Ja ne znam nista o toj doktorici jer zivim daleko ali ti mogu savjetovati da ukoliko nisi 100 % zadvoljna sa ginekologom da je odmah mijenjas!Ja sa svojim nisam bila zadovoljna od prvog dana ali sam bila prisiljena otici kod njega jer mi je hitno trebala potvrda za posao a jedino kod njega je termin bio slobodan tu sedmicu!Sad kod njega vodim trudnocu a u stvari vodim je sama sa rodama!On je uzasan,pregled traje 2 minute sve ukupno,a vaginalno ne pamtim kad me prekledao,imam grceve po dnu stomaka a on bez ikakvog pregleda kaze PA TO VAM JE NORMALNO.Uglavnom nije nizasta,ni D od doktora ali ja moram ostati kod njega do kraja godine,takvo je pravilo ovdje gdje sam ja,tek pocetkom godine se mijenja doktor u toku godine moras ostati tu gdje si,ustvari mozes se ti zaliti i traziti komisije ali ja sam sa 35 punih tjedana (danas )tako da mi se ne hoda bas po komisijama,ali hvala bogu imam jos jedan pregled kod njega ,to je danas i onda idem u bolnicu,hvala bogu.Eto ja se ispisa,ali valjda ces shvatiti sta sam htjela reci,ako imalo sumnjaj,mijenjaj je,bolje nego da te citavu trudnocu pece savjest kao mene,tvoja trudnoca je vaznija u ovom trenutku od svega,zazo dok jos nemas stomak do zuba,u potagu za odgovarajucim doktorom,Ja sam imala srece jer sam povremeno,svaka dva mejseca isla u bosnu i dole sam isla kod privatne ginekologice,i ona mi je super,pa tako me malo smiri i umiri savjest detaljnim pregledom a inace,do sad bi ga ubila