Pokazuje rezultate 1 do 50 od 211

Tema: PRIPREME ZA LAPAROSKOPIJU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

doci ce muz po mene,ajd super nadam se da ce i meni sve to proci tako dobro..

Anitsirk 84 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj lulina prvotno napisa Vidi poruku
    doci ce muz po mene,ajd super nadam se da ce i meni sve to proci tako dobro..

Lulina a što ti misle radit laparoskopski?

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

neznam ni ja tocno sta ce raditi,meni su svi nalazi dobri,muzu spermiogram odlican, doktor je reka da sam sa takvim nalazima trebala zatrudnijeti u roku od godine dana medutim kako mi vec dvi godine pokusavamo a nista od trudnoce on je predlozija laparoskopiju i histeroskopiju i reka da ce ako nesto bude unutra to odma i srediti ..rekao je i da imam zavaljenu maternicu...

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj lulina prvotno napisa Vidi poruku
    neznam ni ja tocno sta ce raditi,meni su svi nalazi dobri,muzu spermiogram odlican, doktor je reka da sam sa takvim nalazima trebala zatrudnijeti u roku od godine dana medutim kako mi vec dvi godine pokusavamo a nista od trudnoce on je predlozija laparoskopiju i histeroskopiju i reka da ce ako nesto bude unutra to odma i srediti ..rekao je i da imam zavaljenu maternicu...
    Zavaljena maternica nema veze s neplodnoscu. Kao sto moj Mpo kaze, to je isto kao sto neke zene imaju smedu kosu, a neke plavu.
    Iskreno, meni taj smjer lijecenja neplodnosti nema bas nikakvog smisla. Napravili ste nalaze koji su savrseni, nisi trudna i on prije bilo kakvog postupka medicinski potpomognute oplodnje tebe salje pod noz. Ok histeroskopija, ali dijagnosticka laparoskopija je minimalno invazivni ali svejedno operativni zahvat i nisam bas sigurna da se puno Mpo-ovaca odlucuje za operaciju na pocetku obrade
    Puno parova prolazi kroz Mpo sa dijagnozom idiopatske neplodnosti tj. neplodnosti nepoznatog uzroka. Neki od njih brzo zatrudne, nekima treba duze, nekima se tek kasnije otkriju dijagnoze...
    Ja bih na tvom mjestu potrazila drugo misljenje Mpo-ovca.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •