Evo moje islkustvo. Radila sam u Splitu u bolnini kod dr. G. To mi je najbezbolnija i ugodnoija pretraga do tada bila. Pripremila sam nalaze manje više ove koje ste vi gore naveli, jedino nisam morala papa i briseve jer sam ih imala. Mogla sam doći koji hoću mjesec dr. je bilo svejedno. 1. dan kad sam došla još jednom svi pregledi kompletno i stroga dijeta popgotovo u popodnevin satima. Doma sam se obrijala tako da me oni nisu brijali. Ujutro dolaze po mene u 11 još jednom anesteziolog sa mnom razgovara, i nakon zahvata odmah su me vratili u sobu u 12.30. I dr. i sestre su bili toliko ljubazni. Seste su mi dolazile svako sat vremena pitati me trebam li injekciju boli lili me, ja to moram reći u dosta bolnica sam ležela, ali ove sestre su mi bile prekrasne. Tako da ja nisam niti osjetila veliku bol. Do navećčer sam malo ležala, i onda sam se digla i večerala jer sam bila jkao gladna. Ujutro me dr. pušta doma....Tj 3 dan. Ukoliko niste napravili neku pretragu koja je bila na papirima što je dr. rekao to nema veze oni je u bolnici naprave, dok se čeka laparo.