Nisam ni ja cula za taj vrtic...Da se nadovezem na ovu temu ...moja mala je krenula u privatni na jarunu sad u 9. mj...S tri god. zadovoljni smo...doduse imaju samo jednu grupu, klinci su od 3 do 5-6...prvo mi se to bas nije svidjelo..ali nikada nisu zajedno..jer imaju puno razlicitih aktivnosti, dok su trogodisnjaci recimo u sobi di se citaju price, "veliki" su u dvorani za vjezbanje itd...taj princip...Zajedno su samo ujutro na dorucku i na kraju, kad roditelji dolaze po djecu, tako nesto...Jako su krativni, organiziraju puno izleta, predstava pa cak i zimovanja, ljetovanja...Bilo mi je malo cudno da trogodisnjake vode malo malo na izlete izvan Zg-a, al su se pokazali jako odgovornima itd...da ne govorima o raznoraznim priredbama koje imaju za nas roditelje...Od jesenskih, bozicnih, uskrsnjih, proljetnih....Isto tako su i humanitarni vrtic, roditelji donose robicu, igracke, pelene bilo sta..oni to salju u domove za nezbrinutu djecu...Sad imaju skolu klizanja npr...mi ipak nasu malu nismo dali, eto bojimo se da je ipak premala za led, uz to imaju, engleski, ritmiku i karate, to se naravno dodatno placa, ali je sve u periodu boravka u vrticu od 7-8 do 17h...rade i do 17 i 30 ako neki od roditelja ne stignu po djecu prije. Organiziraju djecije rodjendane, imaju prostor sa disco kuglom i ostalo. Imaju tri glavne tete i nekoliko pomocnih. Prehrana im je raznovrsna, uvijek kao medju oborke imaju neku vocku, zapravo koliko sam shvatila kad i zatraze mogu dobiti, bananu, jabuku, mandarinu itd...Tete su jako srdacne i spremne na razgovor s roditeljima, savjete...Jako mi se svidja jer imaju mobitel na koji ih se moze zvati za vrijeme radnog vremena, apeliraju da se uvijek javi kad dijete nece doci u vrtic i ostalo..Zele zdrave odnose i da su roditelji spremni na suradnju s tetama u svim poljima za dobrobit dijeteta. Takodjer mole da ako je dijete bolesno da ne dolazi u vrtic(prilicno paze na to, naravno koliko je to moguce), isto tako kada klinci nakon bolesti dolaze u vrtic traze potvrdu od doktora da su zdravu, al to mislim u svakom privatnom i drzavnom vrticu traze. Naravno da se dogodi neka sitnica koja nam ne odgovara itd..al mislim da niti jedan vrtic nije savrsen, nazalost, jer bi mi sve to voljele. Al moramo uzeti u obzir bio privatan ili drzavni, bile to dvije tete na 40-oro dijece ili samo na 10-toro nije lako u isto vrijeme jednako paziti na svako tj. udovoljiti svakom. U globalu smo zadovoljni..Nadam se da necu nista sad ureknuti...joj joj..pljuc, pljuc...Ali vidim po svojoj maloj..kada ona kaze da voli ici u vrtic(tu ne racunam onih mjesecc dana krize) i da jako voli svoje tete, prijatelje, onda sam mirna