ajdfritulica1 prvotno napisa
![]()
Bila sam jako mlada tek zinula zivit tek navrsila 18zaljubila se do ušiju nista drugo osim njega pred sobom nisam vidjela..ostvaila fax..zapustila prijatelje itd.
Bio je ljubomoran strasnooo sto naravno nisam kuzila u veziKad smo se vjenčali prva dva dana je bila idila.. ali nakon 2 tj. je bio moj prvi pokušaj bjega
neuspjesno naravno .. dobila dva samara i vratila se doma..
Ako bi negdje isla mogla sam ako on ide s mnom ili da odem sama pa da gledam izljeve bijesa narednih tj. danato me ubijalo .. dok bih dosla do mame koja je 4 km od nas bila on bi 3 x nju zvao da vidi jesam stigla
![]()
Bila sam nezadovoljna jednostavno i to me psihički ubijalo ..
Da sam nekome rekla da je to razlog znam da bi me osudjivali i govorili da to nije nista ali jednostavno ja nisam mogla to podnjeti zato sam pobjegla glavom bez obzirapreselila se u drugi grad da nemoram objasnjavati nikome nista, nasla posao, nastavila studirati i nasla novog muza
evo sad ce biti 3 god. 16.07. braka i super mi je
![]()
Hvala bogu rastali smo se sporazumno i za mj. dana je sve bilo gotovo bez puno muke..
Jednostavno mislim da svatko ima svoju "srodnu dušu" samo ju mora dočekati i pronaći![]()

Kad smo se vjenčali prva dva dana je bila idila.. ali nakon 2 tj. je bio moj prvi pokušaj bjega
to me ubijalo .. dok bih dosla do mame koja je 4 km od nas bila on bi 3 x nju zvao da vidi jesam stigla
Odgovori s citatom