-
Mei hip tate
Dugo sam sa zavišću pratila tate u maramama i gledala slikice,a MM ne samo da nije htio koristiti maramu već se nije htio niti slikati, tvrdeći da ga marama guši sa 5 metara materijala, a da mu iz slinga sklizi djete.
Dugo sam razmišljala o mei hip-u i pun pogodak. Svidio mu se (osim dezena). Iako sad kaže da bi ipak radije da mu je na dva ramena. Tako da mu planiram pokloniti mei tai i to neki sa muškim dezenom, možda maskirni. E, onda neče imati isprike. Ima da on nosi jednog, a ja drugog bebača.
Za sada pogledajte MM sa mei hipom. Baš i neka neku facu oduševljenja. Ha,ha
mei hip tata1
mei hip tata2
-
-
I MD je Mei hip tata. Sviđa mu se, kaže osim što ga je lagano i praktično za nositi, najviše mu se sviđa kak mu maleni dođe onak taman za zagrlit i cmokat u glavicu.
Sad mu se čak sviđa i ideja marame pa već najnormalnije svima govori kak ćemo za drugo dijete svakako nabaviti maramu
-
-
Ma prekrasno!
Moj je jednom nosio malneu u marami, no zeleno plava je pa nije neki bad što se dezena tiče.
Baš ste slatki, svi skupa...
-
Bas vas je lijepo vidjeti
-
Mm redovito nosi Petru isto u Mei Hipu i super mu je.... doduše crno zeleni je pa ne može prigovarati za boju.
-
MM prezadovoljan mei hipom!
-
I moj muz uziva sa bebicom.stalno su vani cak ih vise i ne gledaju cudno -valjda se navikli.
-
Ja uredno nosim našeg bebača u Mei Hipu.
Nosio sam ga i u marami i u klokanici..
Ma u svemu sam ga nosio..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma