-
Evo mene. Ukratko na dijeti sam u pokušaju da se ta stolica regulira. Već dva dana pokušavam uzeti uzorak ali bezuspiješno jer je stolica toliko tekuća da se istog trena upije u pelenu. Ako ništa drugo više nije one tamne zelene boje. Moj maleni izgleda dosta iscrpljeno od svega toga. Obrazi mu više nisu rumeni i čini mi se da ima malo podočnjake. U ponedjeljak ću pokušati ga držati golog na nepropusnoj podlozi pa možda nešto ulovim. I smanjio mu se i apetit. S time i meni količina mlijeka tako da se sada izdajam ručno nakon njegovog dojenja da malo podignem proizvodnju i dajem mu da doji svaka dva sata iako bi on produžio taj razmak. Ali budi se po noći tako da nadoknađujemo ono što ne pojedemo u toku dana. Znam da ne pojede dovoljno jer sam mu jedan dan mjerila količinu koju je pojeo i zato što slabo dobiva na težini. Pedijatrica je rekla da može biti više uzroka. Stolicu ću dati na na virusnu i bakterijsku analizu.
Napominjem da smo imali zelenkastih stolica od stajanja u crijevima i vjerujte kad vam kažem da ovo sigurno nije to. A ovo niti ne stoji u crijevima. Jednostavno ispali vodu koja se isti tren upije. Vidjeti ćemo što će biti dalje. :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma