Mišice, pa ovo je super! Možeš mu davati i izdojeno do 12 mjeseci, ili duže. Do godine dana treba oko 500 ml mlijeka na dan.mišica prvotno napisa
![]()
Skokovi: s 3 i 6 dana, 3 i 6 tjedana, 3 i 6 mjeseci. Možda zato traži češće.žao mi je dojenja al sam primjetila da mu i tako moje mlijeko više nije dovoljno visio je svako sat vremena na cici pa opet nakon sat vrisak-gladan.
Osim toga, češći podoji simptom su žeđi - zbog vrućina, ja nudim mljekeco i u manje od sat vremena, iako je ribica stara već 10 mjeseci, i papa dohranu.
Sad, ako dohranjuješ, smije i malo prokuhane vodice (vrije 5-10 minuta), ponudiš poslije obroka.![]()
Tako je radila i moja prilikom prelaska s izdojenog na prsa. :/malisa više neće cicu osim po noći dok spava. vrisak i plač.
žao mi dojenjaeto, izgleda da je gotovo
eto i 2 boce dnevno mogu uništiti dojenje, mališa je gotovan. jedva sam ga navikla kad smo došli iz rodilišta al sad je veći i kuži.
Ja bih ustala, dojila je šetajući po sobi i pjevušeći, i po pola sata, a kad bi zadrijemala, mogla bih s njom sjesti dok je dalje vukla.Inače je bila teška beba, a i brzo je napredovala, pa su me ruke boljele. No, čim prihvati dojku, npr. dok ga nosiš i pjevušiš, smirit će se i uspavati, jer će primiti umirujuće sastojke tvog mlijeka. Isto tako, ljuljanje bebe kod nje uzrokuje stvaranje endorfina (koji smiruje).
![]()

eto, izgleda da je gotovo
eto i 2 boce dnevno mogu uništiti dojenje, mališa je gotovan. jedva sam ga navikla kad smo došli iz rodilišta al sad je veći i kuži.
Odgovori s citatom