Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 65 od 65

Tema: Ne volim..

mirje avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

A naš je prijatelj radio u dječjem frizerskom salonu. Dođe mu tata s djetetom, kojih 7-8 godina, i traži da se djetetu malo skrati kosica. Ovaj mu fino skrati šiškice, lijepo počešnja, podreže vrhove i majo ih izvije četkom prema vani i sav se uživio i divi se vlastitom umijeću, samo što se nije mašio za neku šnalicu ... i kaže tata: "Eto, Marko, baš ćeš biti lijep na treningu."...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    čuj, ne mora bit da nije ... prije nekih 25-30 godina, upoznali su me s nekom curom... crna duga kosa... crna duga BRADA! :shock:
    Ovo me podsjetilo... vozim se ja kao mala s ujakom u busu i viknem na sav glas: ujo, vidi! Ova teta ima vecu bradu od tebe! (a to je tesko jer on izgleda kao čečen)

Jazzmama, pa tvoja cura je prava cura, bas ne izgledakao musko. Nemas se zasto ljutiti

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    ja nisam dala nikom da ga dira

užasavala sam se prljavih ruku, šmrkavih noseva i sl

i noktića

i tako sam lijepo orala par tih leggero mamica da su svoju djecu nakon mog monologa držale podalje od Marka( grebanje i zasipanje pijeskom,a djeca dooooobra

sada kad ima 3 godine,pita mamu jel može vidjeti bebu u kolicima ,i tek kad dobije dozvolu pogleda

no opet imam problem preiskren je pa skomentira svašta

jer budimo realni nisu sva djeca prelijepa

pa sad dok ne nauči UPAKIRATi svoje mišljenje ,izbjegavamo bebe u kolicima

glede dječjih komentara
    OT
    Nedavno smo bili s Kajom na jednom ručku i bio je i jedan petogodišnji dečko, presladak. I držim ja K. i on nam priđe. Igra se s njom, malo štipka, mazi je, unosi joj se u lice I ja mu kažem da ona to ne voli, nego da se malo odmakne da ga vidi. I kaže on: Lijepa mi je, baš mi se sviđa, ima lijepe oči , samo je mala Ja kažem, da ona je beba, narast će. I pita on: Kako se ona zove? Kaja
    On će: Zezaš me? Zbilja? Kako si rekla? Ja: Kaja, ne zezam te. A dijete složi izraz lica :/ i veli Kako ima ružno ime, a zakaj ste joj dali tak ružno ime? Odvalila sam.

Što je iskrenost ?! Prava Super je maleni

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ma daleko je to od ljutnje, al nije mi baš ni ugodno svaki puta namještat kiseli osmijeh i razmišljat da li da idem u objašnjenja, jer ok sada dok je još u kategoriji bebe (premda obožavam robicu u kojoj izgleda kao prava djevojčica u malom - tipa haljinica - nije nužno rozna i balerinkice i čipkaste čarapice i mašnica u kosi..) i ne razumije o čem se radi, ALI šta kada počne kužiti kojega je spola, sa kojih 3-4 god, i nađe se nekakav bakutaner, koji "samo pita"?
    Maloj nećakinji MM, koja se zove Matija, par baba i vrtićka djeca su zagorčale gotovo godinu dana života jer su joj govorili i rugali se da je to muško ime. Nevjerojatno koliko je bila zbunjena i tužna.
    Eto zato to ne volim! MOžda sam nekome čudna, al hajde da mi netko kaže da takve stvari , u ovom slučaju, nemaju nikakvog odraza na dječju psihu. Bolje spriječiti nego liječiti.

Ariens avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kod nas je bas

Moze Maja nositi roze haljinice s volancicima i roze sesirice ali ce ipak svi reci - decko, zar ne?

Meni ne smeta, niti ih pokusam ispraviti jer ionako ih vise nikad u zivotu necu vidjeti...

