uh Sretna mama znam da je teško ostati pozitivan kad je toliko stvari protiv vas al nedajte se,vjerujte u bolje i tako će biti!! stalno mislimo na vas i molimo da se sve odvije najbolje što može!bit će to sve dobro!pusa hrabrom Tončiju![]()
uh Sretna mama znam da je teško ostati pozitivan kad je toliko stvari protiv vas al nedajte se,vjerujte u bolje i tako će biti!! stalno mislimo na vas i molimo da se sve odvije najbolje što može!bit će to sve dobro!pusa hrabrom Tončiju![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, da ipak sve bude u najboljem redu! Nedajte se![]()
Sretna Mama, samo misli pozitivno, sve će biti OK![]()
![]()
A danas je tvom malom mišiću 2. rođendan!!!!!! SRETAN MU ROĐENDAN OD SVEGA SRCA!!!!![]()
A želja - jedna i najvrjednija - da rane zarastu![]()
![]()
![]()
Tonči, sretan ti rođendan, slatkišu medeni![]()
![]()
![]()
.
i od nasželja - jedna i najvrjednija - da rane zarastu![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da sve sto prije zaraste i sretan rodjenadan :D
Hvala vam svima![]()
Danas smo bili kod dr. Roje na previjanje... te je čistio mu ranujadnicka je bolilo jako i rekao je dr. da mu moze i temp. skocit malo..al nista strasno.... al previjanje ponovno u petak... valjda ce bit ok..znat cu u petak
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
Samo da se javim.
Ponovno bili na previjanju u pet, kad je sve bilo ok...danas opet rana nije okdokad....
Danas zovem dr. Ninkovica ponovno da nas primi na pregled pa da vidim sto je to..ako treba odo ja ponovno u Munchen![]()
Ženo drži se! Jednog će dana sve to biti iza vas, i ti ćeš biti zadovoljna i sretna, i sve će biti vrijedno žrtve. A on se maltene neće ni sječati kroz šta ste prošli.![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za malog borca i dobre vijesti![]()
Šaljem puno vibri prekrasnom, hrabrom dečku ~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
Ma brzo ćete se vi brčkat u moru, sigurna sam!
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~
za rukicu, da šta prije bude dobro
I ja blesa nisam vidila da mu je bio rođendan, pa sa malim zakašnjenjem,
Tonči, sretan ti rođendan
Bdw. svaka čast kako si se hrabro borila za svog sina...![]()
Sretan rođendan malom hrabrom Tončiju!!!![]()
~~~~~~~~~~~~~ za rukicu![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Tonci sretan rodjendan![]()
~~~~~~~~~~~~~~ malome hrabrom dječau, da što prije ozdravi![]()
![]()
![]()
Hvala vam svima![]()
Dobre vjesti, rana je suha..te sad moramo nastaviti previjanje kod svog doktora.. dr. Roje odlazi na neku proslavu 30 godina nemam pojma nisam dobro svatila, al uglavnom tamo ce biti i dr. Ninkovic te je rekao da ce pitat za Tonca dr Ninkovica te da ce mi javit. Uzeo je broj mob-a. Pusa svima.. kod dr. Roje smo opet za mjesec dana
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Napokon i dobre vijesti![]()
![]()
lijepa vijest za Tončijevu ranu![]()
i usput sretan mu rođendan![]()