Tomo je poslije rođenja spavao noću po 10-12 sati uz maksimalno dva dojenja, onda se to oko 5. mj. života još malo počestilo da bi od oko 6. mjeseca počeo učestalo sisati po noći, ni ne brojim koliko puta. Toliko se budi da sad spava s nama jer ga nemam snage stalno vraćati u krevetić! Mene to ne brine. To da djeca sa šest mjeseci ne trebaju jesti (dojiti) po noći mi je totalno bezveze. Pa ne mogu se sva djeca smjestiti u neke okvire. Moj eto treba dojiti po noći i ja od tog ne pravim probleme. Vjerujem da njegovi česti noćni podoji i nisu povezani toliko s glađu koliko s potrebom za blizinom i maženjem. Tijekom noći se ponekad i sam posluži tako da se ne razbuđujemo previše. Vodu po noći ne želi piti tako da mi se ponekad budi i zbog žeđi. Sika i onda pali.
Pokušaj napraviti da tebi i bebi bude što ugodnije. Iz svog iskustva mogu reći da je nama zajedničko spavanje pridonijelo poboljšanju kvalitete sna, iako su nam noći daleko od mirnih, barem ne moram ustajati, a i on mirnije spava s nama.

E da, i dobro nam došla na forum!