Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: odlazak na komplikakcije u trudnoći

Vila avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno odlazak na komplikakcije u trudnoći

Molim vas da mi kažete koja je procedura za otvaranje bolovanja za čuvanje trudnoće. Trudna sam 8 tjedana, doktor mi je dao preporuku, još par dana mogu biti na godišnjem, pa bi trebala otvoriti bolovanje za komplikacije. Radim kod privatnika već više od dvije godine i imam plaću veću od 4250 kn.

Hvala!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno Re: odlazak na komplikakcije u trudnoći

Citiraj Vila prvotno napisa
    Molim vas da mi kažete koja je procedura za otvaranje bolovanja za čuvanje trudnoće.
    Odeš doktoru opče prakse,pokažeš šta ti je ginekolog napisao i dobiješ komplikacije.Jedan primjerak nosiš u firmu,drugi na zdrastveno.I to je to.

Vila avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

a kako znaju koliku će mi naknadu davati kad nemaju uvid u primanja. Ne čini mi se to kao sve.. Zna li netko što je s naknadom? Da li treba prosjek plaće nositi i samim time gdje ići prvo?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

a kako znaju koliku će mi naknadu davati kad nemaju uvid u primanja. Ne čini mi se to kao sve.. Zna li netko što je s naknadom? Da li treba prosjek plaće nositi i samim time gdje ići prvo?
    Firma ti da prosjek od zadnjih 6 mjeseci i po tome ti isplačuju.To daš zajedno sa doznakama.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Da se probam sjetiti...Išla sam ovako:

1. Svom privatnom ginekologu
    2. Svom doktoru opće prakse - tražila je da mi povijest bolesti potvrdi i soc. ginekolog

3. Na stranici www.hzzo-net.hr sam skinula potvrdu o plaći, u firmi je potvrdili

4. Otišla u HZZO i otvorili su mi komplikacije

Vila avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Hvala puno!
    Da li postoji rok u mjesecu za otvaranje komplikacija da bi isplata bila na vrijeme. Ja sam na godišnjem do 05.07. no mogu i prije prekinuti godišnji ukoliko je potrebno radi isplate

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mislim da ti je sad več kasno.Ja kad sam otvarala,žena na HZZO-u mi je rekla da bi do 27-og u mjesecu trebala donijet papire da bi naknada sjela za taj mjesec.Isplata je oko 20-og u mjesecu.Kako u kojoj banci.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ma nije ti kasno Iskoristi lipo cili godišnji koji imaš pa otići otvoriti bolovanje i doznake mislim da trebaš donjeti do početka mjeseca na HZZO , a isplata im je negdje oko 20-tog.
    Ionako ćeš za lipanj primiti plaću u srpnju, a za onih 5 dana od svoje firme u kolovozu i oko 20-tog od HZZO-a za komplikacije.
    Uz to vodi računa da ćeš nakon nekog vremena trebati ići i na komisiju zbog komplikacija jer su kao malo postrožili bolovanja

Vila avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Hvala puno, zvuči logično.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •