-
noćno-jutarnje dojenje i kašnjenje na posao
Dojimo evo već 2,5 g, kad treba i koliko treba, nije problem. Zapravo ima samo jedan problem odnedavno, a to je da se Karlo ujutro neće odštekati i pustiti me da se počnem spremati na posao, a i njega u vrtić. Bez obzira koliko ranije navijem budilicu da mu (a i sebi) dam još gušta na ciki, pola sata, danas čak sat vremena, taj ne pušta. Mislim, stvarno, njemu nikad dosta. Jutros je čak zaspao na ciki, ali čim sam ja pokazala namjeru da se dignem, probudio se i cendrao. Ni ponuda da idemo pogledati omiljeni mu crtić (to inače izbjegavam, ali sada mu nudim i to) nije pomogla. I sad sam prvi put počela razmišljati o odvikavanju od dojenja, a to stvarno nisam željela ja prva inicirati, pogotovo ne naprečac. Ima li pomoći?
-
-
-
Ne mora biti iz tog razloga. Ja se ujutro ne budim za posao i nigdje ne idem, pa je prištekan najčešće sat vremena i ne pušta. Ne znam zašto.
-
Samo da izvjestim, one faze non-stop prištekavanja na cicu je više manje prošla (mislim, prištekava se i sada, ali u nekoj "normalnoj" mjeri) , i mislim da znam u čemu je bila stvar. Naime, u međuvremenu smo imali nekakvu bakterijsku upalu koja se, po svemu sudeći, dugo vukla neprimjećeno, a onda je baš pred Božić buknula pa smo dva dana bili u zaraznoj. Doduše, nije otkrivena niti vrsta bakterije niti njezina lokacija - bris grla, nosa, urin uredni (?!), ali oni po lab. nalazima i tijeku bolesti (sve se normaliziralo s uzimanjem antibiotika) pretpostavljaju da je bila riječ o pneumokoku (ali to je možda tema za drugi topic). I da ne duljim više, ja njegovo non-stop cicanje povezujem s tim da je bio bolestan, samo što to nije bilo toliko izraženo. Sad je naprosto drugi čovjek. Ujutro me uredno pušta na posao. I nekako mi dođe žao zbog toga. Ah, nikad zadovoljna...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma