Htjela sam ja sveki sve prešutit, ali MM naivac neće. Sinoć sam se i snjim pohoškala jer je nakon što mi je ona sat vremena ribala uši i ja ju začepila da je to MOJE dijete i da će bit kako ja kažem (naljutila se), i on rekao da bi možda mogla davat mu bočicu i neka pustim dojenje jer mu nije dovoljno. On je uvjeren kako sam se ja zainatila i ne želim priznati kako nam zapravo neide.
Sinoć je cicao prije spavanja pa oko pola 2. Nakon toga sam mu dala 50ml adaptiranog. Spavao bez problema, a i ja tenk ju gad. Inače je po cijele noći tužno plakao, budio se, nacicavao i tako u krug.
![]()
Jutros mu dala cicu 3 puta i uspavao se na cici, eno spava 3 sata!!!!!!!!!!!!!!!!
Kad se probudi dam mu cicu i opet 50ml.
Dudu sam mu dala kad je imao 3.5mj.
U nedjelju sam se išla izdojiti jer su on i tata sioć trebali ostati sami na 2 sata (išla sam na vježbanje). Izdojila sam iz jedne cice bez ikakvih problema odjednom 80ml, i još bi ali on je kenjkao pa nisam mogla. Nakon pola sata uspjela sam izdojiti još 70ml-sveukupno 150ml.
Toliko o tome da nema mlijeka![]()
Dat ću mu ovo popodne na špricu iz sirupa. Nastavit ćemo ovako oko tjedan dana pa ću samoinicijativno na vaganje da vidim.
U međuvremenu se redovno izdajam (sinoć kad sam mu dala bočicu) da nebi nestalo. Možda i nemože za tako kratko vrijeme ali ja sam ziheraš.