pa nitko ne osporava tetino pravo na godišnji, premda moram priznat da u odnosu na mojih 20 dana, vaših 30 zvuči nedostižno.

meni su tete u 90% slučajeva OK, i ne osporavam ni njihovu stručnost ni njihov rad, ali teti treba VREMENA da upozna neko djete i da bi mogla s njime kvalitetno raditi i da bi je djete prihvatilo kao njegovu tetu.

a što se tiče težine posla - pa neznam koji je to posao lagan i nezahtjevan, da i svi mi drugi ne be zaslužili godišnji?!?

i moje cice cure i dojila sam oboje više od dvije godine i radila usput, tako da mi ni ta primjedba baš ne stoji.

moja kritika je usmjerena prvenstveno na ORGANIZACIJU vrtića, i mislim da uz sve tu navedeno, da bi ljetna dežurstve mogla biti bolje organizirana.

imam blagi osjećej da se na tim dežurstvima škrtari lova, kao i na božičnim i inim spajanjima - ajmo poslat tetu na kompenzaciju, pa joj ne moram platit prekovremene, po ljeti neka sve iskoriste godišnji, da ne bi slučajno pitale preko godine. svaka neka odradi po tjedan dana tokom ljeta, tjedan dana zatvorimo, pa to ispadne taman 6 tjedana. a oni krumpiri tamo unutra nekako će progurat ta tri mjeseca (ljeto + božić + ostala spajanja), valjda imaju neku nonu da ih čuva, a možda i mama ima tri mjeseca godišnjeg, pa nek si uzme djete doma.