-
Moja curica je u privatnom vrtiću i moram priznati da ju nismo premjestili u državni samo zbog tete kojoj je jako privržena i u koju imam silno povjerenje. Hranom nisam nešto zadovoljna ( ručak se dovozi iz državnog vrtića), a voće nije raznoliko, nego uglavnom jabuke i banane, prostor i igračke su zantno lošiji nego u državnim vrtićima.... Ukratko nisam zadovoljna svim onim stvarima koje zapravo ovise o ravnateljici. Ne sviđa mi se primjerice što se ne kaže roditeljima koliko točno djece ima u grupi i koje točno dobi, jednome se roditelju kaže manje, drugome više... Tete nisu najsretnije kada ih se pita za broj djece jer brojka tijekom godine varira... Zašto? Zato da ne moraju roditeljima lagati... Vrtićka i jaslička skupina se mješaju u dvorištu i za vrijeme dežurstva, dulje nego što je to bilo rečeno prilikom upisa... Za neke roditelje su to možda sitnice koje ne primjete, a meni narušavaju povjerenje... Srećom moje dijete ima krasnu tetu s kojom smo kao roditelji posve zadovoljni i koja mi je treća osoba, poslije mene i muža, a kojoj s najviše povjerenja prepuštam dijete. Čula sam priče i da su tete u privatnim vrtićima lošije plaćene, nadam se da to nije istina....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma