-
Nogomet za 5-ogodišnjaka
Ovak:
Borna je naprosto lud za nogometom i od ove jeseni htjela bih ga upisati negdje, nek dijete uživa u onom što voli.
Luka je išao u vrtićki nogomet koji je vodio "Sport Billy",ali to mi je fakat bacanje novaca.
Treninzi u holu vrtića, kad je lijepo vrijeme vani na parkiralištu, nema igrališta,golova....a i samo znanje i vještina igre koju nude je poprilično smiješna!!
Gdje god smo se informirali, kažu nam da je premali, da pričekamo da krene u školu i sl. stvari.
Moje pitanje je da li netko od vas zna neki Nk ili neku sportsku, nogometnu igraonicu za ovak male klince??
Moram napomenuti - nije da se hvalim - ali Borna je stvarno potencijal i da ga čovjek pusti igrao bi nogač od jutra do mraka,a pršti od viška energije!!
Vrtićki nogač smo plaćali 150 kn i mislim da je to fakat previše za ono kaj smo za to dobili!!
-
Mamatanja,
Moj Ivor ima 4,3 god. i lud je za nogometom. Po cijele dane muž i ja moramo napucavati lopticu po stanu, a pravu vani. Muž se išao raspitati u Rudeš i rekli su mu da imaju nešto za takav uzrast (igralište na križanju Zagrebačke avenije i Petrovaradinske). Od svojih prijatelja je čuo za NK Jarun i tamo će ići pitati uskoro. Čuo je da je baš ta škola nogometa dosta dobra za klince te dobi.
Pozdrav
-
jesu vam klinci gledali tekme na tv? kak su opce dosli do toga da im se od svih sportova bas taj iskristalizirao?
pitam zato sto mi je to na listi aktivnosti koje bi izbjegla po svaku cijenu pa da znam sto da radimo da mu nogomet ne padne na pamet kao sport
-
MM jako voli sve sportove i redovito prati nogomet. Uz to se i Ivor naučio gledati utakmice s njim. Ne bih rekla da je nogomet apsolutni prioritet, no lopta ili loptica uvijek je moguća u stanu, za razliku od reketa za badminton, tenis. Voli i mali koš na vratima, a prošlu zimu smo pohodili klizanje (volje ima ali je išlo teško). Navijao i je još uvijek navija za hokej.
Mislim da je za početak bitno usmjeravanje roditelja, a tamo u OŠ doći će na red i njegova odluka ovisno o želji.
-
Sa 4-5 godina još su premali za nogometnu školu.
Od klubova u zg preporučila bih Kustošiju, stvarno su dobri s klincima, ali tek za koju godinu.
-
Ima li netko u NK Trnje? Svaka info je dobrodosla.
Nama je najblizi, a ja polako popustam...nek mu bude, ak bas tak jako hoce.
-
Gle, neznam kak se baš nogač iskristalizirao kao broj 1,ali vjerovatno uz Luku je i Borna krenuo sa tim beskonačnim napucavanjem lopte.
Mali je stvarno pun energije i sva sreća da živimo u kući pa imamo mali travnjak gdje se može ispuhati.
Kaj da vam velim evo nakon "utakmice" sa tatom i bratom, on redovno mora "trenirati" a taj trening se sastoji od čučnjeva, sklekova(njegovih),trbušnjaka, trčanja oko šljive, skakanja na jednoj pa drugoj nozi....Moramo mu izmišljati vježbe jer "to ti se,mama,tak mora radit!"!!!
U NK Kustošiji primaju tek školsku djecu od 7god. i Luku ćemo upisati ako to još bude htio jer tijekom ljeta frajer se više bacio na "intelektualne" sportove!!
To na uglu Zagrebačke i još neke ulice - koji je to NK???
-
Popis klubova imaš na stranicama Zagrebačkog nogometnog saveza http://www.zns.hr/clanstvo.php?podaci=klub
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma