sorciere sada sam se sjetila da si pisala o tome i da ste dobili odgovor da može sve što hoće. A to obje znate i njeni rezultati potvrđuju. Za takvo dijete gimnazija je dobar izbor.
A za mog prelijenog sina, koji niti uz najveći napor ne može nabrojati 2 stvar koje ga zanimaju (osim plivanja, cura i igrica) možda bi razgovor sa stručnjakom bio od veće koristi. Barem da mu pokaže još koji smjer u kojem može razmišljati.
Da se razumijemo, Leo je dobro, pametno i sposobno dijete, ali kao i većina njegove generacije lijen i neodgovoran prema školskim obavezama tako da ja 2x mjesečno dobijem živčani slom. S max 2 sata učenja tjedno ima prosjek 4,3 što je dobro, ali radne navike su mu koma. Zato mi je jako bitno da u idućih godinu dana otkrije što ga zanima da srednju školu doživi kao čim manju muku.

Citiraj Vlvl prvotno napisa
Sada imaju neki novi program kompjuterski, što može pomoći da nagovorite klinca kojem se ne da puno razgovarati sa stranim ljudima da ode kod njih i to poklika.
A na intermetskim stranicama www.hzz.hr možete naći i elektronsku verziju knjige "Vodič kroz zanimanja" gdje su predstavljena zanimanja,
Je li taj program "Moj izbor" zapravo upitnik Vodiča kroz zanimanja ili nešto drugo?
Upitnik Vodiča smo ispunjavali preko Interneta i dobili "ponude" koje u Rijeci ne može nikako realizirati. Treba mi neki životniji savjet. Inače mi se sviđa taj upitnik i, ako sudim po sebi, daje prilično dobre rezultate.