-
Da li je netko zatrudnio uz visoke NK stanice?
Kao što naslov kaže, zanima me da li je neka od vas koje ste testirale NK stanice (CD 56) i imale ih visoke, znači veće od 12%, zatrudnjela i iznijela trudnoću bez terapije?
Naši doktori govore kako to nije bitno, neki strani doktori smatraju to veoma bitnim, a mene zanimaju živa iskustva pa vas molim da ih podijelimo.
-
NK 13%, jednom mjereno, na jedvite jade dobila i tu uputnicu. Nikad ostala trudna. Nakon toga operirala endometriozu, mantram da su sad manje.
-
navi, i neki Englezi su isto kao "protiv" uvjetno rečeno, pridavanja velikog značenja tim NK, kao bitnije su one u uterusu, a njihov mehanizam nije istražen itd. itd. Naši dr-ovi (većina, osim SD-a) imaju princip - vrti, do posljednjeg daha, uspit će, valjda, mora uspit jednom. Evo baš jučer čula za jednu trudnoću na VV-u valjda nakon tipa 5-6 godina svaki mjesec u nečemu. Ko bi znao...
-
navi - moje nk su 18,4% :/ :/
prošla sve i svašta i još ništa.
ja sam na SD pa ćemo nešto poraditi u svezi tih nk stanica.
javit ću vam rezultate.
-
alec, biti će to mora, dex ih rješava a na SD ga propisuju
ina
Stvarno bih voljela da postoji netko tko je uz visoke NK u perifernoj krvi bez terapije zatrudnio, a one u uterusu ionako kod nas ne možemo testirati.
-
I ja bih volila. Ali, u pravilu, one cure koje idu kontroliravat NK su teške maratonke (osim SD-a di se po defaultu prije vadi). Tako da je li ko uspio s VV-a, a npr. imao je visoke NK - podatak ne postoji. One koje su vadile NK su teški maratonci iz ostalih klinika, u pravilu samoiniciraju istraživanje i znači to su ovake ka ća san ja, s debelom povijesti MPO neuspjeha, ili cure početnice sa SD-a tako da je uzorak malo nereprezentativan. Na VV-u postoji i tip žena koje ništa ne pitaju i idu godinama, niko im ništa ne prepisuje za imunologiju niti vade NK, a koji put se i njima posreći. Vidi petrili s IVF poliklinike - vidi se na topicu "iz kojeg puta vam je uspio IVF" isto dosta pokušaja, ali je iz jednoga bio bingo
. Ja još nisam pametna ima li to išta veze ili nema. Na SD-u je stav - to je to, to je zbog NK, u ostalim klinikama u Hrv. i Slo je - ajme, pustite to, osim možda Vilija.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma