-
Evo i mene nakon moje laporo u CITO-u. Jučer u 12i30h počeli s operacijom, danas u 12 došla doma. Sve je prošlo super, hvala dragom Bogu.. Maknuli mi paraovarijsku cistu, ustanovili savršenu prohodnost jajovoda i općenito odlično stanje svega "unutra"!
malo se mučim dok pišem s tipkovnicom u krilu u ležećem položaju (muž mi montirao MAC na stolicu pored trosjeda..duša moja.. stvarno me pazi..)
nemam temperaturu, super podnijela narkozu, rame me malo boli od plinova samo kad hodam. Za 7 dana idem na kontrolu i vađenje konaca.
Smještaj i uslužnost su stvarno super, doktori Poljak i Šparac isto, nemam iskustva sa državnim bolnicama, al vjerujem da bi tek onda vidjela šta znači otići negdje privatno (čast izuzetcima). Cijena je bila malo viša nego što sam očekivala al to nam nije ni bitno.
Ne boli me ništa posebno, rezovi malo zatežu pa moram paziti kod okretanja, ustajanja.. ali zato je muž tu da pomogne.
Dr. Poljak mi je potvrdio da mi je progesteron nizak, preporučio da ga provjerim i slijedećeg mjeseca pa ako opet bude nizak preporučit će mi klomifen.
E da, još nešto. muž je dole napravio spermiogram i rekao mu je da bi mogao oploditi pola hercegovine.. :D
svim članicama rode želim ovako dobre i pozitivne rezultate..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma