Pokazuje rezultate 1 do 50 od 59

Tema: Imunitet nakon kemo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

E, kad bi to bilo tako jednostavno kako alive piše, svi bi oboljeli od raka zdravo papali, i čitali self-help knjige da se ispune životnom radošću i tako bi se izliječili od raka.

Kao prvo, rak nije jedna bolest. Rakovi su toliko različite bolesti da ovako paušalno govoriti o prevenciji i liječenju raka doista nema apsolutno nikakvog smisla. Ni najveći stručnjaci ne znaju koji dio imunološkog sustava treba suprimirati, a koji potaknuti, niti na koji način.

I nisam nikada čuo za znanstveno istraživanje koje bi pokazalo da ovakva ili onakva hrana liječi bilo koju vrstu raka. Niti da postoji dokaz da oni ispunjeni životnim veseljem obolijevaju manje od onih turobnih.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

pokretač je za savjet pitao 2007. godine. eto, topic je iskorišten za malo širenja informacija (osobno sam napisao što smatram bitnim, ako nekome može pomoći). ako modovi smatraju da nije primjereno koristiti ovaj topic za to, mogu preusmjeriti slobodno thread u novi topic

nisam čitao obrisane postove, ali ovo što sam ja pisao se odnosi upravo na potporu, ne na zamjenu konvencionalne terapije. to da li bi netko da se nađe u situaciji izostavio dio konvencionalne terapije, je jedna isključivo osobna odluka, koju bi bilo neodgovorno preporučiti bilo kome

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •