-
Evo da se i mi javimo s iskustvom trodnevne groznice. L. je bio super dobre volje u šetnji i poslije ručka odjednom zakurio 38.8 Počela sam skidati temp. tuširanjem, ali nije išlo, pa sam stavila Lupocet čepić koji isto tako nije ni za 0.1 stupanj snizio temp. pa sam opet tuširala. Međutim temp. je samo rasla. No unatoč svemu Luka je bio dobre volje. cijelu noć je spavao, a ja ga budila da mu stavim čepić i tuširam jer je temperatura već bila 39.3. (naravno ovo sve je temperatura u guzi, znači 0.5 stup. manje). Drugo jutro temperatura je narasla na 39. 6 e tada je postao nervozan i više ništa nije htio ni jesti ni piti osim mlijeka na flašicu (koje smo se u to vrijeme već riješili-ali bila je krizna situacija). Nakon savjeta s frendicom doc. dala sam mu Ibuprofen sirup, ali ni on nije skidao temp. tek nakon 2 sata na 38,8, a nakon 4 sata opet je bila 39,6. Sva sreća nije imao konvulzije, ali ja sam bila iscrpljena od neprestanog kupanja, a on već sav smežuran. I tako smo završili na šalati gdje su nam rekli da je trodnevna groz. da očekujemo osip sutradan. I naravno 4 dan je temp. pala odjednom na 37.0 kao da je nikad nije ni bilo i L. se sav osipao, najviše po leđima i trbuhu, ali i po licu. Doc. nam je rekla da ne može u jaslice dok se osip skroz ne povuče, jer dok je osip prisutan njegov imunitet je jako slab i lakše će pokupiti još nešto. Naravno osip je nakon 4 dana prošao i mi smo se sretno izborili s prvom boleštinom u svojih 13 mjeseci života.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma