jeo pomiješane s voćem.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa
    Ne stavljam mlijeko u kašice,.
    isto tako

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

eto meni se izdajati nikad nije baš dalo. Sve te neke stvari koje se inače rade na mlijeku radila sam mu na vodi. Npr na početku kuhala jabuku u vodi pa dodala unutra malo griza da se zgusne. Ili neko povrće s dodatkom palente. A te pahuljice ako ih već radiš isto možeš na vodi. A mlijeko dobiva direkt iz cice. I nema frke

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja isto nikad nisam pripremala nista na mlijeku.

meni izdajanje isto nije islo, a kasice od zitnih pahuljica sam mu radila s vocem ili povrcem

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Prvi put sam izdajala da isprobam izdajalicu i to ujutro, frisku dojku i skoro napunila bocicu :shock: call me crazy, you'll be right

Kad mi je trebalo, nisam uspjela izdojiti vise od 20 ml.
    Kad sam isla na put, izdajala sam uz oxytocin i funkcioniralo je.

Rucno za kasice probala par dana, bez uspjeha i kuhala/radila kasice na vodi.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj nikolicc prvotno napisa
    Citiraj martinaP prvotno napisa
    Ne stavljam mlijeko u kašice,.
    isto tako
    isto tako
    poslije obroka mala je obavezno se "napila" iz sise, pa dođe isto ka mliječni obrok (sve se to smučka u želudcu)

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Sun prvotno napisa
    eto meni se izdajati nikad nije baš dalo. Sve te neke stvari koje se inače rade na mlijeku radila sam mu na vodi. Npr na početku kuhala jabuku u vodi pa dodala unutra malo griza da se zgusne. Ili neko povrće s dodatkom palente. A te pahuljice ako ih već radiš isto možeš na vodi. A mlijeko dobiva direkt iz cice. I nema frke
    isto tako. kasnije sam uvela rizino mlijeko za skuhat npr. griz.

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Sutra ćemo početi sa jabukom pa ću inda imati sa čime izmiješati rižinu kašicu. počela sam sa mm prepozna okus i lakše prihvati dohranu. i za sada djeluje.

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

danas mi je već lakše išlo. kako su pametne te sise

YoungMummy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ja se izdajam za kasicu od rizinih pahuljica, ali meni, tj. Valu je 40 ml sasvim dovoljno s obzirom na kolicinu koja mu je sad u pocetku dohrane potrebna. Prvo sam mu davala ciste pahuljice+moje mlijeko, a sad naribam krusku recimo. I opet ne pojede sve. M.a.r.t.a. pa kolko to tvoj maleni pojede :?

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Pa nakon neuspješnog jutarnjeg obroka od jabuke, popodne je pojeo 60ml mm + (kršitelj koda) bez problema. srednje gusto.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam radila na vodi ili na rižinom mlijeku

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •