Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Da li je netko zatrudnio uz visoke NK stanice?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno Da li je netko zatrudnio uz visoke NK stanice?

Kao što naslov kaže, zanima me da li je neka od vas koje ste testirale NK stanice (CD 56) i imale ih visoke, znači veće od 12%, zatrudnjela i iznijela trudnoću bez terapije?

Naši doktori govore kako to nije bitno, neki strani doktori smatraju to veoma bitnim, a mene zanimaju živa iskustva pa vas molim da ih podijelimo.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

NK 13%, jednom mjereno, na jedvite jade dobila i tu uputnicu. Nikad ostala trudna. Nakon toga operirala endometriozu, mantram da su sad manje.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

navi, i neki Englezi su isto kao "protiv" uvjetno rečeno, pridavanja velikog značenja tim NK, kao bitnije su one u uterusu, a njihov mehanizam nije istražen itd. itd. Naši dr-ovi (većina, osim SD-a) imaju princip - vrti, do posljednjeg daha, uspit će, valjda, mora uspit jednom. Evo baš jučer čula za jednu trudnoću na VV-u valjda nakon tipa 5-6 godina svaki mjesec u nečemu. Ko bi znao...

alec avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

navi - moje nk su 18,4% :/ :/
    prošla sve i svašta i još ništa.
    ja sam na SD pa ćemo nešto poraditi u svezi tih nk stanica.
    javit ću vam rezultate.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

alec, biti će to mora, dex ih rješava a na SD ga propisuju
    ina

Stvarno bih voljela da postoji netko tko je uz visoke NK u perifernoj krvi bez terapije zatrudnio, a one u uterusu ionako kod nas ne možemo testirati.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I ja bih volila. Ali, u pravilu, one cure koje idu kontroliravat NK su teške maratonke (osim SD-a di se po defaultu prije vadi). Tako da je li ko uspio s VV-a, a npr. imao je visoke NK - podatak ne postoji. One koje su vadile NK su teški maratonci iz ostalih klinika, u pravilu samoiniciraju istraživanje i znači to su ovake ka ća san ja, s debelom povijesti MPO neuspjeha, ili cure početnice sa SD-a tako da je uzorak malo nereprezentativan. Na VV-u postoji i tip žena koje ništa ne pitaju i idu godinama, niko im ništa ne prepisuje za imunologiju niti vade NK, a koji put se i njima posreći. Vidi petrili s IVF poliklinike - vidi se na topicu "iz kojeg puta vam je uspio IVF" isto dosta pokušaja, ali je iz jednoga bio bingo . Ja još nisam pametna ima li to išta veze ili nema. Na SD-u je stav - to je to, to je zbog NK, u ostalim klinikama u Hrv. i Slo je - ajme, pustite to, osim možda Vilija.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •