Moram se umiješati.

Dakle, moja cura ide u privatne jaslice od kad je navršila 1 god. jer nije imala kud. A to je već 2,5 mj.
Ide u one privatne jaslice koje je opisala ana.m tj. u one kamo joj je mali uletio.
U principu ja sam zadovoljna. Jaslice imaju 4 tete i 10 djece. Sva djeca su u dobi do 3 god. A 1 je dijete tamo od 6 mj. starosti. Iva jako rado svako jutro ide u jaslice i veseli se čim uđemo unutra i odmah navali na igračke. Vidim da jede jer joj je buša uvijek onako velika kada dođem po nju, kao da je upravo jela (a i je) i neće doma jesti iako i ja ručam. Piju čistu vodu tamo i uvijek ima flašicu na dohvat ruke. Znam da se s njima može dogovarati oko izbora hrane jer tamo idu blizanci koji su vegetarijanci.

Vrtić je na cesti, (dobro ne baš na samoj cesti jer ide pločnik pa parking i vidjela sam da tete kad su otvorena vrata zablokiraju izlaz sa kolicima) i nema svoj park, ali ih tete vode u park najbliži njima a on je iza zgrade. Znam da se sa malom djecom šeću u kolicima dok se veća igraju u parku. Ne znam kako to izgleda preko dana, jer radim ali znam da kada dođem dijete mi je friško presvučeno, spavalo je 2 puta ( ujutro oko 10 i popodne iza ručka u pol 2) jer je još mala pa treba 2 dnevna sna, nahranjeno i uvijek s flašicom na dohvat njene ruke. A u flašici voda.

Hranu kupuju od državnog vrtića svaki dan jer oni imaju kontroliranu od Zavoda za javno zdravstvo, i papaju najčešče variva, juhe, umake, špinat i salate, ciklu npr.

Uglavnom, zadovoljna sam i vidim da je dijete zadovoljno, a to je najvažnije.

Ja se bojim odlaska sad u jesen u državne jaslice jer smo dobili mjesto, a ovo nam je nažalost preskupo. Ako državne budu koma vraćam ju u ovaj privatni.

Radi se o vrtiću Palčica na Malešnici.