A Maju od milja zovemo Bruce Willis

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa
    Citiraj vertex prvotno napisa
    A šta znače ovi teletubbiesi?
    A ovaj ti daje mogućnost da 4u1 iskažeš svu puninu trenutnog stanja uma: otprilike, kao kada si tijelom prisutan kazališnoj, a duhom cirkuskoj predstavi - evo ovako:
    A, onda sam ja instinktivno ipak razumjela o čemu se radi, um mi se stvarno napuni raznim oprečnim idejama svaki put kad ih vidim.
    Evo, sad ste mi svi skupa dali mislit. Je li neuočavanje rozih haljinica i malih pišulinaca na plaži u stvari znak da dotična osoba samo blebeće sebe radi i da je dijete u stvari nimalo ne zanima? Hmm...
    Ali baš me briga, ne da mi se trošit emocije na slučajne prolaznike.

ribica tina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

a ja mislila da to znači...malo si tutle(blento,munjara,opaljen,priglup....)

emarink avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Zato smo mi kupili bodić na kojem piše "Before you ask, I'm a girl". Naravno da ga je već prerasla, ali to nam je bio favorit.
    Isto me ne smeta kad pitaju jel cura ili dečko. Mene najviše smeta sljedeće:
    svi znate da male bebe guraju rukice u usta i sline, moja od 1. mjeseca. E pa od 1. mjeseca slušam kako joj sigurno rastu zubići.
    (naravno, kad objasnim da nije gladna)

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj emarink prvotno napisa
    Zato smo mi kupili bodić na kojem piše "Before you ask, I'm a girl"

8)

ive avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

svi znate da male bebe guraju rukice u usta i sline, moja od 1. mjeseca. E pa od 1. mjeseca slušam kako joj sigurno rastu zubići.
    (naravno, kad objasnim da nije gladna)
    ista stvar. hvala bogu odnedavno manje slini, pa imam kratku pauzu od objašnjavanja. Mislim, sad će 6 mjeseci i sad je PRESTALA slinit, a fala bogu, od zuba ni "z".

MalaBuba avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj emarink prvotno napisa
    Zato smo mi kupili bodić na kojem piše "Before you ask, I'm a girl". Naravno da ga je već prerasla, ali to nam je bio favorit.
    Isto me ne smeta kad pitaju jel cura ili dečko.
    daj mi reci gdje ste ga našli!

emarink avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

u hm-u, a bilo ih je i u varijanti za dečkiće

blis avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Kada vidim neku bebu i ako me zanima kojeg je spola to ću i pitati. U pogađanjima sam loša i uopće ne želim nagađati tko je tko. Naravno, ako je beba izrazito ženski ili muški obučena uglavnom to i primijetim.
    A za moju me češće pitaju je li beba ili kućni ljubimac jer je sva zamotana u marami. I češće je u plavom od glave do pete nego u rozom, ali niti to se ne vidi.
    Meni su do pola osnovne u dućanu govorili "dečko", a onda sam u srednjoj gotovo obrijala glavu, pa sam opet bila "dečko".

choko avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mrzim kad ga ljube!
    Neki dan nosim kolica i Nou po stepenicama,a to radim svaki dan jer ipak zivim u Ri.
    Ide mama s troje limaca i potrci mi u pomoc(svaka cast)
    ...ja inace zahvalim jer sam vec u formi,ali eto pomogne ona meni i za kraj dobijem redaljku u ljubljenju moga Noe.Ja luda...grle ga, ljube svi redom.Nisam se ni snasla.A moj Noa sav sretan jer on OBOZAVA djecu,ljude,pse,macke-sve!
    Sva zbunjena odvalim "a moramo ici on ima alergiju na sunce"
    mislim i ima neku vrstu osipa od mora i sunca,ali eto sta napraviti u tome slucaju.

A isto tako mrzim one kojima se on veseli najvise a oni mrtvi hladni.Nije mi jasno
    On sve voli...obozava,svima pruza ruke,vristi,smije se da mu se svi zubi vide.Sunce moje malo.

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

jedna mama je uletila mom malcu "ovo će mi bit nevista" ... ono u dućanu...a taman je ima "muške" boje....a njen sin a sigurno 10/11god

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •