Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Curenje nosića i temperatura 37

JaMajka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Curenje nosića i temperatura 37

Pitala me prijateljica koja ima bebu od oko 7,5 mjeseci, a ja mudro pitam vas 8) (jer mi još na sreću nismo imali takovog iskustva ), što učiniti u slučaju kada djetetu lagano curi nosić i ima temperaturu oko 37 stupnjeva C :/ . Poduzimati nešto i ako da što, te može li ići i dalje u šetnje? Ja mislim da još nema razloga za intervencije bilo koje vrste i da slobodno može van, ali voljela bih da mi to potvrde mame koje su to prošle . Unaprijed hvala !

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

nama je doktorica rekla: slobodno van ako nije vlažno, maglovito i sl. takve prehladice traju i po 10 dana, pa nema smisla čučati doma!

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

fran je uprevo u toj fazi.tjedan dana smo bili doma, a onda smo jučer pukli i on i ja, pa sad šećemo!
    37.5 je imao samo prvi dan.od tad više nije imao temperaturu, ali nosić curi i curi. od jučer kad smo izašli curi malo manje ali još uvijek.
    stalno sam ga nakapavala (nosić) fiziološkom otopinom, a prije spavanja stavljala nisita mast, te na robicu ili mrvicu na prasa Eukaliptusov basam S protiv prehlade (bez mentola).
    Od jučer mu umjesto fiziološke sprejam nosić sa Sterimarom, jer ga bolje podnosi.
    Sluznica nosića mu ne smije biti suha.Znači, kapati,kapati,kapati fiziološkom ili sterimarom da se iscjedi sve što ne pripada među sinuse.

Uh raspisala sam se. nadam se da će pomoći.

JaMajka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Hvala cure. Informacije su prenesene .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •